Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bende 3 transfer oncesi almistim ve 3 de negatifle sonuclandi soylemistim sana.bende bu kez almsl istemiyorum aslinda ama esim keske yapsaydim dedemek icin yaptit diyor
Kesikler bizi yıktı can yapsak bi dert para gidiyor yapmasak kafa takılıyor hayırlısı sen içinden geçeni yap

Eski gece yıl benimle tedavi olan arkadaşlar vardı burda Kyra34 nic onun endometryum 4 mm tutundu bizim 8mm tutmadı ama ince endemetrium tutunsa bile tasiyamıyor bebeği düşük le sonuçlanır genelde arkadasta düşük yaptı hersey allahın elinde inşallah rabbim bizleri hatırlarsın bu mübarek ayda Besmele çekip yapıyoruz yeni umutlarla yola koyulduk hepimiz herkese anne olması dileklerimle dualarım sizlere ve kendime canlarım hayırlı bebeklerle gelin inşallah

7 mm 10mm arası endometryum iyidir biliyoruz bizde ne çıktıysa ona razı gelip transfer oluyoruz işte hayırlısı olsun hepimize

Amin insallah hepimiz bebislerimize ksvusuruz.gecen yil haziran 25 de transferim olmustu ve hamile kalmistim.haziran ayi bizim icin hayirli olur umarim

Ben de rahim kalinligimdan korkuyorum. Aşılama yaptırdığım zaman 6.3 te kalmıştı.

Kızlar adetim in 8. Günü p4 0.73 çıktı transferime 11 gün var acaba yükselir mi progesteron yukslese iptal olurum bilette yanar bana bir fikir verin

Kızlar adetim in 8. Günü p4 0.73 çıktı transferime 11 gün var acaba yükselir mi progesteron yukslese iptal olurum bilette yanar bana bir fikir verin
Hayalcigim cok erken degilmi p4 icin bugun 7 gunundu.halil beyi ara belki ilac önerir.insallah daha fazla yükselmez transfere kadar.ben ayin 20 sinde p4 ve endimetriuma baktircam.

Hayalcigim cok erken degilmi p4 icin bugun 7 gunundu.halil beyi ara belki ilac önerir.insallah daha fazla yükselmez transfere kadar.ben ayin 20 sinde p4 ve endimetriuma baktircam.
Ben hastanede çalıştığım için burda takip ettiriyorum ondan baktım endişem var geçen ayda 2.38 idi iptal oldum şimdide 0.73 çıktı endometryum 7.2 ölçülerde ama 20 si kontrol var aynen senin gibi p4 endemetrium bakılacak tekrar ama korkuyorum bu p4 ten halil beyi aradım şu an sorun yok estrofem 3×1 çıktı inşallah bakacam tekrar 20 si

Rahim kalinligin cok iyi transfere kadar 9 mm olur.sakin stres yapma canim zransferin olcak ben inaniyorum.benimde yarin 3 cikcak estrofem.bende seningibi yapcam persembe yada cuma gunu rahim kalinligina baktircam 20 de tekrarliycam

Rahim kalinligin cok iyi transfere kadar 9 mm olur.sakin stres yapma canim zransferin olcak ben inaniyorum.benimde yarin 3 cikcak estrofem.bende seningibi yapcam persembe yada cuma gunu rahim kalinligina baktircam 20 de tekrarliycam
Çok iyi olur aslında kontrolü yapmak lazım eski tedavilerimdede adetin 8.gunu yaptım kontrol sonra tekrarladık

Rahim kalinligim 8 mm olsun onada raziyim.nar suyu ariyorum bulamadim.hicbir yerde yuzde yuz nar suyu yok sinir oldum
Internete portakalbahcem.com da siparis ettim ben 85 tl 5 litre katkısız şekersiz orijinal çok güzel ordan bak sen istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…