Şeker ve tiroid hastasıyım nedenler olma ihtimali ola bilirPeki sizin neden tutmadı tam olarak ne dediler
Çok geçmiş olsun umarim bu sefer tutarŞeker ve tiroid hastasıyım nedenler olma ihtimali ola bilir
Aminnnİnşalah bu sefer tutar isteyen herkese allahım anne olmayı nasip eder inşallah ben inanıyorum bi ğün bizlerde anne olucaz
Canım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua etMerhaba kızlar , ben 14 mayısta Halil İbrahim tekin Beyin Hastanesinde Kıbrıs'ta transferimi oldum . Bugün çok şükür kan sonucumu aldım pozitif . Negatif olsaydı bile yine Halil bey ile devam ederdim . Asla maddiyatla işi olmayan , herkes tarafından talep gören , işinde bir numara bir doktor . Allah isteyen herkese nasip etsin .
Amin insallah rabbim herkesin muradını versin ama benim bu ay tedavim ıptal edildi e2 tahlil değerim 115 çıktı ufak bir kist oluşmuş dediler önümüzdeki ay bakacaz sonuca ilaç kullanıyorum şu anCanım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua et
Hayırlısı olsun canımAmin insallah rabbim herkesin muradını versin ama benim bu ay tedavim ıptal edildi e2 tahlil değerim 115 çıktı ufak bir kist oluşmuş dediler önümüzdeki ay bakacaz sonuca ilaç kullanıyorum şu an
Hayırlı olsun tedaviniz.fiyat için ne dediler sizeCanım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua et
Bu ay başlıyor olman çok heyecan verici.benim daha 1 ayım var.umarım doktorumuzun söylediği gibi olumlu gider herşey. Gerçekten buna inanmaya ihtiyacım varmış. Şu an hayat çok daha umut verici.hayırlısı olsun canım hepimiz için dileyen herkes için...Canım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua et
Canım bu arada rahim kalınlığını olctuler mi ve olctulerse kaç çıktı?Canım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua et
Yok canım ben daha ilaçlara başlamadım adet günümü beklıyorum oda Haziran 4 olur sanırımCanım bu arada rahim kalınlığını olctuler mi ve olctulerse kaç çıktı?
Bende çok heyecanlıyım canım hakkımızda hayırlısı ama benimde bu ay dediğime bakma işte Haziran olacak inşallah bi sorun çıkmazsa umarım çıkmazBu ay başlıyor olman çok heyecan verici.benim daha 1 ayım var.umarım doktorumuzun söylediği gibi olumlu gider herşey. Gerçekten buna inanmaya ihtiyacım varmış. Şu an hayat çok daha umut verici.hayırlısı olsun canım hepimiz için dileyen herkes için...
Ön görüşmede olcmediler mi? Ne dediler pekiYok canım ben daha ilaçlara başlamadım adet günümü beklıyorum oda Haziran 4 olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?