Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hayirlisi olsun Hayal2917,saglikli ve sorunsuz bir hamilelik gecirip sagliklada bebegini kucagina alirsin insallah.maddiyatla isi olmayan demissin ucretsizmi transferini yaptilar?yada kacinci transferindi diye sorayim

Amin insallah rabbim herkesin muradını versin ama benim bu ay tedavim ıptal edildi e2 tahlil değerim 115 çıktı ufak bir kist oluşmuş dediler önümüzdeki ay bakacaz sonuca ilaç kullanıyorum şu an
Cok gecmis olsun umarim bir dahaki aya kistin gecer ve sorunsuz bir tedaviye baslarsin.iki gundur ari sutu ve polenin hamilelik uzrindeki etkisi inceliyordum olumlu yonde oldukca faydaliymis.vucut direncini guclendirip anne adayini hamilelige hazirliyormus.beni dusunduren vucut direncini arttirdigi icin yumurta donasyonu da vucudun direncini dusurup embriyoyu vucudun tepki gostememesini sagliyorlarmis(ispanyadaki tedavi sekli).saglikci olarak bu konuda bir bilgin yada duyumun varmi

Arkadaslar Merhaba uzun bi aradan sonra güzel haberle sizinlyim çok şükür bebislerim tutundu bana tarif edilemez bi duygu sonucum gayet güzel çıktı on gün sonra keseyi gorcem inşallah halil Ibrahim mükemmel bir insan bize öyle yardimci olduki Allah ondan razi olsun

umutcum, seni tekrar görünce çok şaşırdım. geçen yaz pozitif sonuç almıştın ve hamileliğin güzel ilerliyordu diye hatırlıyorum. umarım bebeğine kavuşmuşsundur. 2. bebek için araştırıyorsan Allah gönlüne göre versin.
ben neredeyse 1 yıl sonra ancak 3.denemede kavuşabildim meleklerime, inşallah kucağıma almakta nasip olur. Allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar halil beyin cep numarasını bilen varmı bana yazın kordinator ve hemsirelerin değil kendisinin numarasi

merhabalar kizlar benimde bi sorum olcak tüp bebek tedavisi görücem, adet günlerim düzensizliğinden ve tedavi öncesi rahimdeki kalıntıları temizleme amacıyla doktorum doğum kontrol hapı önerdi. yanlız benim kafama takılan şey ise bu haplar yumurtlamayı basgilici haplar ise yumurtlama nasıl gerçekleşecek? ve yanlışlık yaptım hapı bıraktım, bu yüzden bir ay içinde ikinci kez adet gördüm. tekrar 10 gün hap içicem ve bırakıp adetimle beraber tedaviye başlıcam, sizce sağlıklı yumurtlama olurmu? ben tabii ilaç kullanicam.

Hiramira allah kucana sağlıklı almayıda naspip eylesin allahım bu ğüzel duyguları bizlere de nasip eylesin

Hayırlı olsun canım Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım

Çok sevindim darısı bize inşallah ama sizin neden ilk iki denemede tutmadı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…