Sana ilaç veriyorlar muhtemelen ilaç bitince bikac güne regl oluyorsun 15-16 güne de transferin oluyorDonörün ve bizim regl tarihi nasıl ayarlaniyor hangi ilaç kullanılıyor ve ayarlama süresi kaç gün bilen var mı aceba
Canım hangi testleri istediler sendenBizde eşimle bu ayın 28 de ön ğörüşmeye gideceğiz allahım nasip ederse biz sperm aşılaması veya sperm donosyonu yaptrmayı düşünüyoruz testlerime ğöre hangisi uyğunsa o yapılcak
Merhaba arkadaşlar erken menepoz la 25 yaşında tanıştım. 4 yıldır Tedaviye rağmen bebeğim olmadı.
3 yildir Dr hit ile ilgili bütün yazıları yorumları takip ettim. Şimdi 30 yaşındayım ve 4.5 yıldır evliyim.yumurta donasyonuna karar verdik. Dr hit ile gorustum telefonda yapılması gereken testleri yaptirip ön görüşmeye çağırdı. Temmuz gibi bi aksilik çıkmazsa kıbrıs yolcusuyuz.allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canan hanim var asistanı onunla görüştümCanım kendisiyle mi konuştun asistaniyla mı
Teşekkür ederim.Sana ilaç veriyorlar muhtemelen ilaç bitince bikac güne regl oluyorsun 15-16 güne de transferin oluyor
Hangi testleri götüreceksin yanında. Ben de görüştüm canan hanımla. Rahim filmi ve klasik kan testi istedi.Canan hanim var asistanı onunla görüştüm
Yapılması gereken testler;Hangi testleri götüreceksin yanında. Ben de görüştüm canan hanımla. Rahim filmi ve klasik kan testi istedi.
Benim bu ayın sonunda olacak.adetin 13 ile 20.günleri arasında olmalıymış. Öyle denk geliyor. Halil İbrahim beyin durumuna bağlı. Bu tarihler arasında neredeyse oraya gideriz.Yapılması gereken testler;
Bayana ait;
Hsg filmi
Hbsag
HIV
Antı Hcv
T3,T3,TSH
Antı TG
Antı TPO
Erkeğe ait;
Hbsag
HIV
Antı Hcv
Sperm testi
Bunlari istedi haziran başında görüşmeye gideceğim inşallah sen ne zaman gideceksin görüşme istanbulda mi olacak senin
Canım siz kibrisa mı İstanbula mi gideceksinizBizde eşimle bu ayın 28 de ön ğörüşmeye gideceğiz allahım nasip ederse biz sperm aşılaması veya sperm donosyonu yaptrmayı düşünüyoruz testlerime ğöre hangisi uyğunsa o yapılcak
Yumurta donasyonuSizin yumurta mı sperm donusyonuydu
Yaşım 43 tüpler tıkanmış 20 yıl oldu tedavi Laparoskopi histereskopi sonuç almadım normal kendi yumurtam la 2 tüp bebek yaptım 1i 6 haftalik düşük oldu diğeri tutmadı Bülent Traş yaptı 2007 yılında ankarada sonra ara verdim tekrar yapmaya karar verdim yumurta rezervi yok dediler donasyon kararı aldık 2015 temuz firdevs hanıma gittim 4 embriyo transferi oldum tutmadı tekrar ekimde hite gittim 2 embriyo transfer etti oda tutmadı 2 tane donmuş var şimdi onları denicem adet bekliyorum eşim de sorun yok yumurta olmadığı için donasyon yapıyorum merak ettiğin hit se anlatayım sana Nişantaşı istanbul özel muayine yerinde ön görüşme muayene yapıyor ücretsiz tahlil filim varsa bakıyor istediği tahlileri söylüyor adet olduğun zaman 2 ve ya 3 gün e2 (Estrodiol2) tahlili istiyor 50 nin altında sonuçla tüp bebek ilk aşama ilaçlar veriyor estrofem 2×3 coraspirin 1×1 elevit imom folik asit alıyorsun ilaca başladıktan 5 gün sonra ultrasonla muayine yasadagin yerde doktorun muayine ede bilir sonucu Hitin hemsiresine bildirip ilaca devam estrofem 3×3 ediyor eğer rahim kalınlığı az olursa vajinal estrofem yatmadan önce 1 tane kullandirıyor tekrar 5 gün sonra yani adetin 14 .gunu ultrason miayinesi yapıyor estrofem 4×4 artırıyor progesteron kapsul vajinal olarak başlatılıyor ve transfer günü belirleniyor tabi ilk defa yapanlar adetin 14 16 günü arasında sperm vermek ve donerden yumurta toplanması için kıbrısa gidiliyor bu işleme eşiniz yalnızda gide bilir maliyetler toplam 15 18 milyar civarında işleme göre değişirSizin yumurta mı sperm donusyonuydu
Peki sizin neden tutmadı tam olarak ne dedilerYaşım 43 tüpler tıkanmış 20 yıl oldu tedavi Laparoskopi histereskopi sonuç almadım normal kendi yumurtam la 2 tüp bebek yaptım 1i 6 haftalik düşük oldu diğeri tutmadı Bülent Traş yaptı 2007 yılında ankarada sonra ara verdim tekrar yapmaya karar verdim yumurta rezervi yok dediler donasyon kararı aldık 2015 temuz firdevs hanıma gittim 4 embriyo transferi oldum tutmadı tekrar ekimde hite gittim 2 embriyo transfer etti oda tutmadı 2 tane donmuş var şimdi onları denicem adet bekliyorum eşim de sorun yok yumurta olmadığı için donasyon yapıyorum merak ettiğin hit se anlatayım sana Nişantaşı istanbul özel muayine yerinde ön görüşme muayene yapıyor ücretsiz tahlil filim varsa bakıyor istediği tahlileri söylüyor adet olduğun zaman 2 ve ya 3 gün e2 (Estrodiol2) tahlili istiyor 50 nin altında sonuçla tüp bebek ilk aşama ilaçlar veriyor estrofem 2×3 coraspirin 1×1 elevit imom folik asit alıyorsun ilaca başladıktan 5 gün sonra ultrasonla muayine yasadagin yerde doktorun muayine ede bilir sonucu Hitin hemsiresine bildirip ilaca devam estrofem 3×3 ediyor eğer rahim kalınlığı az olursa vajinal estrofem yatmadan önce 1 tane kullandirıyor tekrar 5 gün sonra yani adetin 14 .gunu ultrason miayinesi yapıyor estrofem 4×4 artırıyor progesteron kapsul vajinal olarak başlatılıyor ve transfer günü belirleniyor tabi ilk defa yapanlar adetin 14 16 günü arasında sperm vermek ve donerden yumurta toplanması için kıbrısa gidiliyor bu işleme eşiniz yalnızda gide bilir maliyetler toplam 15 18 milyar civarında işleme göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?