Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşlar merhaba.ben de uzun süredir takipte olanlardanım. Firdevs hanım mı hit mi diye uzun süredir araştırırken hit e karar verdim.sperm donasyonu yaptıracağım. Bu ay içinde İstanbulda ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Sperm donasyonunda pozitifi görmüş arkadaşlar var mı acaba forumu hala takipte olan?

Arkadaşlar bu ay ön görüşmeye gidecek olan var mı aranızda? Ben hsg cektirmistim birkaç ay önce. Raporda uterusta arkuat uteri anomalisi izlenmiştir yazıyordu. Sperm donasyonu için bu durum sorun yaratır mı bilgisi olan var mı acaba

Bizde eşimle bu ayın 28 de ön ğörüşmeye gideceğiz allahım nasip ederse biz sperm aşılaması veya sperm donosyonu yaptrmayı düşünüyoruz testlerime ğöre hangisi uyğunsa o yapılcak

Merhaba arkadaşlar erken menepoz la 25 yaşında tanıştım. 4 yıldır Tedaviye rağmen bebeğim olmadı.
3 yildir Dr hit ile ilgili bütün yazıları yorumları takip ettim. Şimdi 30 yaşındayım ve 4.5 yıldır evliyim.yumurta donasyonuna karar verdik. Dr hit ile gorustum telefonda yapılması gereken testleri yaptirip ön görüşmeye çağırdı. Temmuz gibi bi aksilik çıkmazsa kıbrıs yolcusuyuz.allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Donörün ve bizim regl tarihi nasıl ayarlaniyor hangi ilaç kullanılıyor ve ayarlama süresi kaç gün bilen var mı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…