benım 5.gun transfer olduPazartesi transferim ver şimdilik herşey yolunda 3.gunde transfer edilecek sizce normal mi Sizinkiler kaçıncı günde transfer edildi
gazı magusa tıp merkezınden telefonu alıp istanbulda kı adresınde yuzyuze gorusebılırsıncanım ç bende onda tedavı gordum ve ılgısınden cok memnun kaldım 45 yasımdayım ve hıc umudum yoktu mucuze gercek oldu ve su an hamıleyımmmmTedavileriniz hayirli olsun.Halil ibrahim tekin beyle nasıl iletişime gectiniz.bende tedavimi onda yaptırmak istiyorum.istanbulda da gorusme dirsati mi var tam anlayamadim.yardimci olurmusunuz rica etsem
canım ben hıcbır belırtı yasamadım ne bır lekelenme nede bı kasık bel agrısı hıcbır fark olmadı hayatımda hatta tutmadı dıye içim içimi yıyordu ılaclarımı kulanmaya devam ettım ve dun pozıtıfı gordum o yuzden hıç belırtı aramayın 12 .gunu bekleyın sadece RABBIM hepımıze yardımcı olsun. sadece ılk gun transfer sonrası 1 ssat hastanede dınlendım yuryerek otele döndük 5 ssat otelde dınlendıkten sonra dısarı cıktık dolastık ertesı gun dönüş yaptık ve ben evde hıc yatmadım dınlenmedım dısarda işlerım vardı onları hallettım calısmaya devam ettım hatta eşim kızdı bıraz dıkkat et kendıne dıye ama olacagı varsa rabbım ısterse oluyor yatma dınlenmeyle ılgısı yok sanırım bunun belkıde hareket daha ıyı gelıyor gıbı bılmıyorum benım durumum bu bol hareket ve sonuc pozıtıf yasımda 45 mucuzem gercek oldu cok mutluyummMerhaba tekrar hayirli olsun biselda sorcam gebelik testinden once her hangi bir belirti yasadinizmi acaba
Canim cok üzüldüm gerçekten kısmet değilmiş sıkma canını çok zor bi durum çok iyi anlıyorum yaşadığın şeyi ama hayırlısı olsun durumun varsa sakin vazgeçme neden tutmadi acaba bi açıklama falan yaprilarmiarust: 45591129 .!.:Kizlar 2ci denemem hit e ve negatif
Canim transferde hit bana rahmin kalin oldugunu soylemisti 18m.m diCanim cok üzüldüm gerçekten kısmet değilmiş sıkma canını çok zor bi durum çok iyi anlıyorum yaşadığın şeyi ama hayırlısı olsun durumun varsa sakin vazgeçme neden tutmadi acaba bi açıklama falan yaprilarmi
Bende merak ediyordum sonucu çok tebrik ederim çok sevindimcanım ben hıcbır belırtı yasamadım ne bır lekelenme nede bı kasık bel agrısı hıcbır fark olmadı hayatımda hatta tutmadı dıye içim içimi yıyordu ılaclarımı kulanmaya devam ettım ve dun pozıtıfı gordum o yuzden hıç belırtı aramayın 12 .gunu bekleyın sadece RABBIM hepımıze yardımcı olsun. sadece ılk gun transfer sonrası 1 ssat hastanede dınlendım yuryerek otele döndük 5 ssat otelde dınlendıkten sonra dısarı cıktık dolastık ertesı gun dönüş yaptık ve ben evde hıc yatmadım dınlenmedım dısarda işlerım vardı onları hallettım calısmaya devam ettım hatta eşim kızdı bıraz dıkkat et kendıne dıye ama olacagı varsa rabbım ısterse oluyor yatma dınlenmeyle ılgısı yok sanırım bunun belkıde hareket daha ıyı gelıyor gıbı bılmıyorum benım durumum bu bol hareket ve sonuc pozıtıf yasımda 45 mucuzem gercek oldu cok mutluyumm
rahim kaç olmalıymış ki . sizin tutmama sebebi rahmin kalın olmasımıCanim transferde hit bana rahmin kalin oldugunu soylemisti 18m.m di
gazı magusa tıp merkezınden telefonu alıp istanbulda kı adresınde yuzyuze gorusebılırsıncanım ç bende onda tedavı gordum ve ılgısınden cok memnun kaldım 45 yasımdayım ve hıc umudum yoktu mucuze gercek oldu ve su an hamıleyımmmm
Nedenmiş peki belli oldumu .Kizlar ben pazar gunu hit e gittim 2 ci transferim neden basari siz oldu die adama dersimizi anlatiyorum hit bilgisayarinda Haber acmis izliyo cok canim sıkıldı Allah kimseyi bunlarin eline dusurmesin
Bilemiyormus hersey e sifirdan baslicakmisNedenmiş peki belli oldumu .
Cnm sen halil Ibrahim tekin I denedinmiçok çok çok üzüldüm inan hepsi benimde başıma geldi. benimde sebep bulamıyorlar gel tekrar denemeliyiz diyor bütün doktorlar....
Allah yardimcimiz olsun cnmyok ben donasyon yapmadım daha . ben eşimle bir çok kez tüp bebek denedim ve başarısız olduk her defasında doktorlar sorun kimde anlaşılmıyor tekrar gelin tekrar deneyeceğiz dediler. bizimkisi gerçekten sebepsiz kısırlık hiç bir doktor anlayamadı sorunu.
aminAllah yardimcimiz olsun cnm
kusura bakmayın bı suredır gıremedım nete benım donasyondu canım su an 6 haftalık oldu persembe ultrasonla bakılacak tek mı cift mi dıyeSizin adiniza cok sevindim.ilginize cok tesekkur ederim.bende oyle yapacagim .ilk adetimle istanbulda nadip olurda tedaviye baslayacagim .acaba sizin tup bebekmi yoksa donasyonmuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?