Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba kızlar , ben 14 mayısta Halil İbrahim tekin Beyin Hastanesinde Kıbrıs'ta transferimi oldum . Bugün çok şükür kan sonucumu aldım pozitif . Negatif olsaydı bile yine Halil bey ile devam ederdim . Asla maddiyatla işi olmayan , herkes tarafından talep gören , işinde bir numara bir doktor . Allah isteyen herkese nasip etsin .

Arkadaşlar merhaba. Hit ile ön gorusmemi yaptım. İlk bakış olarak tüp bebekte başarılı olabiliriz dedi.hayırlısı inşallah

Canım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua et

Canım hayırlı olsun bende dün oradaydım gerçekten çok ilgililer bu ay tedavim başlıyor umarım darısı benim başıma ve isteyen herkes için olur bizler için dua et
Amin insallah rabbim herkesin muradını versin ama benim bu ay tedavim ıptal edildi e2 tahlil değerim 115 çıktı ufak bir kist oluşmuş dediler önümüzdeki ay bakacaz sonuca ilaç kullanıyorum şu an

Bu ay başlıyor olman çok heyecan verici.benim daha 1 ayım var.umarım doktorumuzun söylediği gibi olumlu gider herşey. Gerçekten buna inanmaya ihtiyacım varmış. Şu an hayat çok daha umut verici.hayırlısı olsun canım hepimiz için dileyen herkes için...

Canım bu arada rahim kalınlığını olctuler mi ve olctulerse kaç çıktı?

Bende çok heyecanlıyım canım hakkımızda hayırlısı ama benimde bu ay dediğime bakma işte Haziran olacak inşallah bi sorun çıkmazsa umarım çıkmaz

Donor ile adetimizi denk getirmek için kaç günlük ilaç veriyor doktor.bilen var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…