benımn donasyonum 29 subatta yapıldıSizde mi donasyon yaptıracaksınız?
canım bana hit adres verebilirmisin iletişim no istanbul için bakındım bulamadım da :)canım bizde yumurta donasyonu için araştırıyoruz biz HİT e karar verdik çok olumlu yorum var hakkında merkezlede görüştük en iyisi o gibi
Tamam canım çok teşekkürler :) hayırlısı olacak inşallah hakkımızdaBizde daha ön görüşme yapmadık sadece telefonla görüştük İstanbulda görüşme imkanımız olursa randevu alıcaz ama olmazsa Kıbrısa gidicez ön görüşme için mecburen
İnşallah canımTamam canım çok teşekkürler :) hayırlısı olacak inşallah hakkımızda
Evet bende yumurta donasyonu biz on görüşmeyi ocakta yaptık ilaç kullaniyorum perşembe yumurta toplanacak sonrada transfer ama çok gerginlik var bende bu kadar çabuk beklemiyodum çok heyecanlıyım umarım hersey yolunda gider[/QUOTE][QUOe2016, post: 45466702, member: 742831"]Seninde yumurta donasyonu mu canım ön görüşme için mi gideceksin stres yapma hayırlısı olsun
canım hıc stress yapma . rahat ol. benımde gecen ptesı transferım oldu. su an 6 gun oldu bugunku ıstedıklerı tahlıller ıyı geldı 12 mart kesın sonuc bellı olacak.inşallah hersey ıyı olacak. yalnız su progestan ığneler cok acıtıyor kalcalarım yumru gıbı sertlestı bunun ıcın ne fayda olur bılen var mıInşallah herşey yolunda gider gereksiz bi stres var üstümde onuda atlatirsam çok iyi olcak umarım bebislerle birlikte dönerim kıbrıstan Allah hepimizin yardımcısı olsun
rahat ol. rabbım hepımızın muradını versınBen ay sonu gibi gideriz diye planliyodumpperşembe gidiyoruz cagirdilar napcamm stres oldum hiç bişe ayarlamadim
istanbuldaysan 2- 3 defa cagırıyorlar senı rahım kalınlıgı ıcın yada herhangı ters bısey olursa sen de gıdebılırsın ıstedıgın zaman devamlı bır doktor var ordaKızlar bende ilaca başladım bu ay sonu bende kıbrısta yim galiba ilaca başlayınca neler yaptınız doktora rahim için kontrole falan gidikiyomu yoksa gidene kadar sadece ilaç mi içiyoruz
Merhaba canim bize progestan fitili verdiler acaba sana olmazmi di benimde trasfer I'm oldu pazartesi sonuç insallah hayirli haberler alirizcanım hıc stress yapma . rahat ol. benımde gecen ptesı transferım oldu. su an 6 gun oldu bugunku ıstedıklerı tahlıller ıyı geldı 12 mart kesın sonuc bellı olacak.inşallah hersey ıyı olacak. yalnız su progestan ığneler cok acıtıyor kalcalarım yumru gıbı sertlestı bunun ıcın ne fayda olur bılen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?