Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Rahim kalınlığı adetin 8. Kontrol icin yani ilac dozunu artırıp artırmamak için bakılıyor 12 14. gün arasında rahim kalınlığı ve p4 bakılıyor progestan ilacını kullanmak için ayarlama yapılıyor diye biliyorum.
Bende de rahim fazla kalınlaşmıyor 12.ci güne kadar 7 mm anca oluyor ilaç olarak sadece estrofem kullanıyorum ve 100 faizli orijinal nar suyu içiyorum şimdi salı kontrol için rahim kalınlığı baktıracagım belki estrofem dozu az gelir artırılır şimdilik bu kadar kızlar kullandıklarım estrofem 2×1 (tok aksam )coraspirin 1×1 (ac )imom 1×1 (ac) ınfolıc kapsül 1×1( ac) öğlen araları nar suyu öğlen ve akşam 1 er bardak

Bende nar suyu içiyorum sen hangi markanınkini içiyorsun birde avokado aldım iyiymiş diye duydum

Bende nar suyu içiyorum sen hangi markanınkini içiyorsun birde avokado aldım iyiymiş diye duydum
Antalya'da oturuyorum burda Finike de prtakalbahcem.com diye internet adresinden siparis ettim 5 adet 1lt şişe 85 tl orijinal katkısız şekersiz vala çok beğendim yani markası yok ama çok taze ve orijinal

Av
Avokado ananas soya sütü protein açısından çok zengin eski tedavim de kullandım bende negatif oldu malesef şimdi ananas aldım bekletip transfere yakın kullanacam avakadoyu çok severim zaten iyi yapmışsın can

Bakalım canım şimdiden önlem almaya çalışıyorum bende umarım işe yarar

Sevgili anne adayları anneler tedavileriniz öncelikle hayırlı olsun.sizleri bizimgibi zor anne olanlar anlar bende çok iyi anlıyorum,öncelikle ben çok eski üyelerdeninim eski nicimde mucizem genelde firdevs hastalarında bulundum.hikayem çok uzun aslında fazlada uzun yazıp sıkmak istemem sizleri ama ara ara girip yazarım benimle alskalı konularda.sizlere tek tavsiyem asla vazgeçmeyin sadece drunuzu iyi şeçin ve ona inanın ben 3defa firdevs humda dns yaptırdım asla kötülemek istemiyorum onunda ona inanan hastaları var biz sadece kendimiz adına yanlış Dr seçimi yapmışız,sonra Halil beye gittik bende aynı sizler gibi ön yargılı davrandım soğuk diye ilgili deyil diye ist Dr hiti tavsiye edince gittik iki defa olumsuz oldu drum beni asla bırakmadı ben çok pes ettim hep bana olacak sadece denicez dedi diğer tedavimde çok gereksiz ilaçlar kullandığım için 6ay kadar ara verdim çok kilo verdim 18kilo karadar ,ayrıca haşimato hastasıyım tpolar yüksekti ve 4üncü deneme için yola koyulduk şimdi ise 16 haftalık hamileyim önce Rabb'ime sonra o yeşil gözlü dev adama sonsuz minnetarım..merak ettiginiz herseyi sorabilirsiniz arkadaşlar ben öyle bazı arkadaşlar gibi sürekli nic deyiştirip kaçmam:)bu siteden çok güzel degerli arkadaşlar edindik eşimle ailecekte Görüşürüz ..:)Rabbim sizlerinde yardımcınız olsun hep dualarımdasınız kimsenin kucağı boş kalmasın..

bende haşimato hastasıyım yeni öğrendim daha doğrusu halil bey anti lerime baktırmamı söyledi onun sayesinde öğrendim temmuzda bayram sonu kısmet olursa gideceğiz Dr görüştüm yarın donörüm seçilecek size haşimato ile ilgili ne tedavi uyguladı bende diğerleri normal sadece anti tpo 369 anti TG 4.4 çıktı endokrin ilaç vermedi

B3n
Bende şeker ve tiroid hasimoto hastasıyım tpo ya takılma derim sadece tsh için ilaç verilir bu durumda merak etme halil beye güven derim

Şimdi dünyalar benim oldu diyorum hayırlı olsun senin yeni mucizen bitanem çok şükür senin adına çok sevindim zeynoya kardes geliyor bu ne güzel bir haber oldu ☺rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Bu mübarek ayda sevindim

Canım arkadaşım gönlü kadar kendide güzel iyi niyetlim sen bana öncü olmasan bu kadar yol gelemezdim umarım bende senin gibi meleğime kavuşurum.Rabbim gönlüne göre verdi kızlarınla bir ömür boyu mutlu ol çünki sen bunu hakkettin kat kat fazla hakkını ödiyemem ben senin

Canım peki ben ankarada yaşıyorum burda testi yaptıramazmıyım
Ben istanbulda olduğum için beni kendisi muayene etti sende muayeneni ankarada yaptırıp seldaya bilgi verebilirsin diye düşünüyorum
Canını sıkma selda bunları organize edip seni yönlendiriyor bi bakmışsın transfer günü gelivermiş

Beni unuttu sanıyorum o yüzden endişeleniyorum açıkcası inşallah olumlu olsunda netice sonuçlar iyi çıkarsa gidicem bakalım

Kızlar canlar kimseyi unutmuyor ordakılar ama çok yogunlar herkesle ilgilenecek zaman bulamazlar siz yine merak ettiğiniz zaman kendinizi hatırlatın hemen size dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…