Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşlar hit in verdiği ilaçlardan biosteron kullanan var mı aranızda

Bu ilaç yumurta kalitesini iyileştirme amaçlı kullanılıyor ben 10 yıl önce kullandım rezerv azlığı vardı bende gerçi bir sonuç almadım ama ilaç herkese aynı etkiyi vermiyor sen inşallah iyi sonuç alırsın bizim donasyon olduğu için bu ilaçları kullanmıyoruz artık kendi yumurtamız yok

Yumurta donasyonunda donmus yumurta mi kullanıyorlar bilginiz var mı?
Bu senin tercihine ve bütçene bağlı genelde taze fresh donör yumurtası kullanıyorlar ama imkanı olmayan hastalara donmuş ta kullanan var maliyetleri düşük hastaneler bunu yapıyor uygun donör bulamayan hastanelerde yapıyor gerçi hastalar bunu bilmiyor

Şükür allaha hayırlısıyla bu gün tedaviye başladım e2 düşmüş bu ay inşallah donmuş embriyo transferi olurum bu mübarek günlerin hatırına rabbim bize yardım etsin herkese hayırlı ramazanlar dilerim tedavimin gidişatı hakkında yazacam sizlere

Benim e2 yüksek çıktı Ama yinede başladım tedaviye sonuç benim için olumsuzmu olur

Benimki de donasyon ama banada verdi biesteron ilaç

Merhabalar arkadaşlar. Bende hitte tedavi olup ikiz bebeklerini kucağına alan bir anneyim. Şuan Bebeklerim beş aylık. Ilk tedavimiz negatif sonuçlandı ama ikinci tedavimizde ucuzlere gebe kaldım. Ama ucuncuyu sonlsndirmak zorunda kaldik.bu arada ikinci tedavide diger ilaclarin haricinde Biesteronu bende kullandım. Hepimizin rabbim yardımcısı olsun.

doktor mu karar verdi başlamaya
Evet canım benim eşimin sperm leri sorunlu çıktı o yüzden biz Mayısın 23 gidip sperm verdik döndük şimdi ise sağlıklı embriyo bulmak için laboratuvar da ne zaman onay gelirse gidicez haa bu arada benim e2 yüksek çıktı aradım sordum ama hit başlatalım demiş şu an ilaçları kullanıyorum

Bana da vermişti ben kullanmadım çünkü daha önce kullanmıştım ve rahatsızlık vermişti bana seldaya bi sor istersen

Yani donörden yumurta toplandığında döllenek için alınan sperm de mi sorun çıktı böyle oldu diye o spermle döllemediler mi
Böyle ise çok gözüme girdiker

Yani donörden yumurta toplandığında döllenek için alınan sperm de mi sorun çıktı böyle oldu diye o spermle döllemediler mi
Böyle ise çok gözüme girdiker
Benim yumurta donasyonu yaptırdığımız testlerde eşimin sperm lerinde sorun çıktı o yüzden testte şimdi

E2 kaçtı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…