Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

yarın kıbrıstayım ama ıcımde hıc heyecan yok. bıraz korku var bıraz ürkeklik var.
Ayni benimde oyleydi hic kalbim atmiyodu sanki transfer oldu eve donduk testi beklerkende oyleydi siradan bi gundu sanki hatta diyodum kndime acaba olmayacakta Allah umitlenmemi istemiomu hep ole dusunmustum sakin olumsuz dusunme arkadasim heyecan olmamasi cok iyi bebege zarar verir dua et sadece guzel haberlerini bekliyoruz

sende transfer sonrası bı farklılık oldu mu belırtı ben su an 2 gun oldu hıcbırsey hıssetmıyorum agrım yok.

sende transfer sonrası bı farklılık oldu mu belırtı ben su an 2 gun oldu hıcbırsey hıssetmıyorum agrım yok.
Belirti mi ilaclarin yan etkisimi bilmiyorumda belim ve kasıklarim cok agridi bazen cok siddetli oluyodu suanda bile bazen agriyor

Kızlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum. Halil İbrahim TEKİN beye ön görüşme için Kıbrıs a gitmemiz gerekiyomu süreç nasıl bilgi verebilir misiniz

Kızlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum. Halil İbrahim TEKİN beye ön görüşme için Kıbrıs a gitmemiz gerekiyomu süreç nasıl bilgi verebilir misiniz
Canım yazılanları okursan hepsi var diğer iletiler den bilgi aldım bende hepsini tek tek okudum

ıstanbulda hafta sonları bulunuyor ıstersen burda da on gorusme yapabılırızsınızç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…