Yok üzülmedim aslında başka yönden baksam olmayacaksa böyle olması daha iyi 1 ay beklerim acelem yok hayırlısı böyle diyorumCanim üzüldüm adina.her iste bir hayir vardir E2 yuksekti o kadar masraf yapip negatif alcagina bir ay daha ertelersin tedavini.üzme kendini transferin olursa psikolojik yikimida daha fazla oluyor biliyorsun.
inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalıp, sağlıkla kucağına alırsın canım. çok üzüldüm, dualarım seninleMerhaba Canim,senin adina cok sevindim canim.insallah saglikli bir sekilde hamilelegini gecirip bebisleini kucagina alirsin.malesef 6 ayda erken dogum yaptim ve bebegimi kaybettim.arkasindan 3 kez donasyon yapildi fakat 3 de negatif sonuclandi.hala snne olmanin cabasini veriyorum.insallah bende meleklerime kavusurum
Amin canım hepimiz kavuşalım inşallah. Yumurta toplandiktan sonra kalacagim galiba kibrista. Offf şu zaman çabuk geçse.Canim sana sunu söyleyebilirim olacagi varsa kalman yada ayni gun donmen hic birseyi degistirmiyor.mart ayindaki donasyon trsnsferimde odamda bir arkadas daha vardi.o ayni gun hatta birkac saat sonra dondu ben dört gun otelde kaldim.onun tutundu bebisleri benim negatif sonuclandi.sanirim birazda kismet isi.bebislerine kavusman dilegiyle
Evet canım aslında kibrisi gezmekte iyi olabilir beklerken.Ilk tedavide kalmadim git gel yaptim ikincide kaldım 5 gün gidiş dönüş uçakla kalmak otelle aynı maliyete geldi gerçi fark etmiyor keyfine bak nasıl paşa gönlünce öyle yap moral önemli
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim bir dahaki aya inşallahGerçekten onu demek istiyorum helal olsun bu doktora herşeyi bizim için daha iyi olacak halini düşünüyor önemli olan para değil onunicin tedavim iptal oldu hayal kırıklığı yaşamadım daha iyi şekilde transfer olacam
Ilaclari biraktiktan birkac gun sonra adet olursun adetinle gelmesiyle yeni tedavine baslatir.fazla zaman kaybin olmiycak.hakkimizda hayirlisi diyelimYok üzülmedim aslında başka yönden baksam olmayacaksa böyle olması daha iyi 1 ay beklerim acelem yok hayırlısı böyle diyorum
Senin yumurta donasyonumu olcakti?Amin canım hepimiz kavuşalım inşallah. Yumurta toplandiktan sonra kalacagim galiba kibrista. Offf şu zaman çabuk geçse.
Cok sagol canim tek dilegim saglikla bebegime kavusmak.dualariniza ihtiyacim varinşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalıp, sağlıkla kucağına alırsın canım. çok üzüldüm, dualarım seninle
Sperm donasyonu benimkiSenin yumurta donasyonumu olcakti?
Canım bahcecide yaptırdım. Ancak tecrübeme dayanarak söylüyorum aşılamaya boşuna para vermeyin.tüp bebekte şans tabiki ama başarı oranı daha yüksek hem tutmazsa donmuslarinla da denersin.ille de benim gibi önce aşılama diyorsan tüplerinde hiç sorun yoksa bir de protein ağırlıklı besleniyorsan şansını dene o zamanSmoothcriminal siz aşılamayı kimde yaptırmıştınız bizde sperm aşıması yaptırmayı düşünüyoruz lütven
Önce rahim filmi çektirdim tabii .raporda sıvı geçişi normal yazmislardi ama filmi çeken doktor bir tüpün tıkalı demişti. Yani şaibeli bir rapordu.doktora gönderdim aşılama yapılabilir dedi hatta merkezde tekrar baktı sorun yok dedi.Smoothcriminal siz yaptırmadan önce rahim filmi cektirmedinizmiydi sonra nasıl öğrendiniz tüplerin kapalı oldunu
Şimdi hitte başladım .ön görüşmeye gittigimde filmi de götürdüm bu tuplere aşılama mı yapılır dediSiz şimdi kimde tedavi ğörüyorsunuz
Evet canım rapor vermişlerdi. Bana kalırsa sorun yok dedilerse film sonrasında hit aşılama yapabiliriz der.aşılama ile hamile kalırsan bu senin için hem daha doğal hem de daha az masraflı bir süreç olurSize yazılı rapormu verdi doktor bişey yoktur diye bana sadece rahim filmi cd sini verdi hormontesti de normal dedi bakalım hit ne diyecek inşallah sonucum mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?