Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

arkadaslar lutfen umutsuzlaga kapılmayın tekrar deneyın inanıyorum kı herseyın bı zamanı var rabbım sızınde kucaklarınızı bos bırakmayacaktır
Saol canım, inşAllah bizimde Zaman'ımız gelince kucağımıza alırız.

Kızlar Merhaba bende cumartesi ogrencem bebislerin tutunup tutynmadigini çok merak ediyorum bi belirti de yok günler geçmek bilmiyo arus 84 Rabbim yardimcin olsun ama bende doktorun o rahat tavrondan hiç hoşlanmıyorum umursamaz bi tavrı var umarım bende hüsrana ugramam Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canim hayirli olsun transferin ewet malesef onlarin azindan cikacak kucucuk sozu beklerKen onlar umursamaz ve rahat

TE="arus84, post: 45740016, member: 707728"]Canim hayirli olsun transferin ewet malesef onlarin azindan cikacak kucucuk sozu beklerKen onlar umursamaz ve rahat[/QUOTE]
Teşekkür ederim canimm Rabbim yardimcin olsun inşallah çektiklerini unutursun tez zamanda bende hiç böyle beklemiyodum hemşireler doktor gibi herşeyle onlar ilgileniyo ama mecbur olunca yapacak bişey olmuyo bana özelden yazarmisin

Kac adet embriyo kondu size?

Bide hamile olan arkadaşlar trasferden sonra belirti oldumu hiç tutup tutmadigina dair bende bi belirti yok gibi ilk geldiğim gün aşırı eklem Ağrısı karın kaşık ağrısı bide gaz vardı ama şimdi hiç bişey yok normal mi bilmiyorum

Ben fitilini kullaniyorum,clexane kan sulandirici igne kullaniyorum simdi yaptim,gobegime girmedi geri cikardim,baska tarafina yaptim oyle canim acidiki,rabbime dua ettim goxum yasli ne olur Allahim bu sefer nasip et diye.

Canimmm ya çok iyi anlıyorum seni Rabbim yardımcımiz olsun bende fitil kyllaniyidum yetersiz gelmiş iğne sini verdi progesteron 6.87 çıktı iğne ye döndük inşallah emeklerimz boşa gitmez sen ne zaman ogreniyosun

2 nisan test gunu cnm,hic bi belirtim yok ilk gun biraz kasik agrisi oldu o kadar.

Hayirli haberlerinizi bekliyorum kendinize cok dikkat edin ve belirti arayip kendinizide bebisleride uzmeyin lutfen gebelik belirtileri testten sonra kendini gosteriyor benim yasadigim bulantiyi yasasaniz belirti olmasin diye dua edersiniz :)

OTE="Gulgonca86, post: 45750879, member: 713726"]2 nisan test gunu cnm,hic bi belirtim yok ilk gun biraz kasik agrisi oldu o kadar.[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız ama sen biraz daha bekliceksin günler gecmiyo valla bende de bi belirti yok

OTE="Gulgonca86, post: 45750879, member: 713726"]2 nisan test gunu cnm,hic bi belirtim yok ilk gun biraz kasik agrisi oldu o kadar.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız ama sen biraz daha bekliceksin günler gecmiyo valla bende de bi belirti yok[/QUOTE]
Aynen daha 3 gun oldu 7 gun daha beklenem gerek off(

Arkadaşlar bir sorum olacak
Donörle adetleri nasıl denk getiriyorlar.diyelim ki nisan adetimle başlamak istedim mayısta mı yumurta toplama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…