Merhaba canım bende
Sana ne kadara mal oldu canım (ücret) düşme olasılığı oluyormu pekiMerhaba canım bende 21 yaşımda erken menepoz oldum suan 25 4 yıl tüm tedavileri denedik ama çocuğum olmadı ve olmicagini öğrendim tek çözüm yumurta donasyonuydu araştırdım her açıdan gece gündüz ve hamileyim
Dr.Halil İbrahim bey ve ekibi sayesinde
Düşme olasiliği her hamilelikte var canım ama bizim hiç hamile kalmam bunu yaşayamam ihtimali netti ve ben suan Bebeğimi gördüm hissettim bu paha biçilemez bır duygu fiyati 5 bin euro bu sadece tüp bebek ücreti ilaçlar hariç tabi kişiye tedaviye göre değişirmi bilmiyorum sen kibris tup bebek sitesine gir ordan mesaj bırak sana dönüyorlar hemen bır git görüş istanbulda da yeri var sana tüm merak ettiklerini söyleyecektirler araştır emin ol başkalarının senin adına yorumda bulunmalarına bakma sen emin ol gerisi gelirSana ne kadara mal oldu canım (ücret) düşme olasılığı oluyormu peki
İstanbul daki yeri nerde peki sen oraylamı görustun ilk olarakDüşme olasiliği her hamilelikte var canım ama bizim hiç hamile kalmam bunu yaşayamam ihtimali netti ve ben suan Bebeğimi gördüm hissettim bu paha biçilemez bır duygu fiyati 5 bin euro bu sadece tüp bebek ücreti ilaçlar hariç tabi kişiye tedaviye göre değişirmi bilmiyorum sen kibris tup bebek sitesine gir ordan mesaj bırak sana dönüyorlar hemen bır git görüş istanbulda da yeri var sana tüm merak ettiklerini söyleyecektirler araştır emin ol başkalarının senin adına yorumda bulunmalarına bakma sen emin ol gerisi gelir
Cok iyi canim tebrik ederimmmm cok sevindimTest sonucumu aldım buğün 11.gün ve degerim 941....sizce iyi demi inşallah katlanır
Tekrarladim canim 3e katlamis 950ye cikmis :) umarim 3uz deildirSenin ne oldu tekrarladınmı testi
Rahim kalınlıgımı bu ölçülerTekrarladim canim 3e katlamis 950ye cikmis :) umarim 3uz deildir
Yok canim gebelik icin kan testi sonucuRahim kalınlıgımı bu ölçüler
Benim 625,6 çıkmıştı ikiz olduğunu sana doktor mu söyledi ben daha bilmiyorum
Donmusum var dediniz ya nasıl oluyor oBen ikinci olacak nasipse ınş ilki 3.ayda düşük oldu ikizdi ama birazda benim burdaki doktorumun ihmaliydi şimdi donmuslarim var haftaya oradayım ınş :)
Hayır tek tutuMrb nasil gidiyor ikizmi
Elinde ne varsa tüm testleri götür eksik olanları dokTor istiyor en başta rahim filmiÖn görüşme ye giderken götürmemiz gereken test ler neler arkaşlaar
Bizden rahim filmi Sperm testi ve daha önce yapılmış hormon tahlilleri istediler ama görüşmede söylüyorlar zaten istenilen tahlilleriAs1234 .!.:Ön görüşme ye giderken götürmemiz gereken test ler neler arkaşlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?