Hiç endiselenme küçük küçük kasık ağrıları oluyor göğüsler şişiyor çok ağrıyor sürekli yatma evde tur at arada ve o ağrıları bile çekmek harika içinde sana tutunmaya çalışan bebisim bebislerin var test gününe kadar tadını cikarHersey yolunda cok sukur 3gundur belimde kasıklarımda agri oluyor ara ara normalmi yerlestigi icinmi bilmiyorum evden hic cikmadim test gunune kadar evdeyim ara sira geziniyorum evin icinde test gunu yaklastikca gunler gecmiyor
Yok canım ben iki embriyo koydurmuştum. Bir tanesi tuttu çok şükür. Çoğul gebeliği istemiyordum açıkçası... 43 yaşındayım ve riskli bir hamilelik geçirmek istemiyordum. Allah kalbime göre verdi. Bulantım hiç yok ama midem çok kötü. Midem çok kazınıyor, hep açım ve ne yesem mutlu olmuyor midem... Ben razıyım herşeye... İkili tarama testini bekliyorum şimdi...Na
Nasıl gidiyor hamilelik ikizmi :)
Ahh çok zor geçiyor günler biliyorum...Ağrılar çok normal canım, bende hala oluyor ağrılar. Çok heyecanlı bir bekleyiş. İnşallah güzel sonuçları göreceksin. Dualarım sizinle ... Kaç gün var teste?Hersey yolunda cok sukur 3gundur belimde kasıklarımda agri oluyor ara ara normalmi yerlestigi icinmi bilmiyorum evden hic cikmadim test gunune kadar evdeyim ara sira geziniyorum evin icinde test gunu yaklastikca gunler gecmiyor
Aynen goguslerimde cok aciyor elimi suremiyorum bebegi cok isteyen ben icimde sanki hicbir duygu yok heyecan sevinc. Taş kesildim resmen normalmi bilmiyorum transfere kadar icim kipir kipirdi halbuki 4gun kaldi teste nasipse pazartesi. Gunu test gunumAhh çok zor geçiyor günler biliyorum...Ağrılar çok normal canım, bende hala oluyor ağrılar. Çok heyecanlı bir bekleyiş. İnşallah güzel sonuçları göreceksin. Dualarım sizinle ... Kaç gün var teste?
O kadar yoğun duygular ve gelgitler yaşıyoruz ki... Progestan ın yan etkiside çok fazla. Stres gerginlik korku vs bende senin gibiydim. Azıcık kalmış, sabret. İnşallah pazartesi güzel sonucu göreceksin.Aynen goguslerimde cok aciyor elimi suremiyorum bebegi cok isteyen ben icimde sanki hicbir duygu yok heyecan sevinc. Taş kesildim resmen normalmi bilmiyorum transfere kadar icim kipir kipirdi halbuki 4gun kaldi teste nasipse pazartesi. Gunu test gunum
İnsallah canim ruyalarini goruyorum pozitifin :)O kadar yoğun duygular ve gelgitler yaşıyoruz ki... Progestan ın yan etkiside çok fazla. Stres gerginlik korku vs bende senin gibiydim. Azıcık kalmış, sabret. İnşallah pazartesi güzel sonucu göreceksin.
Biraz ağrı oluyor o kadarProgestani wajinal fitil olarak kullaniyorum ben birde ozaman yan etkisi cok olmuyormus bilmiyorumda
Benim buğün 8.günüm pembe şeklinde hafif bir kanamam oldu kliniği aradım normal dediler çoraplını kes dediler,birde transferin 5.günü E2 ve progestron testi istediklerim sizden sonucunuz neydi,siz daha öncede yaptınuzmı donasyon sanki bu tipiğine ilk sayfalarındaki sizin linkiniz varBen genelde evin içindeydim. Ama sürekli hasta gibi yatmadım. Evin içinde hareket ettim. İhtiyacım olduğunda dışarıyada çıktım. Asla ağır kaldırma, yorulma ve stres yapma arkadaşım. Donasyonun kaçıncı günündesin? Beklemek çok zor.. Ben donasyonun 6. Gününde dayanamayıp kan testi yaptırmıştım:) çok şükür 10. Haftaya giriyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.neron1990 sen nasılsın? Herşey yolunda mı?
Bak canım test sonuçlarımı yolluyorum. Benim transferim 29 Aralıkta yapılmıştı. Ben BHCG ye erken baktırmıştım. E2 ve progestron testi sonuçlarımda var. Hemşire gayet iyi demişti.Benim buğün 8.günüm pembe şeklinde hafif bir kanamam oldu kliniği aradım normal dediler çoraplını kes dediler,birde transferin 5.günü E2 ve progestron testi istediklerim sizden sonucunuz neydi,siz daha öncede yaptınuzmı donasyon sanki bu tipiğine ilk sayfalarındaki sizin linkiniz var
Benim ilk donasyon denememdi... İnşallah hepimiz 2016 da anne oluruz.Benim buğün 8.günüm pembe şeklinde hafif bir kanamam oldu kliniği aradım normal dediler çoraplını kes dediler,birde transferin 5.günü E2 ve progestron testi istediklerim sizden sonucunuz neydi,siz daha öncede yaptınuzmı donasyon sanki bu tipiğine ilk sayfalarındaki sizin linkiniz var
Benimde E2 378 proges 13Bak canım test sonuçlarımı yolluyorum. Benim transferim 29 Aralıkta yapılmıştı. Ben BHCG ye erken baktırmıştım. E2 ve progestron testi sonuçlarımda var. Hemşire gayet iyi demişti.Eki Görüntüle 1776865
Olmamıştır bişey bol su içBugun kabiz olmusum istemeyerek azcikta olsa ıkındım icime dert oldu bisey olmusmudur sizce
Korkma ilaçlardan normal bol su iç zaten uyarmislardı sana soylemedilermiBenimde E2 378 proges 13
Benim buğün 8.günüm pembe şeklinde hafif bir kanamam oldu kliniği aradım normal dediler çoraplını kes dediler,birde transferin 5.günü E2 ve progestron testi istediklerim sizden sonucunuz neydi,siz daha öncede yaptınuzmı donasyon sanki bu tipiğine ilk sayfalarındaki sizin linkiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?