- 25 Ağustos 2013
- 126
- 74
- 98
Başarılar canım. Herşey güzel olacak.Aynen arkadasim son 2gun allahimin izniyle 3.gun benimle olcak bebisler
Saol arkadasim umarimBaşarılar canım. Herşey güzel olacak.
Hayırlı olsun canim kaç tane transfer edildiBebekleri aldim hayirlisiyla bugun 3.gunumuz hicbisey hissetmememe ragmen onlar benimle umarim birakmazlar beni
Hayırlı olsun canım umarım bi aksilik olmadan doğumun da gerçekleşir.Bebekleri aldim hayirlisiyla bugun 3.gunumuz hicbisey hissetmememe ragmen onlar benimle umarim birakmazlar beni
Bir kere gebe kalmış bir kadın olarak diyebilirim ki rahat ol .embriyoların 5.güne gitmiş devamı da gelecektirçşimdiden tebrik ediyorum seni muayenede kalbin çarptığını görmek çok farklı hissettiriyor ve herşeyi unutuyorsun .güzel haberlerini bekliyorum3embriyo 5.gune ulasabilmisti 3ude transfer edildi arkadaslar tavsiyelerinize acigim :) 70lik nine gibi oldum evde iyice :)
Korkma Canim allah nasip edecekse her sekilde ediyor sen içini rahat tut bende kan verdim ve hamileyim cok şükür yarın doktor kontrolumuz var duaların seninle..Tesekkur ederim guzel dileklerin icin ben inaniyorum olacak Allah'im kimsenin kucagini bos birakmasin rahatim olabildigimce fakat tedirgin oluyorum illaki oturup kalkarken yururken dun butun gun yoldaydik baya sarsildim tek korkum o en onemlisi transferin ilk gunuymus butun gun yattim sukur nasip artik umarim olur
Ayyyyy cok sevindim canim darisi basima :) test gununden 2hafta sonra ultrasonda gorunurmus oyle dediler bna doktoruna tup bebekmi diceksin ben devlet hastanesi dusunmuyorum oyuzden kullandigim ignelerden dolayi falan[/QUOTEsagol canim ınş senin de mutlu haberlerinizi aliriz ben özel bir hastaneye gidiyorum doktorum biliyo herşeyi anlattık benim gibi hastalarida var..
Sağol canim senin de mutlu haberlerini ali caz ınş ben doktoruma anlattım herşeyi biliyo benim gibi hastalarida varAyyyyy cok sevindim canim darisi basima :) test gununden 2hafta sonra ultrasonda gorunurmus oyle dediler bna doktoruna tup bebekmi diceksin ben devlet hastanesi dusunmuyorum oyuzden kullandigim ignelerden dolayi falan
Cok sanslisin ozaman ben sadece beni hazirlayan doktora soyleyebildim istanbulda tup bebek yaptiracagim diye biliyor ona gitsem ozel baya masrafli olur kararsiz kaldim şu pozitifi gorelimde dusuncez artikSağol canim senin de mutlu haberlerini ali caz ınş ben doktoruma anlattım herşeyi biliyo benim gibi hastalarida var
Donmusun kalmadimi hic canim?3embriyo 5.gune ulasabilmisti 3ude transfer edildi arkadaslar tavsiyelerinize acigim :) 70lik nine gibi oldum evde iyice :)
Biri digerinden 2 gun kucuktu az bir kanamam oldu kucuk olanin kalbi durdu ama digeri saglikliydi o haldeyken doktor eve gonderdi kanamama normal dedi bizimde ilk oldugu icin ne derse onu yaptik ama yanlis yapmisim sonuc digerinide kaybettik allah nasip etmedi tabi ama doktor cok onemli tabi bole durumlarda doktorumu degistirdim tabi simdi daha temkinliyim daha bikinclendim nasip arkadasim allahim ins bu sefer nasip eder...
Yok malesef yasima gore cok azdi zaten yumurtalarim 8adetti 7si saglikliydiDonmusun kalmadimi hic canim?
Ben genelde evin içindeydim. Ama sürekli hasta gibi yatmadım. Evin içinde hareket ettim. İhtiyacım olduğunda dışarıyada çıktım. Asla ağır kaldırma, yorulma ve stres yapma arkadaşım. Donasyonun kaçıncı günündesin? Beklemek çok zor.. Ben donasyonun 6. Gününde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım:) çok şükür 10. Haftaya giriyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Donasyonla hamile kalanlar transferden sonra 12 gün boyunca neler yaptılar yatabilirlermiş acaba
Nasıl gidiyor hamilelik ikizmi :)Ben genelde evin içindeydim. Ama sürekli hasta gibi yatmadım. Evin içinde hareket ettim. İhtiyacım olduğunda dışarıyada çıktım. Asla ağır kaldırma, yorulma ve stres yapma arkadaşım. Donasyonun kaçıncı günündesin? Beklemek çok zor.. Ben donasyonun 6. Gününde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım:) çok şükür 10. Haftaya giriyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.neron1990 sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?