Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

TE="arus84, post: 45789229, member: 707728"]Cok uzgunum canim benim yaa ama nolur umudunu kirma Allah buyuk insallah o mutlulugu bir gun bizde tadariz. ...[/QUOTE]
Inşallah çok üzüldüm hiç böyle bi sonuç beklemiyordum ama kısmet değilmiş demek ki bidaha ki sefere

Nolur bozma moralini benimki olumsuz oldu diye seninkide olcak diye bişey yok hem progesteron tutup tutmadigini gösteren bir tahlil değil sadece tutunmayi destekleyici lütfen moralini bozma test gününe var daha olumlu düşün hayırlısı neyse o olsun

Arkadaşlar merhaba,
Donör yumurtalarin genetik olarak sağlam olup olmadiği nasil anlasiliyor?
Bir de bu yumurtalari verenlerin meslek gruplari hakkinda bilgisi olan var mi?
Karar verme asamasindayim, yardimci olursaniz sevinirim.

Sagol cnm,sana neden 3.gun embriyosu verdiler,5.gune gitmedimi?

Acikcasi benimde ilk günden beri kafama o takıldı ama embrolog yaşınız çok genç o yüzden 3.gun transferi yapıyoruz dedi halil Ibrahim beyle gorsemedigim için kafamda bişeyler kurmak istemiyorum ama bidahaki sefere yine yikilmak istemiyorum ne gerekiyorsa yapmalari gerek bu kararı vermek zaten çok zor hele maddi yönü yipratici birde olumsuz sonuç hepsi üst üste o kadar Üzgünüm ki kendimi toparlamam zaman alcak

Yasiniz kacti?embriyo donasyonumuydu?
Haklısın bu kararı almak zaten zor birde düşük olursa sil baştan hersey sizi görünce bende acabamı diyorum

Hayirli olsun katlanmistir çok erken öyle ciktiysa katlanmistir Rabbim hayirlisiyla devamını getirsin inşallah tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…