- 5 Haziran 2016
- 15
- 9
- 1
- 45
Yok üzülmedim aslında başka yönden baksam olmayacaksa böyle olması daha iyi 1 ay beklerim acelem yok hayırlısı böyle diyorum
Kizlar hepinize bu hayırlı günlerde dua ediyorum umutcum Biliyorum ki sende anne olacaksın canım benim seni çok seviyorum bu arada noa hayırlı olsun bebişler ikizmi cnm allah kucağına almayı nasip etsinCok sagol canim tek dilegim saglikla bebegime kavusmak.dualariniza ihtiyacim var
amin canım çok teşekkürler, evet bebeklerim ikiz, daha çok var ama inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.Kizlar hepinize bu hayırlı günlerde dua ediyorum umutcum Biliyorum ki sende anne olacaksın canım benim seni çok seviyorum bu arada noa hayırlı olsun bebişler ikizmi cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim inanki allah bizlere bağışlasın buradaki herkes anne olsun en büyük isteğim.. Bu arada mide bulantısı olan arkadaşlar malesef ki bazısı çok şiddetli oluyo mesela ben doğuma girmeden kustum öyle gittim ameliyata ilk 4 ay sadece serumla yaşadım bomboş mideye su bile icemiyidum pamukla dudağımı islatiyolardi 4 aydan sonrada hep kusmaya devam ettim bana hiçbir ilaç fayda etmedi günde 42 defa kusuyordum birgün 21 kez kusunca sevinmiştim düşünün yaniii..62 kiloyla hamile kaldım 4 aylık ikizlere hamileyken 51 kiloua düşmüştüm çok zor günlerdi umarım siz hafif bulantılarla anlatırsınızamin canım çok teşekkürler, evet bebeklerim ikiz, daha çok var ama inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.
Sende sağlıkla mutlulukla büyüt bebeklerini canım
İnşallah bulantilarimizdan dert yanacagimiz günleri görebiliriz. Ne mutlu bebeğine kavuşmuş olanlaraÇok sevindim inanki allah bizlere bağışlasın buradaki herkes anne olsun en büyük isteğim.. Bu arada mide bulantısı olan arkadaşlar malesef ki bazısı çok şiddetli oluyo mesela ben doğuma girmeden kustum öyle gittim ameliyata ilk 4 ay sadece serumla yaşadım bomboş mideye su bile icemiyidum pamukla dudağımı islatiyolardi 4 aydan sonrada hep kusmaya devam ettim bana hiçbir ilaç fayda etmedi günde 42 defa kusuyordum birgün 21 kez kusunca sevinmiştim düşünün yaniii..62 kiloyla hamile kaldım 4 aylık ikizlere hamileyken 51 kiloua düşmüştüm çok zor günlerdi umarım siz hafif bulantılarla anlatırsınız
Sevgili noa bebek hasreti çeken bizleri de dualarında geçir lütfen.sağlıkla doğsunlar inşallahamin canım çok teşekkürler, evet bebeklerim ikiz, daha çok var ama inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm.
Sende sağlıkla mutlulukla büyüt bebeklerini canım
birceden ve senin bulantı şikayetlerini hatırlıyorum canım, çok zor geçmişti o günleriniz. tabi ben o günlerde hamile kalıyımda herşeye razıyım diyordum. 12.gün bhcg değerim çok yüksek çıkınca bulantım olursa diye korkmadım değil ama Allaha şükürler olsun bulantılarım hafif oldu, hala devam ediyor ama birşeyler yiyince hemen geçiyor. şimdiye kadar hiç kusmadım. kilom da henüz sabit, değişmedi. tabi başka sorunlar sıkıntılar yaşadım onlar ayrı..Çok sevindim inanki allah bizlere bağışlasın buradaki herkes anne olsun en büyük isteğim.. Bu arada mide bulantısı olan arkadaşlar malesef ki bazısı çok şiddetli oluyo mesela ben doğuma girmeden kustum öyle gittim ameliyata ilk 4 ay sadece serumla yaşadım bomboş mideye su bile icemiyidum pamukla dudağımı islatiyolardi 4 aydan sonrada hep kusmaya devam ettim bana hiçbir ilaç fayda etmedi günde 42 defa kusuyordum birgün 21 kez kusunca sevinmiştim düşünün yaniii..62 kiloyla hamile kaldım 4 aylık ikizlere hamileyken 51 kiloua düşmüştüm çok zor günlerdi umarım siz hafif bulantılarla anlatırsınız
her akşam dua ediyorum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin, bende bu yolda uğraştım. İnşallah sen ve topikteki tüm arkadaşların en yakın zamanda hamile kalırsınız.Sevgili noa bebek hasreti çeken bizleri de dualarında geçir lütfen.sağlıkla doğsunlar inşallah
http://www.kibhas.org/ Saat başı servis var diyorlarKızlar ercan hava alanınından mağusa ya giden dolmuş varmı ayın 8de gitcez 9da hitle ğörüşcez eşimle lütfen
sağol meltem seninde kadınlar günün kutlu olsun.ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve şuan bi kızım ellerinden öper :) biz bi tanede erkek çocuk istiyorz bunun için yine HİT'e gitcem ona ve merkeze güveniyorm ve sana tavsiye ederim. halil ibrahim bey abi gibi davrandı bana ve eşime çok motive etti. ayrıca hangi merkeze giderseniz gidin bu süreçte önemli olan donörlerin sağlığı. çünkü her merkez buna dikkat etmiyor. onlardan alıncak yumurta veya sperm bebeğinize hayat vercek unutmayın lütfen...
Canim bende seni seviyorum.allah dualarini kabul etsin bizlerede anne olmayi tez zamanda nasip eder insallah.sende bebislerini saglikla buyut canim.Kizlar hepinize bu hayırlı günlerde dua ediyorum umutcum Biliyorum ki sende anne olacaksın canım benim seni çok seviyorum bu arada noa hayırlı olsun bebişler ikizmi cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Evet hastanenin yakinindan otobus havaalanina gidiyor ama benim tafsiyem transfer sonrasi taksi kullanman daha iyi olacaktir.havaalanindan magosaya gidiste otobus kullanabilirsin.cikista sol tarafta saat basi otobusler var.13,00tl.tedavinde bol sans diliyorumArkadaşlar magusadan dönüşte de servis varmı yani hastanenin yanından geçiyorum u
Onu tam olarak bilmiyorum direk hastaneye hic gitmedim.otobuse bindigin zaman söföre hastanenin adini verirsen hastanenin onunden gecmesede muhakkak ki yakinindan geciyordur.Umut14 çok teşekkür ederim cevap yazdın için bişey daha soracaktım buservisler direk magusa tıp hastanesinin yayanından geçiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?