arkadaslar lutfen umutsuzlaga kapılmayın tekrar deneyın inanıyorum kı herseyın bı zamanı var rabbım sızınde kucaklarınızı bos bırakmayacaktırçok çok çok üzüldüm inan hepsi benimde başıma geldi. benimde sebep bulamıyorlar gel tekrar denemeliyiz diyor bütün doktorlar....
Kizlar ben pazar gunu hit e gittim 2 ci transferim neden basari siz oldu die adama dersimizi anlatiyorum hit bilgisayarinda Haber acmis izliyo cok canim sıkıldı Allah kimseyi bunlarin eline dusurmesin[/QUOTüzülme canım denemeyı bırakma ben de sana dua edecegım ınsaallah senınde muradın olacak arkadasımmm
Cnm merhaba,herhangi bir agrin sizin belirtin oldumu?kusura bakmayın bı suredır gıremedım nete benım donasyondu canım su an 6 haftalık oldu persembe ultrasonla bakılacak tek mı cift mi dıye
Saol canım, inşAllah bizimde Zaman'ımız gelince kucağımıza alırız.arkadaslar lutfen umutsuzlaga kapılmayın tekrar deneyın inanıyorum kı herseyın bı zamanı var rabbım sızınde kucaklarınızı bos bırakmayacaktır
Canim hayirli olsun transferin ewet malesef onlarin azindan cikacak kucucuk sozu beklerKen onlar umursamaz ve rahatKızlar Merhaba bende cumartesi ogrencem bebislerin tutunup tutynmadigini çok merak ediyorum bi belirti de yok günler geçmek bilmiyo arus 84 Rabbim yardimcin olsun ama bende doktorun o rahat tavrondan hiç hoşlanmıyorum umursamaz bi tavrı var umarım bende hüsrana ugramam Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kızlar Merhaba bende cumartesi ogrencem bebislerin tutunup tutynmadigini çok merak ediyorum bi belirti de yok günler geçmek bilmiyo arus 84 Rabbim yardimcin olsun ama bende doktorun o rahat tavrondan hiç hoşlanmıyorum umursamaz bi tavrı var umarım bende hüsrana ugramam Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin inskusura bakmayın bı suredır gıremedım nete benım donasyondu canım su an 6 haftalık oldu persembe ultrasonla bakılacak tek mı cift mi dıye
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız ama sen biraz daha bekliceksin günler gecmiyo valla bende de bi belirti yok[/QUOTE]OTE="Gulgonca86, post: 45750879, member: 713726"]2 nisan test gunu cnm,hic bi belirtim yok ilk gun biraz kasik agrisi oldu o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?