Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

[QUE="As1234, post: 45481534, member: 739329"]İlaçları kaç hafta kullandınız[/QUOTE]
16 gün oldu ilaca başlayalı perşembe kibristayiz inşallah herseyi ayarladi k

Tedavileriniz hayirli olsun.Halil ibrahim tekin beyle nasıl iletişime gectiniz.bende tedavimi onda yaptırmak istiyorum.istanbulda da gorusme dirsati mi var tam anlayamadim.yardimci olurmusunuz rica etsem

Hayırlı olsun canım gözün aydın bizde bugün geldik yarın yumurta toplama var darısı bize inşallah"neron1990, post: 45528417, member: 624487"]Bugun kalp atislarini gorduk cok sagliklilar kipir kipirlar masallah gelisimleri gayet iyiymis rabbim dewaminida gostersin insallah[/QUOTE]
Hayirli

Tedavileriniz hayirli olsun.Halil ibrahim tekin beyle nasıl iletişime gectiniz.bende tedavimi onda yaptırmak istiyorum.istanbulda da gorusme dirsati mi var tam anlayamadim.yardimci olurmusunuz rica etsem

Merhaba tekrar hayirli olsun biselda sorcam gebelik testinden once her hangi bir belirti yasadinizmi acaba
Merhaba tesekkur ederim transferden 2-3 gun sonra bel ve kasık agrilarim basladi ve siddetle dewam etti ilacin yan etkileri belirti arama demislerdi ama bilemiyorum belirtimi

Pazartesi transferim ver şimdilik herşey yolunda 3.gunde transfer edilecek sizce normal mi Sizinkiler kaçıncı günde transfer edildi

11 yumurta döllenmis kaç toplandı onu bilmiyorum şimdilik daha bilgi vermedi embrologlar sabah konuscaz pazartesi Transfer edilcek üçüncü Gün transfer iyimi kotumu bilmiyorum ama doktor bi sıkıntı yok 3.gun de transfer etcem dedi

Yasiniz kacti?kac embriyo koydurucaksiniz bellimi?

Sizinde sperm donasyonumu?benimde transferim onumuzdeki cumartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…