Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cok sagol canim tek dilegim saglikla bebegime kavusmak.dualariniza ihtiyacim var
Kizlar hepinize bu hayırlı günlerde dua ediyorum umutcum Biliyorum ki sende anne olacaksın canım benim seni çok seviyorum bu arada noa hayırlı olsun bebişler ikizmi cnm allah kucağına almayı nasip etsin

Kizlar hepinize bu hayırlı günlerde dua ediyorum umutcum Biliyorum ki sende anne olacaksın canım benim seni çok seviyorum bu arada noa hayırlı olsun bebişler ikizmi cnm allah kucağına almayı nasip etsin
amin canım çok teşekkürler, evet bebeklerim ikiz, daha çok var ama inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.
Sende sağlıkla mutlulukla büyüt bebeklerini canım

amin canım çok teşekkürler, evet bebeklerim ikiz, daha çok var ama inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.
Çok sevindim inanki allah bizlere bağışlasın buradaki herkes anne olsun en büyük isteğim.. Bu arada mide bulantısı olan arkadaşlar malesef ki bazısı çok şiddetli oluyo mesela ben doğuma girmeden kustum öyle gittim ameliyata ilk 4 ay sadece serumla yaşadım bomboş mideye su bile icemiyidum pamukla dudağımı islatiyolardi 4 aydan sonrada hep kusmaya devam ettim bana hiçbir ilaç fayda etmedi günde 42 defa kusuyordum birgün 21 kez kusunca sevinmiştim düşünün yaniii..62 kiloyla hamile kaldım 4 aylık ikizlere hamileyken 51 kiloua düşmüştüm çok zor günlerdi umarım siz hafif bulantılarla anlatırsınız

İnşallah bulantilarimizdan dert yanacagimiz günleri görebiliriz. Ne mutlu bebeğine kavuşmuş olanlara

Sevgili noa bebek hasreti çeken bizleri de dualarında geçir lütfen.sağlıkla doğsunlar inşallah

Kızlar ercan hava alanınından mağusa ya giden dolmuş varmı ayın 8de gitcez 9da hitle ğörüşcez eşimle lütfen

birceden ve senin bulantı şikayetlerini hatırlıyorum canım, çok zor geçmişti o günleriniz. tabi ben o günlerde hamile kalıyımda herşeye razıyım diyordum. 12.gün bhcg değerim çok yüksek çıkınca bulantım olursa diye korkmadım değil ama Allaha şükürler olsun bulantılarım hafif oldu, hala devam ediyor ama birşeyler yiyince hemen geçiyor. şimdiye kadar hiç kusmadım. kilom da henüz sabit, değişmedi. tabi başka sorunlar sıkıntılar yaşadım onlar ayrı..
şimdi merakla cinsiyetleri bekliyoruz, 2 doktora gidiyorum. birisi tahminde bulundu ama değişebiliyormuş diye okuyorum hep. hayırlısı olsun artık

mesajınızın üzerinden çok zaman geçmiş ama kıbrısta nekadar mal oldu

bir rakam verebilirmisiniz

Canim bende seni seviyorum.allah dualarini kabul etsin bizlerede anne olmayi tez zamanda nasip eder insallah.sende bebislerini saglikla buyut canim.

Arkadaşlar magusadan dönüşte de servis varmı yani hastanenin yanından geçiyorum u
Evet hastanenin yakinindan otobus havaalanina gidiyor ama benim tafsiyem transfer sonrasi taksi kullanman daha iyi olacaktir.havaalanindan magosaya gidiste otobus kullanabilirsin.cikista sol tarafta saat basi otobusler var.13,00tl.tedavinde bol sans diliyorum

Umut14 çok teşekkür ederim cevap yazdın için bişey daha soracaktım buservisler direk magusa tıp hastanesinin yayanından geçiyormu

Umut14 çok teşekkür ederim cevap yazdın için bişey daha soracaktım buservisler direk magusa tıp hastanesinin yayanından geçiyormu
Onu tam olarak bilmiyorum direk hastaneye hic gitmedim.otobuse bindigin zaman söföre hastanenin adini verirsen hastanenin onunden gecmesede muhakkak ki yakinindan geciyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…