Bende 11 şubatta inş.Dunden beri o cektigimi bi ben bide Allah bilir cok sukurki sonuc yanlismis bugun olcturdugumde 3.8 cikti hicbir problem yok cok sukur 9 subatta alip gelcez bebisleri Allahin izniyle
3.8 icin iyi mi dediler Allah allah ben mi yanlis biliyorum 2.5 altinda ideal deger diye biliyorum.Dunden beri o cektigimi bi ben bide Allah bilir cok sukurki sonuc yanlismis bugun olcturdugumde 3.8 cikti hicbir problem yok cok sukur 9 subatta alip gelcez bebisleri Allahin izniyle
Rahim filmi adetliyken cekilmezki arkadasim adetin bittikten sonra ki 2-3 gun icinde cekilir benim oyle oldu.Kizlar bende rahim filmi için üniversite hastanesine gittim randevuya adetin 1.günü gel dediler bilginiz varmi sizlerde de öyle oldu mu ? Sanirim 3.günü cekiluyomus..oyle mi ?
Bilmiyorum ki özel değil ya çok korkuyorum herkes birşey söylüyor.. Randevu için bile saatlerce ugrastim en son hastahaneye gidim dedim çünkü martta kibrisa gideceğim için doktoruma bunu yetistirmem lazim..aradim adetin kacinci günü su an dedi ? Henüz adet değilim dedim 1. Günü gelin bakalim 3.günü de rahim filmi cekilicek dedi.siz adetin 1. Günü gelin dedi..kafam karmakarisik oldu cidden..adet bitimi falan demedi ama..Rahim filmi adetliyken cekilmezki arkadasim adetin bittikten sonra ki 2-3 gun icinde cekilir benim oyle oldu.
Canim 4ün ustu tehlike sayiliyor bildigim kadariyla garanti olsun diye endokrinoloji bolumune gittim doktor dozu arttirdi dediki gebelik olursa gel tekrar doz arttiracagiz yanimda hamile bi bayan wardi 3 aylik 5in ustundeymis degeri 6ya yakin kontrol altinda tutuluyormus bilmiyorum walla ilk defa basima geldi3.8 icin iyi mi dediler Allah allah ben mi yanlis biliyorum 2.5 altinda ideal deger diye biliyorum.
Dualarimizz seninle arkadasimm..git gel hayirlisiyla bebisini alip gel inşallah.. Bizle de paylaş haberlerini bekliyoruzzz..Arkadaslar tsh kontrol altina aliniyor merak etmeyin benim hep normal seviyelerde giderken ilk transferimde ilaclara basladigim zaman artti 've some dakika ilac dozu artirildi 've hamilelik the gerceklesince zaten doktorunuz on a gore ayarlama yapiyor simdi ikinciyi deniyoruz 've ilaclara baslayonca artti 've hemen dozu artirdik :) kizlar transfer ptesi dua Edin...
Sagol canim ins hepimiz bebeklerimize kavusuruz tabiki paylasirim :)Dualarimizz seninle arkadasimm..git gel hayirlisiyla bebisini alip gel inşallah.. Bizle de paylaş haberlerini bekliyoruzzz..
Hadi hayirlisi canim sımsıkı tututun bebislerle birbirinize benimde 10 subatta Allahim yardim etsin hepimizeArkadaslar tsh kontrol altina aliniyor merak etmeyin benim hep normal seviyelerde giderken ilk transferimde ilaclara basladigim zaman artti 've some dakika ilac dozu artirildi 've hamilelik the gerceklesince zaten doktorunuz on a gore ayarlama yapiyor simdi ikinciyi deniyoruz 've ilaclara baslayonca artti 've hemen dozu artirdik :) kizlar transfer ptesi dua Edin...
Hakkimizda hayirlisi olsun canim merak ettigin bisey olursa yazabilirsin ozelden herzamanNeron1990 cnm selam.senin yazdıklarını bir süredir takip ediyorum aynı süreçleri yaşıyoruz
Ben iki kere cektirdim hep adet bitikten hemen sonra oldu.zaten adet oldugun gunu soruyorlar ona gore randevu veriyorlar.Bilmiyorum ki özel değil ya çok korkuyorum herkes birşey söylüyor.. Randevu için bile saatlerce ugrastim en son hastahaneye gidim dedim çünkü martta kibrisa gideceğim için doktoruma bunu yetistirmem lazim..aradim adetin kacinci günü su an dedi ? Henüz adet değilim dedim 1. Günü gelin bakalim 3.günü de rahim filmi cekilicek dedi.siz adetin 1. Günü gelin dedi..kafam karmakarisik oldu cidden..adet bitimi falan demedi ama..
Benim de tedavilerden sonra yukseldi tsh degerim.4.5 ilaacla 1.5 dustu.Zaten hamilelikte de yukselirmis tsh.Dedigin gibi ilacla kontrol edilebiliyor.Calistigim hastanede ki kadin dogum dr. anlattim durumumu o da adetin 2. gunu yapilan testlerin hepsini yaptiralim dedi oyle anlasildi tsh yuksek gebelik isteyenler icin 2.5 altinda olmasi lazim dedi.prolaktin de yuksek cikti tsh yuzundenmis.Son degerleri gosterdim ayni dozla devam dedi.Inslh cabalarimizin karsiligini aliriz arkadaslar Allah yardimcimiz olsun.Arkadaslar tsh kontrol altina aliniyor merak etmeyin benim hep normal seviyelerde giderken ilk transferimde ilaclara basladigim zaman artti 've some dakika ilac dozu artirildi 've hamilelik the gerceklesince zaten doktorunuz on a gore ayarlama yapiyor simdi ikinciyi deniyoruz 've ilaclara baslayonca artti 've hemen dozu artirdik :) kizlar transfer ptesi dua Edin...
Sagol canim Allah yatdimcin olsun seninde..Hadi hayirlisi canim sımsıkı tututun bebislerle birbirinize benimde 10 subatta Allahim yardim etsin hepimize
Ins arkadasim Allah gonlumuze gore verir insBenim de tedavilerden sonra yukseldi tsh degerim.4.5 ilaacla 1.5 dustu.Zaten hamilelikte de yukselirmis tsh.Dedigin gibi ilacla kontrol edilebiliyor.Calistigim hastanede ki kadin dogum dr. anlattim durumumu o da adetin 2. gunu yapilan testlerin hepsini yaptiralim dedi oyle anlasildi tsh yuksek gebelik isteyenler icin 2.5 altinda olmasi lazim dedi.prolaktin de yuksek cikti tsh yuzundenmis.Son degerleri gosterdim ayni dozla devam dedi.Inslh cabalarimizin karsiligini aliriz arkadaslar Allah yardimcimiz olsun.
İnsallah canim tek duam buYakinda transfer icin gidecek arkadaslar bebekleriniz sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah.Guzel haberlerinizi okuruz burdan dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?