- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
Allah razi olsun canim..bende burdaki herkesee hep dualarimi eksik etmiyorum..sizde bizden esirgemeyin hepimizin saglikli bebisleri olsunn insallah..ben martta ordayimm heyecanlaa bekliyorum..Simdiden basarilar diliyorum arkadasim. Guzel haberlerle donersin insallah. Soyledigin cok dogru, transfer basarili olsa bile burada iyi bir dr un takip edip yonlendirmesine ihtiyacimiz var. 2016 da bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.neron1990 Sevinnc74 @Tsn_1983 @yigit26 @hiramira @neclakoc noa2014 mandalinakafa dualarim sizinle
Hadi hayirlisi canim Allah yardimcin olsun bebegine kavusursun insallh.Bugun transfer hazirliklari basladi estrofem e basladim dualarinizi eksik etmeyin kader arkadaslarim benim butun dualarimda sizlerde warsiniz hakkimizda hayirlisi olsun
Canim cok yogunlarmis bi arkadasim da bilgi icin ulasmaya calismisti fakat ulasamamistiKizlar Halil Bey'e o kadar mail attim birine bile cvp vermedi.Histereskopiyle ilgili birsey danisacaktim kendisine her zamanki gibi cvp vermedi.Ulasamicakmiyim bu dr.Maillestik diyen arkadaslar var neden bana cvp yazmiyor ki
canım, Allah yardımcın olsun. çok büyük sabırlar versin..O kadar cok resmini cekmistim ki bebegimin buyuyunce bak oglum ne zorluklar atlattin sen bu kuvezin icinde yasam mucadelesi verdin diyecektim.Resimlerini de esim aldi isyerinde kasada sakliyor istiyorum getirmiyor uzuluyosun diyor esyalarini gorunce uzulmuyorum sanki
halil bey çok yoğun olduğu için telefonlara bile zor cevap veriyor.. istersen kıbrıstaki hemşireleri ara, onlar yönlendirirler canım.Kizlar Halil Bey'e o kadar mail attim birine bile cvp vermedi.Histereskopiyle ilgili birsey danisacaktim kendisine her zamanki gibi cvp vermedi.Ulasamicakmiyim bu dr.Maillestik diyen arkadaslar var neden bana cvp yazmiyor ki
Saol canimcanım, Allah yardımcın olsun. çok büyük sabırlar versin..
tedaviye basladigimda da boylemi olacak ulasamicakmiyim kendisine hemsireler tabi ki ilgilenirler onlara da guveniyorum ama doktoruma da ihtiyac duydugum anlar olacak boyle cvpsiz birakirsa insanin guveni de sarsiliyor.halil bey çok yoğun olduğu için telefonlara bile zor cevap veriyor.. istersen kıbrıstaki hemşireleri ara, onlar yönlendirirler canım.
yalnız histeroskopi konusunda halil bey çok hassas, kesinlikle yaptırılmasını istemiyor.
maalesef hep öyle, ben 2 tedavim sürecinde sadece 1kez konuşabildim kendisiyle.. ama hemşireleri sağolsun her zaman cevap veriyor, yardımcı oluyorlar.tedaviye basladigimda da boylemi olacak ulasamicakmiyim kendisine hemsireler tabi ki ilgilenirler onlara da guveniyorum ama doktoruma da ihtiyac duydugum anlar olacak boyle cvpsiz birakirsa insanin guveni de sarsiliyor.
Iki kere mi yaptirdin donasyon sonuc ne oldu iste bu iki defa gittim lafi beni oyle urkutuyor ki anlatamam .maalesef hep öyle, ben 2 tedavim sürecinde sadece 1kez konuşabildim kendisiyle.. ama hemşireleri sağolsun her zaman cevap veriyor, yardımcı oluyorlar.
Canim allah yardimcin olsun hersey iyi olcak insallah dualarim hepinizle bende martta başlıyorum Rabbim kimsenin emeğini ziyan etmesin inşallahBugun transfer hazirliklari basladi estrofem e basladim dualarinizi eksik etmeyin kader arkadaslarim benim butun dualarimda sizlerde warsiniz hakkimizda hayirlisi olsun
Rabbim hayirli bi sekilde bebisine kavusmani nasip etsin.. Dualarimiz senle ve burdaki tum arkadaşlarımizlaa..bende martta orda olucam her gece uykularimda görüyorum öyle bi heyecan..Rabbim hepimizi saglikli bi sekilde bebislerimize kavusmayi nasip etsin..Bugun transfer hazirliklari basladi estrofem e basladim dualarinizi eksik etmeyin kader arkadaslarim benim butun dualarimda sizlerde warsiniz hakkimizda hayirlisi olsun
Hepinize tek tek tesekkur ederim insallah bu sefer problem cikmaz TSH baktircam yarin ins yuksek cikmaz sonra pazartesi rahim kalinligi ölcturcem bu sefer sorun cikmadan transfer gerceklesr insallahRabbim hayirli bi sekilde bebisine kavusmani nasip etsin.. Dualarimiz senle ve burdaki tum arkadaşlarımizlaa..bende martta orda olucam her gece uykularimda görüyorum öyle bi heyecan..Rabbim hepimizi saglikli bi sekilde bebislerimize kavusmayi nasip etsin..
insallah canim hersey yolunda gider.Hadi hayirlisiHepinize tek tek tesekkur ederim insallah bu sefer problem cikmaz TSH baktircam yarin ins yuksek cikmaz sonra pazartesi rahim kalinligi ölcturcem bu sefer sorun cikmadan transfer gerceklesr insallah
Yuksekmis ya.Daha once de boyle yuksekmiydi ilac kullanmiyomuydun.Ben iki ay once olcturdum 4.5 gebelik dusunenler icin yuksek 2.5 altinda olmasi gerek dedi dr. Hap verdi ilk ay en dusuk dozla baslayalim bir sonraki tahlil sonucuna gore doz ayarlamasi yapalim dedi.ikinci tahlilde dustu cok sukur 1.5 larda simdi de ayni dozla devam dedi doktor.Bugun TSH ölcturdum 8.3 cikti oldukca yuksekmis hatta sonuc yanlistir falan dediler yarin hastaneye gidecem tekrar ölcturmk icin insallah yanlislik wardir eger dogruysa 15gunde dusurulebilirmi ilaclarla hicbir fikrim yok dusmezse transfer ertelenir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?