Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaslar idrar testi yaptim 2.cizgi baya belirgindi sevinmekte istemiyorum uzulmekte ama bi duygu patlamasi yasadigimi itiraf etmek istiyorum umarim test bozuk degildir bu duygunun tarifi yokk

Gittim geri çıktım korktum p.tesi yapcam inş.yanlış değildir 3 tana aralıklı yaptım 3.ündede çıktı umarım doğrudur daga önce hiç çift çizgi görmedim

Bnde gormemistim canim ilk defa gordum cok guzel bi duyguymus tek test yaptim ben ustelik keske pazartesiye birakmasaydin bnce kesin hamilesin :)

Ne bileyim o iki saat bekleme süresi her defasında beni germiştir,en azından şimdi biraz rahat giderim,ç.tesi olmazsa açık eczana bulsam yakınlarda gidip tekrar alıcam idrar testi bozukmudur bayatmıdır diye takıldım.

2saatmi bna 1saatte cikar dediler 40 dakikada cikmisti pazartesi tekrar yapcam testi doktor gobekten bakti goremedi keseyi daha erkenmis pazartesi wajinadan bakariz dedi ama baktirmicam bisey falan olur acelesi yok

Canımsın tesekkur ederim aranıza aldığınız için bende 37 yaşındayım erken menepozdayım hit gercekten dogru bi seçimmi acaba
Benim doktorum hit degildi arkadasim fakat hit in basarisida tartisilmaz arastir gorus hangisi aklina yatarsa yoluna onunla dewam edersin

Senin doktorun kimdi olumlu sonuç aldın sanırım
Merhaba canım bende 21 yaşımda erken menepoz oldum suan 25 4 yıl tüm tedavileri denedik ama çocuğum olmadı ve olmicagini öğrendim tek çözüm yumurta donasyonuydu araştırdım her açıdan gece gündüz ve hamileyim
Dr.Halil İbrahim bey ve ekibi sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…