Amin ins :)Allah yine nasip eder inslh canim bu sefer sag saglim kucaklarsin bebeklerini dilerim.
aminnn insallah ilk denemede tutacak seninde. ben 73 dogumluyum, tuttu cok sukur. saglikla devam edip kucagima alirim insallah...ben gecen yil iki kere normal hamile kaldim. yasa bagli yumurtalar sagliksiz gelistigi icin kaybettim bebeklerimi. donasyon tek caremizdi. onumuzdeki 1-2 ayda gidecek 4-5 kisi var sanirim. heyecanla bekliyorum ve dua ediyorum arkadaslar.ileri yas kadinlarda en basarili Hit diyorum insallh yanilmam..
amin canim cok sagol. cok gecmis olsun, hic kolay degil biliyorum. ileriki aylarda kayip tramva yasatiyor. bende 5. ayda kaybettim gecen yil. Istanbulda cok iyi bir doktorumuz var, arkadasimiz ayni zamanda. ona cok guveniyorum ve her konuda yardimci oluyor sagolsun. senin donmus embriyon var miydi?Allah saglikla kucagina almak nasip etsin benimde ilk denememde ikiz di cok sukur o duyguyu yasadim ama bazi sebeplerden dolayi kaybettim sana tek tavsiyem bulundugun yerde iyi bir doktor secmen seni yonlendirecek ilgilenecek iyi bir doktor bol bol dua et arkadasim ins iyi olacak :)
Evet var 4 tane haftaya oradayim nasipse doktor acaisindan cok sanslisin ozaman :)amin canim cok sagol. cok gecmis olsun, hic kolay degil biliyorum. ileriki aylarda kayip tramva yasatiyor. bende 5. ayda kaybettim gecen yil. Istanbulda cok iyi bir doktorumuz var, arkadasimiz ayni zamanda. ona cok guveniyorum ve her konuda yardimci oluyor sagolsun. senin donmus embriyon var miydi?
Simdiden basarilar diliyorum arkadasim. Guzel haberlerle donersin insallah. Soyledigin cok dogru, transfer basarili olsa bile burada iyi bir dr un takip edip yonlendirmesine ihtiyacimiz var. 2016 da bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.Evet var 4 tane haftaya oradayim nasipse doktor acaisindan cok sanslisin ozaman :)
Ins canim benim Allah tum isteyenlere nasip etsin :)Simdiden basarilar diliyorum arkadasim. Guzel haberlerle donersin insallah. Soyledigin cok dogru, transfer basarili olsa bile burada iyi bir dr un takip edip yonlendirmesine ihtiyacimiz var. 2016 da bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.neron1990 Sevinnc74 T Tsn_1983 Y yigit26 hiramira neclakoc noa2014 @Burserdem01 dualarim sizinle
Ben de 74 dogumluyum.Ben de oglumu kaybettim.27 haftalik dogum yaptim 2.5 ay yasayabildi.Zor cok zor .Nasil gecti o gunlerim nasil atlatabildim bilmiyorum.aminnn insallah ilk denemede tutacak seninde. ben 73 dogumluyum, tuttu cok sukur. saglikla devam edip kucagima alirim insallah...ben gecen yil iki kere normal hamile kaldim. yasa bagli yumurtalar sagliksiz gelistigi icin kaybettim bebeklerimi. donasyon tek caremizdi. onumuzdeki 1-2 ayda gidecek 4-5 kisi var sanirim. heyecanla bekliyorum ve dua ediyorum arkadaslar.
Canim benim Allah sabirlar versin cok zor anlayabiliyorum allahim sanada hayirli saglikli bir evlat verir ins hic umudunu yitirme bol bol dua et oteki dunyada seni bir melek bekliyo olacak :)Allah kimseye evlat acisi vermesin.Yatagi, bebek arabasi,giysileri,ordugum hirkalar sueterleri duruyor bakamiyorum bile aglamaya basliyorum ne heveslerle almistik hazirlamistik odasini nasip degilmis.Ihtiyaci olan birilerine verelim diyorum sevaptir diyorum esim biraz daha dursun oglumdan hatira diyor.Gordukce icim kaniyor anlamiyor beni
Canım, allah sabır versin.zor günler geçirmişsin. Vazgeçme, neden umudun yok? Sakın umutsuz olma. Hep olumluyu düşünelim. Benden daha gençsin. İnşallah güzel sonuçlanacak. 2016 anneleri olucaz biz:)Saol.Evet bizde oyle deyip teselli ediyoruz bir melegim bekliyor diger tarafta.Dualarim herkese canim.Aslinda pek umudum da yok ama vazgecemiyorum da ilerde donasyonu denemedim diye pisman olmayayim diye
aynen dogru soyluyor korkarak gıden ben gulerek cıktım ınan hıcbırsey yok dedıgı gıbı muayene gıbıGercekten korkulacak bisey degil normal bir muayene de ne hissediyorsan aynisi daha fazlasi degil inan .2 kere cektirmiis biri olarak soyluyorum.
ıstanbulda yasıyorsan nısantasındakı muayenehanesıne gıdebılırsın sanırım her hafta sonu burdaMagusa Tip Merkezi
evet yumurta donasyonunda donörden yumurta toplanırken esınızden de sperm vermesı ıstenıyor .aynı gun gıdıp dönüyor sız daha sonra 5. gun transfer ıcın gıdıyorsunuz .Normal tup bebek tedavisinde yumurtalarin toplandigi gun esten sperm isteniyor.Donasyonda da oyledir heralde.
ıcınız bosalt rahatla bızler burdayız senı herzaman dınlemeye acını paylasmaya hazırız üzme kendını sen. mutlu gunler elbet gelecek guclu olmamız lazım.Gece gece yazdim da yazdim icim dolmus yine.Iyi ki var burasi iyi ki varsiniz kizlar.
aMin canim tesekkur ederim dualarin icin Allah'ım bu yoldaki herkes emegin karsiligini alir insallah okadar zorki yasamayan bilmezSimdiden basarilar diliyorum arkadasim. Guzel haberlerle donersin insallah. Soyledigin cok dogru, transfer basarili olsa bile burada iyi bir dr un takip edip yonlendirmesine ihtiyacimiz var. 2016 da bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.neron1990 Sevinnc74 T Tsn_1983 Y yigit26 hiramira neclakoc noa2014 @Burserdem01 dualarim sizinle
ıcınız bosalt rahatla bızler burdayız senı herzaman dınlemeye acını paylasmaya hazırız üzme kendını sen. mutlu gunler elbet gelecek guclu olmamız lazım.[/Q
Cok tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?