Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Internette bir cok haber buldum 64-49-50-56-60 yaslarinda dogum yapmis bebekleriyle resimlerine baktim umutlandim neden bende olmayayim diye Insallh once Allah sonra Hit e guveniyorum.

Internette bir cok haber buldum 64-49-50-56-60 yaslarinda dogum yapmis bebekleriyle resimlerine baktim umutlandim neden bende olmayayim diye Insallh once Allah sonra Hit e guveniyorum.
Enerjine bayildim bugun :) banada gecti galiba hernekadar hasta yatagimda yatsamda :) haklisin neden biz olmayalimki insallah bizde gorcez o gunleri

Enerjine bayildim bugun :) banada gecti galiba hernekadar hasta yatagimda yatsamda :) haklisin neden biz olmayalimki insallah bizde gorcez o gunleri
Gecmis olsun canim neyin var niye hastasin bakiim.Yakinda bebislerini almaya gideceksin aman haaaa! Dikkat et kendine

Wallahi anlamadim bende gunler yaklastikca cikiyor illa biseyler simdide grip oldum merkez ilac kullanmamada izin vermiyor 10gune gecer insallah

Gunaydinnnn kizlar.Hadi guzel dusunelim hersey guzel olsun.Bundan sonra boyle gidecek olan arkadaslara pozitif enerji gonderelim
Cok güzel enerjiler aliyorum bende burdan..kimseye anlatamadigim soramadigm yadirganirmiyim diye cekindigim şeyleri sizlerle paylasiyorum..yalniz olmadigimi bilmek guzel dualar enerjiler almak mutlu ediyor insani..iyi ki varsiniz kizlar..rabbim bebislerimizi de sag salim kucaklarimiza almayi da o gunleri de gostersin inşallah..

Neden yadirganasinki canim bizim milletimizin herzamanki hali nisanlanirsin dugunu sorup dururlar dugun olur cocuk isterler cocuk olur 2.cocuk buseferde ama burda rahat ol hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sorabilirsin

Aynen arkadasimm kimseye bisey diyemiyorsun sanki hepsi melek hepsi cok iyi..kimse kimsenin halinden anlamiyor..o yuzden ben bu durumumu kimseye anlatmuyorum...burasi iyi ki varrr :)

Ewet aynen oyle kimseye diyemiyosun benim cevremdekileri Allah kimseye vermesin.Dertlesecek birini bulmayi birak esimle ayrilalim diye yapmadiklari kalmadi..Cocugum olmadigi icin ogullarini mutlu edememisim yasim gecmis daha gencini alsaymismis daha neler neler nefret ediyorum hepsinden.

Burda rahatim cunku ayni sorunu yasiyoruz cektigimizi anliyoruz ceken bilir demisler ya o misali.Ben de diyorum iyi ki varsiniz.

Herkese herseye inat mucadele etmeye calisiyoruz ama basaricaz ama basaramicaz takdir Allahin

Aynen oyle canm ben de aileme inat esimle evlendim..eşim doğu kökenli diye bi ton olay vs vs..her ne kadar yaşayış olarak biz farkliyiz deselerde sürekli çocuk soruyorlar ve onlardan olmadigim için gelip gidip laf sokuyorlar bana..bende bosansam emin ol mutlu olucaklar..anne olmak hepimizin istediği bisey ve bunu ancak böyle bi hastalıklar basina gelince anlarlar..28 yasindayim ve düşün bu yasta erken menopoz olduğumu öğrendim.. Haplarla anca adet olabiliyorum..bu kendi kizlarinin basina da gelebilirdi..insanlarin cani yaniyor haberleri yok..insallah bende önce allaha sonra halil İbrahim beye çok güveniyorum.. Her ne olursa olsun asla pes etmicem..hepimizin bebisleri olur insallahhhh hemde en kisa zamandaa..

Amin insallh canim

Canim benim 4 tane donmusum vardi 3 tane transfer edildi yumurtalarin kalitesiyle ilgili zaten bialog bilgi veriyor,yarim saat kaldim hastanede sonra kullanacagin ilaclar hakkinda bilgi veriyolar ve ciktik hastaneden otele geldik dinlendim uyudum falan aynilarini yasadim ama busefer nedense cok heyecanlandim allahim ins bu sefer yasadigim duygularu sonuna kadar yasatmak nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…