- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Hayirli olsun katlanmistir çok erken öyle ciktiysa katlanmistir Rabbim hayirlisiyla devamını getirsin inşallah tebrik ederim
Benim doktorum hit deil canim benim merkez ozelarac gondermisti
Ozelden yazarsan yardimci olurum canim Halil İbrahim Tekin basligi altinda baska doktordan bahsetmem dogru olmazSelam neron, doktorun kimdi, başka bir klinik mi?
Bizimle paylaşırsan seviniriz... Birde transfer öncesi ve sonrası, yapılan tahlilleri ve kullandıkları ilaçları yazabilirsen çok iyi olur. Senin için çok seviniyoruz. Hayırlı günler
neron lutfen bana da yaz ozeldenOzelden yazarsan yardimci olurum canim Halil İbrahim Tekin basligi altinda baska doktordan bahsetmem dogru olmaz
Sevindim canim hayirlisi olur insallah Allah kucagina da almayi nasip etsinkızlar allaha şükür halil hoca da bende deneme yaptım çok şükür tuttu ve yarında kontrole gidicem 3 haftalık hamileyim
Çok sevindim darısı bize inşallahamin canım aminnn allahım olmayan herkese nasip etsin
Hayirli olsun canim yalniz test gunu 4haftalik gebe oluyorsun degerin kac cikti cok sevindim senin adina darisi butun isteyen arkadaslarin basina insallahkızlar allaha şükür halil hoca da bende deneme yaptım çok şükür tuttu ve yarında kontrole gidicem 3 haftalık hamileyim
Asilama gunuyle sayilmiyor canim son adet tarihinin ilk gunu gebeligin birinci gunu olarak hesaplaniyorTEST GÜNÜ 4 HAFTALIK OLMA ŞANSIM YOK CANIM 8.NİSANDA AŞILAMA YAPILDI 19 NİSANDA TEST YAPTIRDIM DÜN ULTRASON KONTROLÜ YAPILDI
Oncelikle Allah cocuklariniza uzun omurler versin fakat firdevs hanimi yerden yere vurmaniza uzuldum heleki halil beyin basligi adi altinda ben asla hicbir doktoru kotulemedim eminimki hepsi kendince basarilidir ben firdevs hanim ve ekibine minnettarim ilk denemede ikizlere hamile kaldim suan 4aylik hamileyim bilmeden insanlarin kafasini karistirmayin belki sizin belki onlarin ufak tefek hatalari olabilir hangimizin olmuyorki soylediklerinizi desteklemiyorum firdevs hanimda oldukca basarili bi doktorArkadaşlar öncelikle allah hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın. Beni eski arkadaşlar hatirlayacaktir yeni olanlarada anlatacagim hikayemi belki size umut olurum ve belkide dr halil ibrahim tekin hakkında kafanızda soru işareti varsa tüm endiselerinizin yersiz olduğunu anlarsınız.. Ben 2 sene önce öğrendim yumurtam olmadığını ve esiminde sperm sorunu vardı 8 yıllık evliudim ve tek çarem sperm donasyonuydu. Dr araştırdım ve malesef sahtekar Firdevs uğuz tip denen kadının eline düştüm.. Ha birde yaveri var İrem diye kendisi firdevsten daha sahtekar.. Tam birbucuk sene beni kandırdılar henüz yaşım 28 ve rahimde hiç problem olmamasına rağmen tam 3 kez sözde 4 tane birinci kalite embriyo verdiler.. Hepsi boş hepsi yalan sadece paramı aldılar ve beni kandırdılar üstüne sağlığımdan oldum okadar ilac yukledilerki düşünün günde 10 estrofem kullanıyordum.. Neyseki tam umutların bittiği yerde halil beyi buldum inanın okadar iyi ve ilgili bir dr ki Allah ondan razı olsun önce Allah sonra onun sayesinde ikizlerim var şimdi size bunları yazarken onları uyutmaya çalışıyorum! Rüya gibi! Halil bey sayesinde ilk seferde tek denemede ikizlerim oldu. Kısaca şunu söyliyim bu isde en iyi doktor halil ibrahim tekin yani emin ellerdesiniz.. Allah sizlerinde hayallerini gerçek kılsın
Başarılı olsunda gerisi önemli degil bence birşekilde öğrenirsin yapacaklarınıHalil bey isinde basarili fakat cok donuk bir doktor ilgi hic beklemeyeceksiniz siz sormadan ilac kullanimi hakkinda nile bilgi vermiyo
Neden gercekci olmayayimki karnimdaki gunahsizlari kullanacak degilim doktor sizin tercihiniz sonucta ben sadece yasadiklarimi ve gorduklerimi soyledim halil bey kadar firdevs hanimda basarili bi doktorÖnemli olan başarılı olması donuk olmamış Firdevs gibi beceriksiz olmuş neye yarar.. Evet bu sayfada paylaştım çünkü burası halil bey sayfası.. Benden hariç birçok mağdur arkadaşım var.. Yapmayın allah aşkına gerçekçi olun lütfen halil bey bu işin ustası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?