Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

mrb arkadaşlar bende cumartesi günü ön görüşmeye gittim. yumurta donasyonu için karar verdik. adetim yeni bitmişti zaten muayene etti halil bey sonra ilaçlara başladık. estrofem, elevit, ımom ve coraspirin kullan dedi. 27 haziranda transfer olacak inş. bide tsh ve anti testlerine baktırmamı söyledi. herşey çok hızlı gelişiyor, hayırlısı bakalım. gelişmeleri yazarım size. rabbim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah

Oncelikle hayırlı olsun beraber transfer olacaz bende 27 haziran transferim olacak tabi p4 yüksek çıkmazsa inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Evet herşey çok hızlı ilerliyor umarım sonuç alırız

Bende aşılama yaptırcam halil bey aşılama yapalım dedi inşallah ilk denemede tutar bana da bazı testler verdi ve vitaminler siz testleri Ne zaman yaptırcamsıniz

donörü bu kadar çabuk nasıl seçtiniz bir ay önceden seçilip adet tarihlerini birbirine uyumlu getirmeye çalışıyorlar dondurulmuş mu kullanacaklar bende temmuzda gideceğim ama bu ay dönörümü seçeceğim temmuzda adet tarihlerimizi denk getirip donörede yumurtlama ilaçları kullandıttıracaklar

Donör işi karışık mevzu bunu hiç karıştırma içinden cikamazsin donör seçmek ne bilim yumurta toplamak sen donörü görüyormusunki araştırıyorsun vala muamma orası canım bildiğim bazı şeyler var bir donörden alınan yumurtalar bir kaç kişide kullanılır ve yumurta havuzu diye donmuş kullanan doktorlarda var onun için biz donörü görmüyoruz verdikleri bilgi hayali karakter yani kendini donöre odaklama tedavinin sonucuna bak hadi hayırlısı herşey allahın elinde inşallah halil beyin tüm hastaları anne olsun dileklerimle dua ediyorum

Ben şu anda ilaç kullanıyorum 13 gündeyim sence hangi gün arar Selda test için
Bu günlerde rahim kalınlığına bakılması lazım yarın sen bi sor istersen
Beni 12.günde aramıştı yarın doktor burda gel bi baksın diye 13 .günde rahim kalınlığına bakıp bir hafta sonrasına progesteron testini yaptırmamı istedi test sonucuna göre de transfer gününü söyledi

inşallah
inşallah binbir umutla giden herkes anne olur canım doğru diyorsun güvenmek lazım.

Amiraa sana neden o kadar gec p4 testi yaptiriyorlar.ben haziran 9 da ilaclara basladim 20 rahim kalinligi olculup p4 testi yaptirmami soylediler.ben kıbris daki Sinem hanimla irtibatdayim.

Tedavin hayirlisi olsun Dileklerim.haziran ayinda burdan gidecek iki uc arkadas var umarim hepimiz bebislerimizle doneriz

Kizlar magosada Evolve park otelden baska onereceginiz otel varmi?ben uc kez Evolve ye gittim beni taniyorlar cekiniyorum artik oraya gitmeye : ((

Amiraa sana neden o kadar gec p4 testi yaptiriyorlar.ben haziran 9 da ilaclara basladim 20 rahim kalinligi olculup p4 testi yaptirmami soylediler.ben kıbris daki Sinem hanimla irtibatdayim.
27 mayıs (adetin 3.günü) estrofeme başladım 6 haziranda endometriuma baktı ve p4 ü 11 inde yaptırmamı istedi biz sinemle donörü seçtik onun dışındaki tüm süreçi selda koordine etti bugün de döllenmeniçin aramalarını bekliyorum çok heyecanlıyım ...)))))

Kizlar magosada Evolve park otelden baska onereceginiz otel varmi?ben uc kez Evolve ye gittim beni taniyorlar cekiniyorum artik oraya gitmeye : ((
Bende 2 defa orda kaldım tanımları normal sıkma canını orada başka otelde rahat edemezsin

kızlar bende temmuzda kıbrısa gideceğim ama paket fiyatları çok pahalı siz nasıl yaptınız paket mi aldınıź yoksa otellerle direkt mi konuştunuz ulaşımı nasıl yaptınız bilgisi olan yazabilir mi ?

Kızlar bu Evolve otel hastaneye yakınmı ve uygunmu
hastaneye 10-15 dakika yürüme mesafesinde, giderken yürünebilir transferden dönüştede taksiye binersiniz. hastaneyle anlaşmalı oldukları için ücreti 2 kişi 1 gece 180 lira hastaneye ödeniyor.

Papatya ela siz ilk mi gidiyosunuz
Hayır ikinci defa olacak ilk olarak 5 sene önce gitmiştim ama o zaman 5500 euro ya hersey dahil gitmiştik şimdi sadece tedavi ücreti 5000 euro veriyoruz paketler 1000 ila 1500 euro arasında değişiyor malum zaten işlem çok pahalı bir sürü masraf var euro da maşallahı var çok yüksek birde otellerde herşey dahil değil sabah kahvaltısı var kiminde akşam yemeği kıbrıs pahalı bir yer yaklaşık 4500 tl verip sadece kahvaltı ve akşam yemeği veriyorlar.yani başka yolu var mı daha uygun fiyatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…