Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Allah razi olsun canim..bende burdaki herkesee hep dualarimi eksik etmiyorum..sizde bizden esirgemeyin hepimizin saglikli bebisleri olsunn insallah..ben martta ordayimm heyecanlaa bekliyorum.. KuduveHuri seninde bebisin saglikli bi şekilde dunyaya gelir de kucagina alirsin arkadasimm..

Kizlar Halil Bey'e o kadar mail attim birine bile cvp vermedi.Histereskopiyle ilgili birsey danisacaktim kendisine her zamanki gibi cvp vermedi.Ulasamicakmiyim bu dr.Maillestik diyen arkadaslar var neden bana cvp yazmiyor ki

Kizlar Halil Bey'e o kadar mail attim birine bile cvp vermedi.Histereskopiyle ilgili birsey danisacaktim kendisine her zamanki gibi cvp vermedi.Ulasamicakmiyim bu dr.Maillestik diyen arkadaslar var neden bana cvp yazmiyor ki
Canim cok yogunlarmis bi arkadasim da bilgi icin ulasmaya calismisti fakat ulasamamisti

canım, Allah yardımcın olsun. çok büyük sabırlar versin..

halil bey çok yoğun olduğu için telefonlara bile zor cevap veriyor.. istersen kıbrıstaki hemşireleri ara, onlar yönlendirirler canım.
yalnız histeroskopi konusunda halil bey çok hassas, kesinlikle yaptırılmasını istemiyor.

tedaviye basladigimda da boylemi olacak ulasamicakmiyim kendisine hemsireler tabi ki ilgilenirler onlara da guveniyorum ama doktoruma da ihtiyac duydugum anlar olacak boyle cvpsiz birakirsa insanin guveni de sarsiliyor.

tedaviye basladigimda da boylemi olacak ulasamicakmiyim kendisine hemsireler tabi ki ilgilenirler onlara da guveniyorum ama doktoruma da ihtiyac duydugum anlar olacak boyle cvpsiz birakirsa insanin guveni de sarsiliyor.
maalesef hep öyle, ben 2 tedavim sürecinde sadece 1kez konuşabildim kendisiyle.. ama hemşireleri sağolsun her zaman cevap veriyor, yardımcı oluyorlar.

Tedavi oncesi histereskopi yapilirsa embriyonun tutunmasi kolaylasiyormus diye yazilar okumustum dogruysa yaptirayim mi diye sormustum.ilk tup bebek denememden 2 AY oncesinden Bulent Bey yapmisti histereskopimi gebe kalmistim fakat kalbi durdu.Histereskopinin tutunmada etkisi vardir o zaman diye dusundum.Kendi dr mail attim 2 ayri cvp geldi sasirdim kaldim. Yanlislikla iki kere yollamisim ayni maili ilkinde cvp olarak kanitlanmis bisey degil hazirlik asamasinda bakariz gerekirse yapariz demis.Ikinciye cvp olarak adet bitiminde yapilmasi lazim randevu alirsiniz demis sasirdim kaldim.Halil beye de danisayim bakayim onun dusuncesi ne diye o da hic cvp vermedi

Bi dunya para vericez madem on hazirlik saglam olsun diye ugrasiyorum ama istedigim doktorada ulasamiyorum canim sıkıldı biraz

maalesef hep öyle, ben 2 tedavim sürecinde sadece 1kez konuşabildim kendisiyle.. ama hemşireleri sağolsun her zaman cevap veriyor, yardımcı oluyorlar.
Iki kere mi yaptirdin donasyon sonuc ne oldu iste bu iki defa gittim lafi beni oyle urkutuyor ki anlatamam .

Bugun transfer hazirliklari basladi estrofem e basladim dualarinizi eksik etmeyin kader arkadaslarim benim butun dualarimda sizlerde warsiniz hakkimizda hayirlisi olsun
Canim allah yardimcin olsun hersey iyi olcak insallah dualarim hepinizle bende martta başlıyorum Rabbim kimsenin emeğini ziyan etmesin inşallah

Bugun transfer hazirliklari basladi estrofem e basladim dualarinizi eksik etmeyin kader arkadaslarim benim butun dualarimda sizlerde warsiniz hakkimizda hayirlisi olsun
Rabbim hayirli bi sekilde bebisine kavusmani nasip etsin.. Dualarimiz senle ve burdaki tum arkadaşlarımizlaa..bende martta orda olucam her gece uykularimda görüyorum öyle bi heyecan..Rabbim hepimizi saglikli bi sekilde bebislerimize kavusmayi nasip etsin..

Hepinize tek tek tesekkur ederim insallah bu sefer problem cikmaz TSH baktircam yarin ins yuksek cikmaz sonra pazartesi rahim kalinligi ölcturcem bu sefer sorun cikmadan transfer gerceklesr insallah

Bugun TSH ölcturdum 8.3 cikti oldukca yuksekmis hatta sonuc yanlistir falan dediler yarin hastaneye gidecem tekrar ölcturmk icin insallah yanlislik wardir eger dogruysa 15gunde dusurulebilirmi ilaclarla hicbir fikrim yok dusmezse transfer ertelenir galiba

Yuksekmis ya.Daha once de boyle yuksekmiydi ilac kullanmiyomuydun.Ben iki ay once olcturdum 4.5 gebelik dusunenler icin yuksek 2.5 altinda olmasi gerek dedi dr. Hap verdi ilk ay en dusuk dozla baslayalim bir sonraki tahlil sonucuna gore doz ayarlamasi yapalim dedi.ikinci tahlilde dustu cok sukur 1.5 larda simdi de ayni dozla devam dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…