Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın sağol
Benim 21 Mayıs adetin de e2 112 idi ısrarla tedaviye devam edeyim dedim doktor yok dedi tabi 16.gun p4 2.38 yani yüksek çıktı iptal oldum bu ay erken adet oldum estrofemi yarıda bıraktım diye tekrar dün adet oldum e2 13.8 çıktı tedaviye bu gün başladım hayırlısı olsun inşallah 26 haziran gibi transfere giderim

Senin sonucun iyi çıkmış peki e2 nasıl düştü bir ay sonra bu kadar

Hayalcigim gozun aydin.bende bugun tedaviye basladim bir aksilik cikmazsa ayni zamanda kibris da olcaz ve ayni gun transferimiz olur.Allah hepimizin yardimcisi olsun bu kez emeklerimiz bosa gitmez insallah

Benim e2 yüksek çıktı Ama yinede başladım tedaviye sonuç benim için olumsuzmu olur
Asi senin e2 kac cikti?bende bugun tedaviye basladim e2 sonucum 27.3 ilk defa bu kadar yuksek cikti hep 10 altinda cikiyordu.bir haftadir polen ve ari sutu aliyorum onlar etkiledi diye dusunuyorum.sen ne kac gun oldu tedaviye basliyali?

Hayalcigim gozun aydin.bende bugun tedaviye basladim bir aksilik cikmazsa ayni zamanda kibris da olcaz ve ayni gun transferimiz olur.Allah hepimizin yardimcisi olsun bu kez emeklerimiz bosa gitmez insallah
Çok mutlu oldum inşallah canım hayırlı olsun tedavin

Canım böyle başarılı sonuçları duyunca umudum daha da artıyor. Kocaman ailenle sana sağlık ve mutluluk dilerim.biesteron faydalı oluyor o halde.ne kadar süre kullandın canım transfer öncesi

Kzlar dün kıbrısta halil ibrahim tekin ile tanıştık bize çok iyi davrandı yani hit te aşılama yaptırcam

Asi senin e2 kac cikti?bende bugun tedaviye basladim e2 sonucum 27.3 ilk defa bu kadar yuksek cikti hep 10 altinda cikiyordu.bir haftadir polen ve ari sutu aliyorum onlar etkiledi diye dusunuyorum.sen ne kac gun oldu tedaviye basliyali?
Canım seninki iyi çıkmış benim 54 çıktı bugün bir hafta oldu tedaviye başlayalı

Canım seninki iyi çıkmış benim 54 çıktı bugün bir hafta oldu tedaviye başlayalı
Rahim kalinligini ne zaman baktircaksin?benimde korkum rahim kalinligi benim yeterli kalinliga gelmiyor.hit haricinde digerleri e2 ve p4 olcturmuyorlar bildigim kadariyla.donasyonda belkide cok onemli degildir

Rahim kalinligini ne zaman baktircaksin?benimde korkum rahim kalinligi benim yeterli kalinliga gelmiyor.hit haricinde digerleri e2 ve p4 olcturmuyorlar bildigim kadariyla.donasyonda belkide cok onemli degildir
Bilmiyorum ki ne zaman istediklerini ben sadece şu an ilaçları kullanıyorum

Bana adetin 12 gunu olcturuyorladi bu kezde oyle olcturcem.ilac protokolunde de yazar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…