Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar bende ilaca başladım bu ay sonu bende kıbrısta yim galiba ilaca başlayınca neler yaptınız doktora rahim için kontrole falan gidikiyomu yoksa gidene kadar sadece ilaç mi içiyoruz

arkadaşlar mrb bende donasyon düşünüyorum eşim kaynaklı sorun azosperm bana yardımcı olurmusunuz? karar aşamasındayız hit mi değilmi diye

canım bizde yumurta donasyonu için araştırıyoruz biz HİT e karar verdik çok olumlu yorum var hakkında merkezlede görüştük en iyisi o gibi

canım bizde yumurta donasyonu için araştırıyoruz biz HİT e karar verdik çok olumlu yorum var hakkında merkezlede görüştük en iyisi o gibi
canım bana hit adres verebilirmisin iletişim no istanbul için bakındım bulamadım da :)

Kıbrıstaki merkezi ararsan ordan yardımcı olurlar canım çoğunlukla Kıbrısta oluyormuş İstanbula geliceği günde 2 saat önceden randevu alabiliyomuşsun

Bizde daha ön görüşme yapmadık sadece telefonla görüştük İstanbulda görüşme imkanımız olursa randevu alıcaz ama olmazsa Kıbrısa gidicez ön görüşme için mecburen

Bizde daha ön görüşme yapmadık sadece telefonla görüştük İstanbulda görüşme imkanımız olursa randevu alıcaz ama olmazsa Kıbrısa gidicez ön görüşme için mecburen
Tamam canım çok teşekkürler :) hayırlısı olacak inşallah hakkımızda

Ben ay sonu gibi gideriz diye planliyodumpperşembe gidiyoruz cagirdilar napcamm stres oldum hiç bişe ayarlamadim

Seninde yumurta donasyonu mu canım ön görüşme için mi gideceksin stres yapma hayırlısı olsun

[QUOe2016, post: 45466702, member: 742831"]Seninde yumurta donasyonu mu canım ön görüşme için mi gideceksin stres yapma hayırlısı olsun[/QUOTE]
Evet bende yumurta donasyonu biz on görüşmeyi ocakta yaptık ilaç kullaniyorum perşembe yumurta toplanacak sonrada transfer ama çok gerginlik var bende bu kadar çabuk beklemiyodum çok heyecanlıyım umarım hersey yolunda gider

[QUOe2016, post: 45466702, member: 742831"]Seninde yumurta donasyonu mu canım ön görüşme için mi gideceksin stres yapma hayırlısı olsun
Evet bende yumurta donasyonu biz on görüşmeyi ocakta yaptık ilaç kullaniyorum perşembe yumurta toplanacak sonrada transfer ama çok gerginlik var bende bu kadar çabuk beklemiyodum çok heyecanlıyım umarım hersey yolunda gider[/QUOTE]
Merak etme canim kalbini ferah tut ve olumlu dusun olumsuz dusunceleri kafandan atip oyle git Allah yardimcinizz olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Inşallah herşey yolunda gider gereksiz bi stres var üstümde onuda atlatirsam çok iyi olcak umarım bebislerle birlikte dönerim kıbrıstan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Inşallah herşey yolunda gider gereksiz bi stres var üstümde onuda atlatirsam çok iyi olcak umarım bebislerle birlikte dönerim kıbrıstan Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hıc stress yapma . rahat ol. benımde gecen ptesı transferım oldu. su an 6 gun oldu bugunku ıstedıklerı tahlıller ıyı geldı 12 mart kesın sonuc bellı olacak.inşallah hersey ıyı olacak. yalnız su progestan ığneler cok acıtıyor kalcalarım yumru gıbı sertlestı bunun ıcın ne fayda olur bılen var mı

Kızlar bende ilaca başladım bu ay sonu bende kıbrısta yim galiba ilaca başlayınca neler yaptınız doktora rahim için kontrole falan gidikiyomu yoksa gidene kadar sadece ilaç mi içiyoruz
istanbuldaysan 2- 3 defa cagırıyorlar senı rahım kalınlıgı ıcın yada herhangı ters bısey olursa sen de gıdebılırsın ıstedıgın zaman devamlı bır doktor var orda

M
Merhaba canim bize progestan fitili verdiler acaba sana olmazmi di benimde trasfer I'm oldu pazartesi sonuç insallah hayirli haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…