Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hersey yolunda cok sukur 3gundur belimde kasıklarımda agri oluyor ara ara normalmi yerlestigi icinmi bilmiyorum evden hic cikmadim test gunune kadar evdeyim ara sira geziniyorum evin icinde test gunu yaklastikca gunler gecmiyor

Merhaba kızlar ben progestan kullanıyorum 2 gündür uyku problemi yaşadığım için saatlerde farklılık yaşadım korkuyorum bır sorun olurmu

Hersey yolunda cok sukur 3gundur belimde kasıklarımda agri oluyor ara ara normalmi yerlestigi icinmi bilmiyorum evden hic cikmadim test gunune kadar evdeyim ara sira geziniyorum evin icinde test gunu yaklastikca gunler gecmiyor
Hiç endiselenme küçük küçük kasık ağrıları oluyor göğüsler şişiyor çok ağrıyor sürekli yatma evde tur at arada ve o ağrıları bile çekmek harika içinde sana tutunmaya çalışan bebisim bebislerin var test gününe kadar tadını cikar

Na

Nasıl gidiyor hamilelik ikizmi :)
Yok canım ben iki embriyo koydurmuştum. Bir tanesi tuttu çok şükür. Çoğul gebeliği istemiyordum açıkçası... 43 yaşındayım ve riskli bir hamilelik geçirmek istemiyordum. Allah kalbime göre verdi. Bulantım hiç yok ama midem çok kötü. Midem çok kazınıyor, hep açım ve ne yesem mutlu olmuyor midem... Ben razıyım herşeye... İkili tarama testini bekliyorum şimdi...

Ahh çok zor geçiyor günler biliyorum...Ağrılar çok normal canım, bende hala oluyor ağrılar. Çok heyecanlı bir bekleyiş. İnşallah güzel sonuçları göreceksin. Dualarım sizinle ... Kaç gün var teste?

Aynen goguslerimde cok aciyor elimi suremiyorum bebegi cok isteyen ben icimde sanki hicbir duygu yok heyecan sevinc. Taş kesildim resmen normalmi bilmiyorum transfere kadar icim kipir kipirdi halbuki 4gun kaldi teste nasipse pazartesi. Gunu test gunum

O kadar yoğun duygular ve gelgitler yaşıyoruz ki... Progestan ın yan etkiside çok fazla. Stres gerginlik korku vs bende senin gibiydim. Azıcık kalmış, sabret. İnşallah pazartesi güzel sonucu göreceksin.

Progestani wajinal fitil olarak kullaniyorum ben birde ozaman yan etkisi cok olmuyormus bilmiyorumda

Benim buğün 8.günüm pembe şeklinde hafif bir kanamam oldu kliniği aradım normal dediler çoraplını kes dediler,birde transferin 5.günü E2 ve progestron testi istediklerim sizden sonucunuz neydi,siz daha öncede yaptınuzmı donasyon sanki bu tipiğine ilk sayfalarındaki sizin linkiniz var

Bak canım test sonuçlarımı yolluyorum. Benim transferim 29 Aralıkta yapılmıştı. Ben BHCG ye erken baktırmıştım. E2 ve progestron testi sonuçlarımda var. Hemşire gayet iyi demişti.

Benim ilk donasyon denememdi... İnşallah hepimiz 2016 da anne oluruz.

Bebekler tutunmustur cnm,hadi gozun aydin:)

Kızlar hit Ankara'da doktora yönlendiriyormu ? Ben Kıbrıs'ta kendi yumurtamla tedavi olucam ve yumurta takip yapılması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…