Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba Canim,senin adina cok sevindim canim.insallah saglikli bir sekilde hamilelegini gecirip bebisleini kucagina alirsin.malesef 6 ayda erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettim.arkasindan 3 kez donasyon yapildi fakat 3 de negatif sonuclandi.hala snne olmanin cabasini veriyorum.insallah bende meleklerime kavusurum

Merhaba canım kendi yumurtanlamı yoksa donasyonmu yapacaksın ona göre bilgi verim kendi yumurtanla yapmak istersen kalite açısından polen süt direnci artırmaya yardımcı olur gereksiz bunlar tüp bebekte transfere 5 gün kala yani yumurta toplama işleminden sonra ve direnci dusurmek icin embrioyu atmasın rahim diyerek doktor prednol ilacı veriyor yani direnci artırmanın manası kalmıyor en iyisi ek olarak hiç bir şey yapmamak sadece rahim kalınlaşması için nar suyu içmek şekeri kolesterolü da dengede tutuyor endometryuma da 2 3 mm katkıda bulunuyor diğer şeyler dediğim için önemsiz şeylerdir hayıt tohumu fsh düşürür diye içtim soğan incir kürü içtim deha omega3 Q10 selenyum takviye kalmadı kullandım ve 6 denemede sadece 1 gebelik düşük le sonlandı 5 negatif şimdi hiç bir takviye ilaç kür kullanmıyorum sadece doktor verdiği ilaçlar ve nar suyu kullanıyorum hayirlisiyla haziran 8 gibi donmuş transferi olacam tedavim e2 yüksekti diye iptal olacaktı ama devam etti

Ben de cuma baktırdım e2 yüksek çıkar da başlayamam diye çok gerildim neyseki 50 nin altı çıktı senin çıkmıştı

Hepimize inşallah. Kaçıncı günde transfer yapılacağı neye göre belirleniyor bilgin var mı.? Halil bey bana 3.gün transfer yapılabilir muhtemelen dedi ama 5. Gün daha iyi olmaz mı ki
Valla ben burada yazılanların hepsini okudum canım üçüncü günü yaptırıp hamile kalan da var beşinci günü yaptırıp kalanda sen doktora güven Rabbim umarım hayırlısıyla hamile kalırsın

Ben de cuma baktırdım e2 yüksek çıkar da başlayamam diye çok gerildim neyseki 50 nin altı çıktı senin çıkmıştı
Benim 115 çıktı ama 43 yaşındayım ve ufak 2mm bi kist var önceki aylarda histereskopi oldum doğum kontrol hapı ve lucrin kullanmıştım sorun olmaz inşallah 3 embriyo var donmuş herşey yolunda olursa 8 haziranda transfer yapacaz rahim kalınlığı ve p4 baktıracagım bu hafta cuma günü ona göre yola cikacam

Ercan'dan Magosa'ya nasıl gittiniz?taksi pahalı olur alternatifi var mı acaba
Pickupnorthcyprus internet adresi vardı geçen yıl ordan rezervasyon yapıp gidiyorduk 25tl bi ücretle şimdi bilmiyorum bu sene hiç gitmedim 10 gün sonra gidecem inşallah

Hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah hayirlisiyla kalpatislarinida dduyarım o zaman daha çok rahatlicam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun halil Ibrahim beye güvenin gerçekten işinien ggüzel şekilde yapıyor başlarda benimde tedirginlik lerim vardı ama hepsi geçti

Benim yumurta donasyonu canim.katki sagliycaksa onlarida kullaniyim diyordum denemedigimiz yapmadigimiz sey kalmadi : ( senin transferine cok az kalmis tedavinin ip tal edildigini sanmistim.allah emeklerini bosa cikarmasin canim.bu yolda emek harcayan butun arkadsslarin kucaklari bebekleriyle dolar insallah

Hayirlisi olsun Hiramira saglikla kucagina alirsin insallah

Kafanı ek takviye ve ya ilaçlarla karıştırma bende 7. Denmeyi yapacam aynen yapmadığım şey kalmadı yoruldum artık hiç birşey fayda vermiyor allah bize yardım etsin inşallah sonuç pozitif olur bizde seviniriz torun sevecek yasa geldim daha evlat hasreti çekiyorum rabbim kimseyi hasret bırakmasın

Bende halil ibrahim tekinde aşılama veya sperm donosyonu yaptırcam ama biz eşimle daha ğörüşmeye ğidemedik yeni ğiden arkadaşlar nasıl randevu aldınız ve nasıl ulaşım sağladınız lütfen banada ayrıntılı şekilde yazarmısınız şimdiden teşekkürler

Aynen canim biz evlat sahibi olmaya calisirken yasitlarimiz cocuklarini evlendiriyor.gecen ilkokul arkadasimi gordum oglunu evlendirmis.hem uzuldum hemde icten oyle bir eziklik hissettimki oracikta aglsmamak icin kendimi zor tuttum.

Aynen canim biz evlat sahibi olmaya calisirken yasitlarimiz cocuklarini evlendiriyor.gecen ilkokul arkadasimi gordum oglunu evlendirmis.hem uzuldum hemde icten oyle bir eziklik hissettimki oracikta aglsmamak icin kendimi zor tuttum.
Sizin daha önceki yazılarınızı okudum en son hamile degilmiydiniz

Transferden önce sadece progesterona mı bakıyor tsh bakmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…