ayni anda ilaca başlatıyorlar canım.Arkadaşlar bir sorum olacak
Donörle adetleri nasıl denk getiriyorlar.diyelim ki nisan adetimle başlamak istedim mayısta mı yumurta toplama olacak
Uzuldum cnm,benimde kotu cikti p4 4.4 tutmadi kesin.senin e2 ve p4 kactiKızlar sonuç negatif
Yaaa niye yaKızlar sonuç negatif
Cok uzgunum canim benim yaa ama nolur umudunu kirma Allah buyuk insallah o mutlulugu bir gun bizde tadariz. ...Kızlar sonuç negatif
E2 287Uzuldum cnm,benimde kotu cikti p4 4.4 tutmadi kesin.senin e2 ve p4 kacti
Seninde cok dusukmus degerler,benim dahada dusuk,e2 198 p4 4.4E2 287
P4 6.87 çıkmıştı kötü düşünme canım hayırlısı olsun
Nolur bozma moralini benimki olumsuz oldu diye seninkide olcak diye bişey yok hem progesteron tutup tutmadigini gösteren bir tahlil değil sadece tutunmayi destekleyici lütfen moralini bozma test gününe var daha olumlu düşün hayırlısı neyse o olsun
Benim anlamadığım da bu neden herkes 5. Gün de seninki 3.gün transfer yapıldıSagol cnm,sana neden 3.gun embriyosu verdiler,5.gune gitmedimi?
Yasiniz kacti?embriyo donasyonumuydu?
Haklısın bu kararı almak zaten zor birde düşük olursa sil baştan hersey sizi görünce bende acabamı diyorumAcikcasi benimde ilk günden beri kafama o takıldı ama embrolog yaşınız çok genç o yüzden 3.gun transferi yapıyoruz dedi halil Ibrahim beyle gorsemedigim için kafamda bişeyler kurmak istemiyorum ama bidahaki sefere yine yikilmak istemiyorum ne gerekiyorsa yapmalari gerek bu kararı vermek zaten çok zor hele maddi yönü yipratici birde olumsuz sonuç hepsi üst üste o kadar Üzgünüm ki kendimi toparlamam zaman alcak
Aaaa ne kadar sevindim şimdi görünce tebriklerYasiniz kacti?embriyo donasyonumuydu?
Tebrik ederim gulgonca daha yoknuydu test gününe erken mi yaptın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?