Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar bende rahim filmi için üniversite hastanesine gittim randevuya adetin 1.günü gel dediler bilginiz varmi sizlerde de öyle oldu mu ? Sanirim 3.günü cekiluyomus..oyle mi ?

Dunden beri o cektigimi bi ben bide Allah bilir cok sukurki sonuc yanlismis bugun olcturdugumde 3.8 cikti hicbir problem yok cok sukur 9 subatta alip gelcez bebisleri Allahin izniyle
3.8 icin iyi mi dediler Allah allah ben mi yanlis biliyorum 2.5 altinda ideal deger diye biliyorum.

Kizlar bende rahim filmi için üniversite hastanesine gittim randevuya adetin 1.günü gel dediler bilginiz varmi sizlerde de öyle oldu mu ? Sanirim 3.günü cekiluyomus..oyle mi ?
Rahim filmi adetliyken cekilmezki arkadasim adetin bittikten sonra ki 2-3 gun icinde cekilir benim oyle oldu.

Rahim filmi adetliyken cekilmezki arkadasim adetin bittikten sonra ki 2-3 gun icinde cekilir benim oyle oldu.
Bilmiyorum ki özel değil ya çok korkuyorum herkes birşey söylüyor.. Randevu için bile saatlerce ugrastim en son hastahaneye gidim dedim çünkü martta kibrisa gideceğim için doktoruma bunu yetistirmem lazim..aradim adetin kacinci günü su an dedi ? Henüz adet değilim dedim 1. Günü gelin bakalim 3.günü de rahim filmi cekilicek dedi.siz adetin 1. Günü gelin dedi..kafam karmakarisik oldu cidden..adet bitimi falan demedi ama..

3.8 icin iyi mi dediler Allah allah ben mi yanlis biliyorum 2.5 altinda ideal deger diye biliyorum.
Canim 4ün ustu tehlike sayiliyor bildigim kadariyla garanti olsun diye endokrinoloji bolumune gittim doktor dozu arttirdi dediki gebelik olursa gel tekrar doz arttiracagiz yanimda hamile bi bayan wardi 3 aylik 5in ustundeymis degeri 6ya yakin kontrol altinda tutuluyormus bilmiyorum walla ilk defa basima geldi

Arkadaslar tsh kontrol altina aliniyor merak etmeyin benim hep normal seviyelerde giderken ilk transferimde ilaclara basladigim zaman artti 've some dakika ilac dozu artirildi 've hamilelik the gerceklesince zaten doktorunuz on a gore ayarlama yapiyor simdi ikinciyi deniyoruz 've ilaclara baslayonca artti 've hemen dozu artirdik :) kizlar transfer ptesi dua Edin...

Dualarimizz seninle arkadasimm..git gel hayirlisiyla bebisini alip gel inşallah.. Bizle de paylaş haberlerini bekliyoruzzz..

Hadi hayirlisi canim sımsıkı tututun bebislerle birbirinize benimde 10 subatta Allahim yardim etsin hepimize

Neron1990 cnm selam.senin yazdıklarını bir süredir takip ediyorum aynı süreçleri yaşıyoruz

Ben iki kere cektirdim hep adet bitikten hemen sonra oldu.zaten adet oldugun gunu soruyorlar ona gore randevu veriyorlar.

Benim de tedavilerden sonra yukseldi tsh degerim.4.5 ilaacla 1.5 dustu.Zaten hamilelikte de yukselirmis tsh.Dedigin gibi ilacla kontrol edilebiliyor.Calistigim hastanede ki kadin dogum dr. anlattim durumumu o da adetin 2. gunu yapilan testlerin hepsini yaptiralim dedi oyle anlasildi tsh yuksek gebelik isteyenler icin 2.5 altinda olmasi lazim dedi.prolaktin de yuksek cikti tsh yuzundenmis.Son degerleri gosterdim ayni dozla devam dedi.Inslh cabalarimizin karsiligini aliriz arkadaslar Allah yardimcimiz olsun.

Yakinda transfer icin gidecek arkadaslar bebekleriniz sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah.Guzel haberlerinizi okuruz burdan dilerim...

Ins arkadasim Allah gonlumuze gore verir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…