- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Bu senin tercihine ve bütçene bağlı genelde taze fresh donör yumurtası kullanıyorlar ama imkanı olmayan hastalara donmuş ta kullanan var maliyetleri düşük hastaneler bunu yapıyor uygun donör bulamayan hastanelerde yapıyor gerçi hastalar bunu bilmiyorYumurta donasyonunda donmus yumurta mi kullanıyorlar bilginiz var mı?
Benim e2 yüksek çıktı Ama yinede başladım tedaviye sonuç benim için olumsuzmu olurŞükür allaha hayırlısıyla bu gün tedaviye başladım e2 düşmüş bu ay inşallah donmuş embriyo transferi olurum bu mübarek günlerin hatırına rabbim bize yardım etsin herkese hayırlı ramazanlar dilerim tedavimin gidişatı hakkında yazacam sizlere
Benimki de donasyon ama banada verdi biesteron ilaçBu ilaç yumurta kalitesini iyileştirme amaçlı kullanılıyor ben 10 yıl önce kullandım rezerv azlığı vardı bende gerçi bir sonuç almadım ama ilaç herkese aynı etkiyi vermiyor sen inşallah iyi sonuç alırsın bizim donasyon olduğu için bu ilaçları kullanmıyoruz artık kendi yumurtamız yok
Arkadaşlar hit in verdiği ilaçlardan biosteron kullanan var mı aranızda
doktor mu karar verdi başlamayaBenim e2 yüksek çıktı Ama yinede başladım tedaviye sonuç benim için olumsuzmu olur
Bana da vermişti ben kullanmadım çünkü daha önce kullanmıştım ve rahatsızlık vermişti bana seldaya bi sor istersenArkadaşlar hit in verdiği ilaçlardan biosteron kullanan var mı aranızda
Emin değilim, ama galiba tutunmasinada yardımcı olabilir çünkü benim ilkinde tutunamayinca ikincide ek olarak bu ilacı verdiBenimki de donasyon ama banada verdi biesteron ilaç
Olabilir canım ama biesteron nun bi sakıncası yok diye biliyorum ama bi araştır istersen net denEmin değilim, ama galiba tutunmasinada yardımcı olabilir çünkü benim ilkinde tutunamayinca ikincide ek olarak bu ilacı verdi
Evet canım benim eşimin sperm leri sorunlu çıktı o yüzden biz Mayısın 23 gidip sperm verdik döndük şimdi ise sağlıklı embriyo bulmak için laboratuvar da ne zaman onay gelirse gidicez haa bu arada benim e2 yüksek çıktı aradım sordum ama hit başlatalım demiş şu an ilaçları kullanıyorumdoktor mu karar verdi başlamaya
Bana da vermişti ben kullanmadım çünkü daha önce kullanmıştım ve rahatsızlık vermişti bana seldaya bi sor istersen
Evet canım benim eşimin sperm leri sorunlu çıktı o yüzden biz Mayısın 23 gidip sperm verdik döndük şimdi ise sağlıklı embriyo bulmak için laboratuvar da ne zaman onay gelirse gidicez haa bu arada benim e2 yüksek çıktı aradım sordum ama hit başlatalım demiş şu an ilaçları kullanıyorum
Benim yumurta donasyonu yaptırdığımız testlerde eşimin sperm lerinde sorun çıktı o yüzden testte şimdiYani donörden yumurta toplandığında döllenek için alınan sperm de mi sorun çıktı böyle oldu diye o spermle döllemediler mi
Böyle ise çok gözüme girdiker
E2 kaçtı sendeEvet canım benim eşimin sperm leri sorunlu çıktı o yüzden biz Mayısın 23 gidip sperm verdik döndük şimdi ise sağlıklı embriyo bulmak için laboratuvar da ne zaman onay gelirse gidicez haa bu arada benim e2 yüksek çıktı aradım sordum ama hit başlatalım demiş şu an ilaçları kullanıyorum
54E2 kaçtı sende
50 diyordu zaten 54 yüksek sayılmazFazla yüksek değil merak etme inşallah güzel sonuç alırsın
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın sağolFazla yüksek değil merak etme inşallah güzel sonuç alırsın
İnşallah bu ay gidiyorum umarım iyi sonuç alırım50 diyordu zaten 54 yüksek sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?