- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Canım haklısın cidden çok masraflı. Ben opu için gidip akşamına dönmeyi planlıyorum. Sonrasında da transfer için gidip 1 ya da 2 gün kalacağım.Hayır ikinci defa olacak ilk olarak 5 sene önce gitmiştim ama o zaman 5500 euro ya hersey dahil gitmiştik şimdi sadece tedavi ücreti 5000 euro veriyoruz paketler 1000 ila 1500 euro arasında değişiyor malum zaten işlem çok pahalı bir sürü masraf var euro da maşallahı var çok yüksek birde otellerde herşey dahil değil sabah kahvaltısı var kiminde akşam yemeği kıbrıs pahalı bir yer yaklaşık 4500 tl verip sadece kahvaltı ve akşam yemeği veriyorlar.yani başka yolu var mı daha uygun fiyatlı
bende öyle yapmayı düşünüyorum ama aşağı yukarı o şekilde de 1500 2000 tl yi buluyor 2 kez gel git eşim uygun bir yolunu bulursak gel git yapmayalım diyo bilmiyorum bana kalsa kalmam o kadar gün zaten kıbrısı hiç sevmiyorum.Canım haklısın cidden çok masraflı. Ben opu için gidip akşamına dönmeyi planlıyorum. Sonrasında da transfer için gidip 1 ya da 2 gün kalacağım.
Senin p4 gec olcturmusler benim 12 gun olculcek.gerci diger merkezler olcturmuyor bile.rahim kalinligin ne kadardi?senin transferin yaklasmis allah emeklerini bosa cikarmasin27 mayıs (adetin 3.günü) estrofeme başladım 6 haziranda endometriuma baktı ve p4 ü 11 inde yaptırmamı istedi biz sinemle donörü seçtik onun dışındaki tüm süreçi selda koordine etti bugün de döllenmeniçin aramalarını bekliyorum çok heyecanlıyım ...)))))
Baska otel arayisi icindeyim gercekten cok cekiniyorum onlar bizim ne icin gittigimizi tahmin ediyorlardir.bu durumda beni cok rahatsiz ediyorBende 2 defa orda kaldım tanımları normal sıkma canını orada başka otelde rahat edemezsin
Ya sanki bizi tanıyorlarmı tedirgin olma sen rahat Ol yine bak ama bulamazsın bende orada olacam rahat ol tanısırız gerci ben 26 sı aksam orada olacam sen ne zaman gidiyorsun kac gun kalacan 28 i sabah donecem benBaska otel arayisi icindeyim gercekten cok cekiniyorum onlar bizim ne icin gittigimizi tahmin ediyorlardir.bu durumda beni cok rahatsiz ediyor
rahim 7.6 çıktı belki daha kalınlaşır transferim ctesi günü inşallah canım allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınSenin p4 gec olcturmusler benim 12 gun olculcek.gerci diger merkezler olcturmuyor bile.rahim kalinligin ne kadardi?senin transferin yaklasmis allah emeklerini bosa cikarmasin
İyiymis transfere kadar biraz daha kalinlasir.senin ilac protokolun nasilrahim 7.6 çıktı belki daha kalınlaşır transferim ctesi günü inşallah canım allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
İlaç protokolü dediğin ne canım Estrofem corasprin imom elevit le başladım ptesi günü de progestan eklendi günde 3 taneİyiymis transfere kadar biraz daha kalinlasir.senin ilac protokolun nasil
Bu konuda hassas oldugum icindir tedirginligim.rahim kalinligini olcturdukden sonra belli olcak gidis tarihim.fizyo terapi almam gerekirse mecburen erken gitmem gerekecek.insallah bu kez rahim kalinlasirda fizyo terspiye gerek kalmaz.200 eu onun icin vermem gerekecek yine birde otelde kalcagim gin sayisida artiyor : ((Ya
Ya sanki bizi tanıyorlarmı tedirgin olma sen rahat Ol yine bak ama bulamazsın bende orada olacam rahat ol tanısırız gerci ben 26 sı aksam orada olacam sen ne zaman gidiyorsun kac gun kalacan 28 i sabah donecem ben
Benimde ilac protokolum ayni.erken menepoz oldugu icin benim rahim iyi kalinlasmiyor.İlaç protokolü dediğin ne canım Estrofem corasprin imom elevit le başladım ptesi günü de progestan eklendi günde 3 tane
Yani bu fizikterapi şart değil saçmalık bende yaptım ne olduki bu defada dedi yok dedim ben sadece transfere gidecem burda takip ediyorlar beni hayırlısı olsun inşallah umutcum inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorumBu konuda hassas oldugum icindir tedirginligim.rahim kalinligini olcturdukden sonra belli olcak gidis tarihim.fizyo terapi almam gerekirse mecburen erken gitmem gerekecek.insallah bu kez rahim kalinlasirda fizyo terspiye gerek kalmaz.200 eu onun icin vermem gerekecek yine birde otelde kalcagim gin sayisida artiyor : ((
Buyuk ihtimal aciktir.tedavisi basliyip transferi bayrama denk gelecek olanlar vardir
Benim önceki tüp tedavilerimde rahim 10 civarı oluyordu ama 3 ay önce kürtaj oldum onun etkisi galiba bu sefer 7 lerde çıktıBenimde ilac protokolum ayni.erken menepoz oldugu icin benim rahim iyi kalinlasmiyor.
Bende 3 transfer oncesi almistim ve 3 de negatifle sonuclandi soylemistim sana.bende bu kez almsl istemiyorum aslinda ama esim keske yapsaydim dedemek icin yaptit diyorYani bu fizikterapi şart değil saçmalık bende yaptım ne olduki bu defada dedi yok dedim ben sadece transfere gidecem burda takip ediyorlar beni hayırlısı olsun inşallah umutcum inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
Senin cok iyi insallah olacak bebislerin.Benim önceki tüp tedavilerimde rahim 10 civarı oluyordu ama 3 ay önce kürtaj oldum onun etkisi galiba bu sefer 7 lerde çıktı
Tutunma için 6 bile yeterli olabiliyormuşBende 3 transfer oncesi almistim ve 3 de negatifle sonuclandi soylemistim sana.bende bu kez almsl istemiyorum aslinda ama esim keske yapsaydim dedemek icin yaptit diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?