Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Amin canim sende biliyosundur ama en onemli sey moralmis yani donasyonu bile unut mumkun oldugu kadar nekadar cok dusunursen okadar stres yaparsin insanin elinde deil ama :) beni heyecanlandirdin walla icim kipir kipir

Ark bugun sabah transferim oldu simdi iyice dinlendim sabah ucagimiz var bebeklerimi aldim gidicemm :))
Ayy allahım ne güzel bi duygu çok sevindim mm arkadaşım..nasil bir duygu bize de anlat lütfennnn..kendine dikkat etmelisin bencee artikk..insallah hayirlisiyla bebisinin doğduğu haberlerini de alicazzzz

Ark bugun sabah transferim oldu simdi iyice dinlendim sabah ucagimiz var bebeklerimi aldim gidicemm :))
Ayy allahım ne güzel bi duygu çok sevindim mm arkadaşım..nasil bir duygu bize de anlat lütfennnn..kendine dikkat etmelisin bencee artikk..insallah hayirlisiyla bebisinin doğduğu haberlerini de alicazzzz

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar ins sizlerinkide saglikla gecicek 've bebeklerinizle doneceksiniz Ben hic olumsuz dusunmuyorum ilkindede ole icim rahat elimizden geleni yaptik gerisini rabbim nasip edecek ilkinde transferden 3 saat sonra uctuk simdi birgun daha dinlendim sabah evimdeyim ins simdiye kadar hersey yolundaydi rahim kaljnligim tahlillerim bakalim arkaslar:)

İlkinde tutmaması için bi sebep varmıydı,ayyy ne güzel bende bu hafta gidicem cuma oradayız,ikinci defa gitmeyi hiç hayal bile edemiyorum inşallah seninde tutar,allahım tekrara gitmeyi nasip etmesin inşallah sana.

İlkinde tutmaması için bi sebep varmıydı,ayyy ne güzel bende bu hafta gidicem cuma oradayız,ikinci defa gitmeyi hiç hayal bile edemiyorum inşallah seninde tutar,allahım tekrara gitmeyi nasip etmesin inşallah sana.
Ilki tuttu canim ikiz di 10.haftada kaybettim

Sebebi bellimi dusugun ?
Biri digerinden 2 gun kucuktu az bir kanamam oldu kucuk olanin kalbi durdu ama digeri saglikliydi o haldeyken doktor eve gonderdi kanamama normal dedi bizimde ilk oldugu icin ne derse onu yaptik ama yanlis yapmisim sonuc digerinide kaybettik allah nasip etmedi tabi ama doktor cok onemli tabi bole durumlarda doktorumu degistirdim tabi simdi daha temkinliyim daha bikinclendim nasip arkadasim allahim ins bu sefer nasip eder...

İnsallah canim peki kanama oldugunda igne falan yapilmadimi dusmesin diye genelde oyle yapiliyormus benimde pek bilgim yok ama

Zaten kanama basladimi %80 dusuyor bebek bence.Ayni durumu tam 3 kez yasadim 3 unde de gittigim doktorlar hep ayni seyi yaptilar ultrasonda bakiyolar dusuk riskin var yat kalkma igne hap bir suru verdiler ama bir iki gun sonra bebeklerin hep kalbi durdu.Olacagi varsa ne yaparsan yap caresi yok anlicaniz.

Koskoca prof. dedi bana olacagi varsa ne yaparsak yapalim onune gecemiyoruz oluyor malesef dedi.Gercekten de oyle arkadaslar.

Simdi tutuncakmi dusuncesi war tutununcada acaba duscekmi dusuncesi gercekten okadar zor bi surecki Allah'im yardim et bizlerede evlat kokusunu bizde cekelim icimize icimize gunler yaklastikca psikolojim altust oluyor sanirim yanlis bisey yapmaktan korkuyorum umarim hersey yolunda gider haftaya bugun bebislerim benimle olacaklar insallah bi 9ayda birakmazlar

Amin arkadasim sen içini ferah tutt biliyorum elde degil amaa gerisini dee rabbinee birak...inşallah çok da güzel ilerler hamisliginnnn .. Bende çok heyecanliyimn zaman azaldi. önümüzdeki ayy ordayimm..ilk adim benim için amaa insan yine dee heyecan yapiyor istee..

Ne guzel benim tedavi surecimde baslasa bir an once ne guzel olurdu Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Aynen arkadasim son 2gun allahimin izniyle 3.gun benimle olcak bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…