Peki rahim filmi ni devlet hastanesi cekiyor muElinde ne varsa tüm testleri götür eksik olanları dokTor istiyor en başta rahim filmi
bende pazar aksamı gıdıyorum sonunda pazartesı benımde transferım yapılacak.Kizlar selam nasipse pzrtesi kibrista yim yine yeniden
Hayirlisi olsun canim benimde Sali gunu transfer nasipsebende pazar aksamı gıdıyorum sonunda pazartesı benımde transferım yapılacak.
Cok sevindim gercekten bebisleri al gel :) hayirli haberlerini bekliyor olacagimKizlar selam nasipse pzrtesi kibrista yim yine yeniden
Ayni benimde oyleydi hic kalbim atmiyodu sanki transfer oldu eve donduk testi beklerkende oyleydi siradan bi gundu sanki hatta diyodum kndime acaba olmayacakta Allah umitlenmemi istemiomu hep ole dusunmustum sakin olumsuz dusunme arkadasim heyecan olmamasi cok iyi bebege zarar verir dua et sadece guzel haberlerini bekliyoruzyarın kıbrıstayım ama ıcımde hıc heyecan yok. bıraz korku var bıraz ürkeklik var.
Tesekkur ederim canim bakalim bu 2.denemeCok sevindim gercekten bebisleri al gel :) hayirli haberlerini bekliyor olacagim
İlk denemen olumsuzmuydu canim sebebi bellimi hangi doktorla denemistinTesekkur ederim canim bakalim bu 2.deneme
Cnm ilk denemem de hit te oldu bu ikinci olacak her hangi bise soylemediler hersey normaldi onlar da cok sasirdi bakalim nasip Allah isterse olur....İlk denemen olumsuzmuydu canim sebebi bellimi hangi doktorla denemistin
Nasip degilmis demekki dondurulmus warmiydiCnm ilk denemem de hit te oldu bu ikinci olacak her hangi bise soylemediler hersey normaldi onlar da cok sasirdi bakalim nasip Allah isterse olur....
Ewet cnm dondurulmus var sen magosa da nerde kaldin cnm hava limanindan nasil gectiniz orayaNasip degilmis demekki dondurulmus warmiydi
sende transfer sonrası bı farklılık oldu mu belırtı ben su an 2 gun oldu hıcbırsey hıssetmıyorum agrım yok.Ayni benimde oyleydi hic kalbim atmiyodu sanki transfer oldu eve donduk testi beklerkende oyleydi siradan bi gundu sanki hatta diyodum kndime acaba olmayacakta Allah umitlenmemi istemiomu hep ole dusunmustum sakin olumsuz dusunme arkadasim heyecan olmamasi cok iyi bebege zarar verir dua et sadece guzel haberlerini bekliyoruz
Belirti mi ilaclarin yan etkisimi bilmiyorumda belim ve kasıklarim cok agridi bazen cok siddetli oluyodu suanda bile bazen agriyorsende transfer sonrası bı farklılık oldu mu belırtı ben su an 2 gun oldu hıcbırsey hıssetmıyorum agrım yok.
Canım yazılanları okursan hepsi var diğer iletiler den bilgi aldım bende hepsini tek tek okudumKızlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum. Halil İbrahim TEKİN beye ön görüşme için Kıbrıs a gitmemiz gerekiyomu süreç nasıl bilgi verebilir misiniz
ıstanbulda hafta sonları bulunuyor ıstersen burda da on gorusme yapabılırızsınızçKızlar merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum. Halil İbrahim TEKİN beye ön görüşme için Kıbrıs a gitmemiz gerekiyomu süreç nasıl bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?