Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Sizin daha önceki yazılarınızı okudum en son hamile degilmiydiniz
2015 haziranda yapilan transferimde hamile kalmistim ama 6 aylik erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettim.tarifi olmayan bir yikim yasadim allah kimseye yasatmasin.tekrar basa dondum anne olmanin mücadelesini veriyorum hala

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım, bizde hit de yumurta donasyonu yaptırıcaz inşallah. ön görüşme için randevu aldım. 11 haziranda kıbrıs yolcusuyuz. fakat 1 gün önceden gideceğimiz için otel-ulaşım vb... detaylar hakkında bilgi verebilirmisiniz. hemşiresi bize kıbrıs apart ve bide otel var dedi, hangisini tavsiye edersiniz. bide ercan dan mağusaya neyle gittiniz. burda okudum biraz ama malum 441 sayfa var hepsine bakamadım. yardımcı olursanız sevinirim

havaalanında hastaneden bi görevli sizi karşılıyor yazmış bazı arkadaşlar ama hemşire bana hiç bahsetmedi öyle bişeyden

2015 haziranda yapilan transferimde hamile kalmistim ama 6 aylik erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettim.tarifi olmayan bir yikim yasadim allah kimseye yasatmasin.tekrar basa dondum anne olmanin mücadelesini veriyorum hala
Canım çok özür dilerim hatırlatmak istemezdim umarım tekrar bu sevinci yaşarsın

Ulaşım ve otel var evolve park Otel güzeldir ben orda kaldım geçen eylül ayı ulaşım için internet sitesinden rezerve yapa bilirsin pinck
Transferden önce sadece progesterona mı bakıyor tsh bakmıyor mu
p4 bakılıyor tabi önceden tiroid şeker sorunu yasadiysanız e2 tsh Akş t3 t4 bakılıyor

Evet
havaalanında hastaneden bi görevli sizi karşılıyor yazmış bazı arkadaşlar ama hemşire bana hiç bahsetmedi öyle bişeyden
Hastanede ayarlıyor ama ücret paha ben geçen yıl internet üzerinde pickupnorthcyprus ulaşım şirketinden kişi başı 25 tl mağusa tıp merkezine minibüsle yer ayirdım ve evolve park Otel günlük 120 tl orda kaldım sizde araştırın bende 7 8 haziranda donmuş transferi ne gidecem oraya

Canım çok özür dilerim hatırlatmak istemezdim umarım tekrar bu sevinci yaşarsın
Özre gerek yok canim inan zaten unutulmuyor.hamile kalip bebegimi kucagima alirsam üzüntüm belki hafifler diye düsünüyorum.Allah tekrar o mutlulugu yasatip bu kez kucagima almayi nasip eder insallah.hepimizin o mutluluga kavusnasini diliyorum

Hayırlı akşamlar kızlar. Yumurta toplama sonrası ile trasfer arasındaki süreçte kıbrısta mı kalınmalı? Ya da transfer sonrası mı kalmalı? kafam oldukça karıştı

Hayırlı akşamlar kızlar. Yumurta toplama sonrası ile trasfer arasındaki süreçte kıbrısta mı kalınmalı? Ya da transfer sonrası mı kalmalı? kafam oldukça karıştı
Ilk tedavide kalmadim git gel yaptim ikincide kaldım 5 gün gidiş dönüş uçakla kalmak otelle aynı maliyete geldi gerçi fark etmiyor keyfine bak nasıl paşa gönlünce öyle yap moral önemli

Canim sana sunu söyleyebilirim olacagi varsa kalman yada ayni gun donmen hic birseyi degistirmiyor.mart ayindaki donasyon trsnsferimde odamda bir arkadas daha vardi.o ayni gun hatta birkac saat sonra dondu ben dört gun otelde kaldim.onun tutundu bebisleri benim negatif sonuclandi.sanirim birazda kismet isi.bebislerine kavusman dilegiyle

Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım havaalanından kalkan otobüsler var 1 saatte bir kalkıyor 13 tl biz ona bindik evolve otelde kaldık gayet temizdi kimsenin karşılamasına gerek yok o kadar küçük biyerki rahat bulursun kime sorarsan söylüyor zaten hastahaneyi otelide ben 23 mayısta oradaydım

Adetin 12 günü endometrium kalınlığı 6 7 mm pek umutlu değilim inşallah 1 haftaya azcık olsun artar 7 8 haziran transferim var

Iptal oldum p4 2.38 çıktı
Canim üzüldüm adina.her iste bir hayir vardir E2 yuksekti o kadar masraf yapip negatif alcagina bir ay daha ertelersin tedavini.üzme kendini transferin olursa psikolojik yikimida daha fazla oluyor biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…