Enerjine bayildim bugun :) banada gecti galiba hernekadar hasta yatagimda yatsamda :) haklisin neden biz olmayalimki insallah bizde gorcez o gunleriInternette bir cok haber buldum 64-49-50-56-60 yaslarinda dogum yapmis bebekleriyle resimlerine baktim umutlandim neden bende olmayayim diye Insallh once Allah sonra Hit e guveniyorum.
Gecmis olsun canim neyin var niye hastasin bakiim.Yakinda bebislerini almaya gideceksin aman haaaa! Dikkat et kendineEnerjine bayildim bugun :) banada gecti galiba hernekadar hasta yatagimda yatsamda :) haklisin neden biz olmayalimki insallah bizde gorcez o gunleri
Cok güzel enerjiler aliyorum bende burdan..kimseye anlatamadigim soramadigm yadirganirmiyim diye cekindigim şeyleri sizlerle paylasiyorum..yalniz olmadigimi bilmek guzel dualar enerjiler almak mutlu ediyor insani..iyi ki varsiniz kizlar..rabbim bebislerimizi de sag salim kucaklarimiza almayi da o gunleri de gostersin inşallah..Gunaydinnnn kizlar.Hadi guzel dusunelim hersey guzel olsun.Bundan sonra boyle gidecek olan arkadaslara pozitif enerji gonderelim
Neden yadirganasinki canim bizim milletimizin herzamanki hali nisanlanirsin dugunu sorup dururlar dugun olur cocuk isterler cocuk olur 2.cocuk buseferde ama burda rahat ol hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sorabilirsinCok güzel enerjiler aliyorum bende burdan..kimseye anlatamadigim soramadigm yadirganirmiyim diye cekindigim şeyleri sizlerle paylasiyorum..yalniz olmadigimi bilmek guzel dualar enerjiler almak mutlu ediyor insani..iyi ki varsiniz kizlar..rabbim bebislerimizi de sag salim kucaklarimiza almayi da o gunleri de gostersin inşallah..
Aynen arkadasimm kimseye bisey diyemiyorsun sanki hepsi melek hepsi cok iyi..kimse kimsenin halinden anlamiyor..o yuzden ben bu durumumu kimseye anlatmuyorum...burasi iyi ki varrr :)Neden yadirganasinki canim bizim milletimizin herzamanki hali nisanlanirsin dugunu sorup dururlar dugun olur cocuk isterler cocuk olur 2.cocuk buseferde ama burda rahat ol hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sorabilirsin
Aynen oyle canm ben de aileme inat esimle evlendim..eşim doğu kökenli diye bi ton olay vs vs..her ne kadar yaşayış olarak biz farkliyiz deselerde sürekli çocuk soruyorlar ve onlardan olmadigim için gelip gidip laf sokuyorlar bana..bende bosansam emin ol mutlu olucaklar..anne olmak hepimizin istediği bisey ve bunu ancak böyle bi hastalıklar basina gelince anlarlar..28 yasindayim ve düşün bu yasta erken menopoz olduğumu öğrendim.. Haplarla anca adet olabiliyorum..bu kendi kizlarinin basina da gelebilirdi..insanlarin cani yaniyor haberleri yok..insallah bende önce allaha sonra halil İbrahim beye çok güveniyorum.. Her ne olursa olsun asla pes etmicem..hepimizin bebisleri olur insallahhhh hemde en kisa zamandaa..Ewet aynen oyle kimseye diyemiyosun benim cevremdekileri Allah kimseye vermesin.Dertlesecek birini bulmayi birak esimle ayrilalim diye yapmadiklari kalmadi..Cocugum olmadigi icin ogullarini mutlu edememisim yasim gecmis daha gencini alsaymismis daha neler neler nefret ediyorum hepsinden.
Amin insallh canimAynen oyle canm ben de aileme inat esimle evlendim..eşim doğu kökenli diye bi ton olay vs vs..her ne kadar yaşayış olarak biz farkliyiz deselerde sürekli çocuk soruyorlar ve onlardan olmadigim için gelip gidip laf sokuyorlar bana..bende bosansam emin ol mutlu olucaklar..anne olmak hepimizin istediği bisey ve bunu ancak böyle bi hastalıklar basina gelince anlarlar..28 yasindayim ve düşün bu yasta erken menopoz olduğumu öğrendim.. Haplarla anca adet olabiliyorum..bu kendi kizlarinin basina da gelebilirdi..insanlarin cani yaniyor haberleri yok..insallah bende önce allaha sonra halil İbrahim beye çok güveniyorum.. Her ne olursa olsun asla pes etmicem..hepimizin bebisleri olur insallahhhh hemde en kisa zamandaa..
Kacinci gunun bugun ?Bugun endometrium ölculdu 9 cikti cok iyiymis transfere kadar biraz daha artar sanirim
25ocakta estrofem e basladim bugun 7.gunumKacinci gunun bugun ?
Ayyyy nasil bi duygu :) cok sevindim kac tane transfer edildi dikkat et kndine lutfen yapman ve yapmaman gerekenleri yazarmisin bnmde cok yaklastiArk bugun sabah transferim oldu simdi iyice dinlendim sabah ucagimiz var bebeklerimi aldim gidicemm :))
Canim benim heyecanini anliyorum ins sende bebeklerini alip geleceksin bise sormak istersen ozelden de yazabilirsin :)Ayyyy nasil bi duygu :) cok sevindim kac tane transfer edildi dikkat et kndine lutfen yapman ve yapmaman gerekenleri yazarmisin bnmde cok yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?