Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım haklısın cidden çok masraflı. Ben opu için gidip akşamına dönmeyi planlıyorum. Sonrasında da transfer için gidip 1 ya da 2 gün kalacağım.

Canım haklısın cidden çok masraflı. Ben opu için gidip akşamına dönmeyi planlıyorum. Sonrasında da transfer için gidip 1 ya da 2 gün kalacağım.
bende öyle yapmayı düşünüyorum ama aşağı yukarı o şekilde de 1500 2000 tl yi buluyor 2 kez gel git eşim uygun bir yolunu bulursak gel git yapmayalım diyo bilmiyorum bana kalsa kalmam o kadar gün zaten kıbrısı hiç sevmiyorum.

Kızlar aranızda aşıla yöntemiyle hamile kalan varmı bende aşılama yaptırcam tutunması için neler yapılması gerekiyor

Senin p4 gec olcturmusler benim 12 gun olculcek.gerci diger merkezler olcturmuyor bile.rahim kalinligin ne kadardi?senin transferin yaklasmis allah emeklerini bosa cikarmasin

Bende 2 defa orda kaldım tanımları normal sıkma canını orada başka otelde rahat edemezsin
Baska otel arayisi icindeyim gercekten cok cekiniyorum onlar bizim ne icin gittigimizi tahmin ediyorlardir.bu durumda beni cok rahatsiz ediyor

Ya
Baska otel arayisi icindeyim gercekten cok cekiniyorum onlar bizim ne icin gittigimizi tahmin ediyorlardir.bu durumda beni cok rahatsiz ediyor
Ya sanki bizi tanıyorlarmı tedirgin olma sen rahat Ol yine bak ama bulamazsın bende orada olacam rahat ol tanısırız gerci ben 26 sı aksam orada olacam sen ne zaman gidiyorsun kac gun kalacan 28 i sabah donecem ben

Senin p4 gec olcturmusler benim 12 gun olculcek.gerci diger merkezler olcturmuyor bile.rahim kalinligin ne kadardi?senin transferin yaklasmis allah emeklerini bosa cikarmasin
rahim 7.6 çıktı belki daha kalınlaşır transferim ctesi günü inşallah canım allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Ya

Ya sanki bizi tanıyorlarmı tedirgin olma sen rahat Ol yine bak ama bulamazsın bende orada olacam rahat ol tanısırız gerci ben 26 sı aksam orada olacam sen ne zaman gidiyorsun kac gun kalacan 28 i sabah donecem ben
Bu konuda hassas oldugum icindir tedirginligim.rahim kalinligini olcturdukden sonra belli olcak gidis tarihim.fizyo terapi almam gerekirse mecburen erken gitmem gerekecek.insallah bu kez rahim kalinlasirda fizyo terspiye gerek kalmaz.200 eu onun icin vermem gerekecek yine birde otelde kalcagim gin sayisida artiyor : ((

Yani bu fizikterapi şart değil saçmalık bende yaptım ne olduki bu defada dedi yok dedim ben sadece transfere gidecem burda takip ediyorlar beni hayırlısı olsun inşallah umutcum inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum

Bende 3 transfer oncesi almistim ve 3 de negatifle sonuclandi soylemistim sana.bende bu kez almsl istemiyorum aslinda ama esim keske yapsaydim dedemek icin yaptit diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…