- 31 Mayıs 2016
- 34
- 60
- 3
Oncelikle hayırlı olsun beraber transfer olacaz bende 27 haziran transferim olacak tabi p4 yüksek çıkmazsa inşallah hakkımızda hayırlısı olsunmrb arkadaşlar bende cumartesi günü ön görüşmeye gittim. yumurta donasyonu için karar verdik. adetim yeni bitmişti zaten muayene etti halil bey sonra ilaçlara başladık. estrofem, elevit, ımom ve coraspirin kullan dedi. 27 haziranda transfer olacak inş. bide tsh ve anti testlerine baktırmamı söyledi. herşey çok hızlı gelişiyor, hayırlısı bakalım. gelişmeleri yazarım size. rabbim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah
Evet herşey çok hızlı ilerliyor umarım sonuç alırızmrb arkadaşlar bende cumartesi günü ön görüşmeye gittim. yumurta donasyonu için karar verdik. adetim yeni bitmişti zaten muayene etti halil bey sonra ilaçlara başladık. estrofem, elevit, ımom ve coraspirin kullan dedi. 27 haziranda transfer olacak inş. bide tsh ve anti testlerine baktırmamı söyledi. herşey çok hızlı gelişiyor, hayırlısı bakalım. gelişmeleri yazarım size. rabbim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah
orda karşılaşırız belki :) inşallah hayırlı olur ikimiz içindeOncelikle hayırlı olsun beraber transfer olacaz bende 27 haziran transferim olacak tabi p4 yüksek çıkmazsa inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
donörü bu kadar çabuk nasıl seçtiniz bir ay önceden seçilip adet tarihlerini birbirine uyumlu getirmeye çalışıyorlar dondurulmuş mu kullanacaklar bende temmuzda gideceğim ama bu ay dönörümü seçeceğim temmuzda adet tarihlerimizi denk getirip donörede yumurtlama ilaçları kullandıttıracaklarmrb arkadaşlar bende cumartesi günü ön görüşmeye gittim. yumurta donasyonu için karar verdik. adetim yeni bitmişti zaten muayene etti halil bey sonra ilaçlara başladık. estrofem, elevit, ımom ve coraspirin kullan dedi. 27 haziranda transfer olacak inş. bide tsh ve anti testlerine baktırmamı söyledi. herşey çok hızlı gelişiyor, hayırlısı bakalım. gelişmeleri yazarım size. rabbim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah
Ben şu anda ilaç kullanıyorum 13 gündeyim sence hangi gün arar Selda test içinHangi aşamadasın şu an adet oldun mu
Donör işi karışık mevzu bunu hiç karıştırma içinden cikamazsin donör seçmek ne bilim yumurta toplamak sen donörü görüyormusunki araştırıyorsun vala muamma orası canım bildiğim bazı şeyler var bir donörden alınan yumurtalar bir kaç kişide kullanılır ve yumurta havuzu diye donmuş kullanan doktorlarda var onun için biz donörü görmüyoruz verdikleri bilgi hayali karakter yani kendini donöre odaklama tedavinin sonucuna bak hadi hayırlısı herşey allahın elinde inşallah halil beyin tüm hastaları anne olsun dileklerimle dua ediyorumdonörü bu kadar çabuk nasıl seçtiniz bir ay önceden seçilip adet tarihlerini birbirine uyumlu getirmeye çalışıyorlar dondurulmuş mu kullanacaklar bende temmuzda gideceğim ama bu ay dönörümü seçeceğim temmuzda adet tarihlerimizi denk getirip donörede yumurtlama ilaçları kullandıttıracaklar
Bu günlerde rahim kalınlığına bakılması lazım yarın sen bi sor istersenBen şu anda ilaç kullanıyorum 13 gündeyim sence hangi gün arar Selda test için
inşallah binbir umutla giden herkes anne olur canım doğru diyorsun güvenmek lazım.Donör işi karışık mevzu bunu hiç karıştırma içinden cikamazsin donör seçmek ne bilim yumurta toplamak sen donörü görüyormusunki araştırıyorsun vala muamma orası canım bildiğim bazı şeyler var bir donörden alınan yumurtalar bir kaç kişide kullanılır ve yumurta havuzu diye donmuş kullanan doktorlarda var onun için biz donörü görmüyoruz verdikleri bilgi hayali karakter yani kendini donöre odaklama tedavinin sonucuna bak hadi hayırlısı herşey allahın elinde inşallah halil beyin tüm hastaları anne olsun dileklerimle dua ediyorum
Amiraa sana neden o kadar gec p4 testi yaptiriyorlar.ben haziran 9 da ilaclara basladim 20 rahim kalinligi olculup p4 testi yaptirmami soylediler.ben kıbris daki Sinem hanimla irtibatdayim.Bu günlerde rahim kalınlığına bakılması lazım yarın sen bi sor istersen
Beni 12.günde aramıştı yarın doktor burda gel bi baksın diye 13 .günde rahim kalınlığına bakıp bir hafta sonrasına progesteron testini yaptırmamı istedi test sonucuna göre de transfer gününü söyledi
Tedavin hayirlisi olsun Dileklerim.haziran ayinda burdan gidecek iki uc arkadas var umarim hepimiz bebislerimizle donerizmrb arkadaşlar bende cumartesi günü ön görüşmeye gittim. yumurta donasyonu için karar verdik. adetim yeni bitmişti zaten muayene etti halil bey sonra ilaçlara başladık. estrofem, elevit, ımom ve coraspirin kullan dedi. 27 haziranda transfer olacak inş. bide tsh ve anti testlerine baktırmamı söyledi. herşey çok hızlı gelişiyor, hayırlısı bakalım. gelişmeleri yazarım size. rabbim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin inşallah
27 mayıs (adetin 3.günü) estrofeme başladım 6 haziranda endometriuma baktı ve p4 ü 11 inde yaptırmamı istedi biz sinemle donörü seçtik onun dışındaki tüm süreçi selda koordine etti bugün de döllenmeniçin aramalarını bekliyorum çok heyecanlıyım ...)))))Amiraa sana neden o kadar gec p4 testi yaptiriyorlar.ben haziran 9 da ilaclara basladim 20 rahim kalinligi olculup p4 testi yaptirmami soylediler.ben kıbris daki Sinem hanimla irtibatdayim.
Bende 2 defa orda kaldım tanımları normal sıkma canını orada başka otelde rahat edemezsinKizlar magosada Evolve park otelden baska onereceginiz otel varmi?ben uc kez Evolve ye gittim beni taniyorlar cekiniyorum artik oraya gitmeye : ((
hastaneye 10-15 dakika yürüme mesafesinde, giderken yürünebilir transferden dönüştede taksiye binersiniz. hastaneyle anlaşmalı oldukları için ücreti 2 kişi 1 gece 180 lira hastaneye ödeniyor.Kızlar bu Evolve otel hastaneye yakınmı ve uygunmu
Hayır ikinci defa olacak ilk olarak 5 sene önce gitmiştim ama o zaman 5500 euro ya hersey dahil gitmiştik şimdi sadece tedavi ücreti 5000 euro veriyoruz paketler 1000 ila 1500 euro arasında değişiyor malum zaten işlem çok pahalı bir sürü masraf var euro da maşallahı var çok yüksek birde otellerde herşey dahil değil sabah kahvaltısı var kiminde akşam yemeği kıbrıs pahalı bir yer yaklaşık 4500 tl verip sadece kahvaltı ve akşam yemeği veriyorlar.yani başka yolu var mı daha uygun fiyatlıPapatya ela siz ilk mi gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?