Aynen öyle çok değişik bi duygu gözün aydınKan testide yaptrdim 677.17 cikti rabbim herkese nasip etsin cok degisik bi duyguymus :))
Allahim kucagina almayi nasip etsin cnm,ikiz tutmus heralde:)Kan testide yaptrdim 677.17 cikti rabbim herkese nasip etsin cok degisik bi duyguymus :))
Yok canim yaptrdigim merkez dedi buyuk ihtimal diye bnm 10.gunumde cikti bu deger srnin kacinci gundeydiBenim 625,6 çıkmıştı ikiz olduğunu sana doktor mu söyledi ben daha bilmiyorum
Oooo super super keske arkasindan kan testi yaptirsaydin :) hadi yaptir cifte mutluluk olsun :)Bende buğün idrar testi yaptım kocamaaaaaan bir çift çizgi,kandada çıkarmı acaba
2saatmi bna 1saatte cikar dediler 40 dakikada cikmisti pazartesi tekrar yapcam testi doktor gobekten bakti goremedi keseyi daha erkenmis pazartesi wajinadan bakariz dedi ama baktirmicam bisey falan olur acelesi yokNe bileyim o iki saat bekleme süresi her defasında beni germiştir,en azından şimdi biraz rahat giderim,ç.tesi olmazsa açık eczana bulsam yakınlarda gidip tekrar alıcam idrar testi bozukmudur bayatmıdır diye takıldım.
Kızlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum ama korkularım var banada yardımcı olurmusunuzİnsallah canim ruyalarini goruyorum pozitifin :)
Ark bugun sabah transferim oldu simdi iyice dinlendim sabah ucagimiz var bebeklerimi aldim gidicemm :))
Merhaba canim hosgeldin aramiza korkularin neler yardimci olalim tabikiKızlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum ama korkularım var banada yardımcı olurmusunuz
Canımsın tesekkur ederim aranıza aldığınız için bende 37 yaşındayım erken menepozdayım hit gercekten dogru bi seçimmi acabaMerhaba canim hosgeldin aramiza korkularin neler yardimci olalim tabiki
Benim doktorum hit degildi arkadasim fakat hit in basarisida tartisilmaz arastir gorus hangisi aklina yatarsa yoluna onunla dewam edersinCanımsın tesekkur ederim aranıza aldığınız için bende 37 yaşındayım erken menepozdayım hit gercekten dogru bi seçimmi acaba
Merhaba canım bende 21 yaşımda erken menepoz oldum suan 25 4 yıl tüm tedavileri denedik ama çocuğum olmadı ve olmicagini öğrendim tek çözüm yumurta donasyonuydu araştırdım her açıdan gece gündüz ve hamileyimSenin doktorun kimdi olumlu sonuç aldın sanırım
Ozelden yazdim canimSenin doktorun kimdi olumlu sonuç aldın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?