Hamileliginin ilk aylarini bursa da gecirceksin demek.Bende temuz 20 gibi bursa yenişehire gelecem Kasım sona kadar ordayım
Hamilelik olsunda nerde olsa cennet olurHamileliginin ilk aylarini bursa da gecirceksin demek.
Canım kusura bakma yükselince tutar diye düşündüm o yüzden yazdım dualarım seninleDua Et yukselmesin ıptal olurum ya progesteron yüksekse zararlı transfere
Bende bugün ölçtürdüm canım benimki 9,2 çıktı çok mu yüksekBugun rahim kalinligina baktirdim 3mm cikti moralim cok bozuldu.ne yapsam bilemiyorum
Bunun bir çaresi yokmuymuş fizyoterapiyi bulunduğun yerde alsan mesela ya da başka bir ilaç. Vardır mutlaka bir yoluBugun rahim kalinligina baktirdim 3mm cikti moralim cok bozuldu.ne yapsam bilemiyorum
Kaçıncı günün ki 9 civArı için uygun diyorlarBende bugün ölçtürdüm canım benimki 9,2 çıktı çok mu yüksek
Vicut ilaca fazla tepki vermiyor anlaşılan estrofemi 3×1 ve 1 tablet vajinal kullanBugun rahim kalinligina baktirdim 3mm cikti moralim cok bozuldu.ne yapsam bilemiyorum
14.gün ama çok tükettim nar suyusunu soya filizi ve avakado yu sence devam edeyim mi fazla yükselirse ondan korkuyorumK
Kaçıncı günün ki 9 civArı için uygun diyorlar
Bana göre bitkisel şeyleri bırakabilirsin estrofeme devam ediyorsun değilmi günde 4 taneye geçicekmisin bişiy dediler mi ve 10 günün falan daha var transfere kadar çok kalınlaşması da sorun tabii14.gün ama çok tükettim nar suyusunu soya filizi ve avakado yu sence devam edeyim mi fazla yükselirse ondan korkuyorum
Adaçayın da da östrojen varmış nasıl tüketilmesi gerektiğini bilmiyorum ama çay yerine içmekten zarar gelmez herhaldeBugun rahim kalinligina baktirdim 3mm cikti moralim cok bozuldu.ne yapsam bilemiyorum
Transfer adetin 18 19. Günü yapılır bildiğim yani 5 gün felan var yarın progesteron eklenecek tedaviye en fazla 11mm olur endometryumun endişe etme canım14.gün ama çok tükettim nar suyusunu soya filizi ve avakado yu sence devam edeyim mi fazla yükselirse ondan korkuyorum
Kan testi de bugün verdim almadım daha progesteron niye bakılıyor canım yaTr
Transfer adetin 18 19. Günü yapılır bildiğim yani 5 gün felan var yarın progesteron eklenecek tedaviye en fazla 11mm olur endometryumun endişe etme canım
Estrofem üç canım cumartesi dörte çıkıcak bencede en iyisi bırakmak ada çayıda içtim bu aradaBana göre bitkisel şeyleri bırakabilirsin estrofeme devam ediyorsun değilmi günde 4 taneye geçicekmisin bişiy dediler mi ve 10 günün falan daha var transfere kadar çok kalınlaşması da sorun tabii
progesteron rahim icini embriyo tutunması için ortam hazırlıyor çok önemli 1.4 altında olması lazım bize çok önemli inşallah güzel sonuç alırsınKan testi de bugün verdim almadım daha progesteron niye bakılıyor canım ya
Tr
Transfer adetin 18 19. Günü yapılır bildiğim yani 5 gün felan var yarın progesteron eklenecek tedaviye en fazla 11mm olur endometryumun endişe etme canım[/QUOTE
Benim transferim 23.günde olacak
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın
İnşallah canımprogesteron rahim icini embriyo tutunması için ortam hazırlıyor çok önemli 1.4 altında olması lazım bize çok önemli inşallah güzel sonuç alırsın
Canım 0,05 çıktı sonuç nasılprogesteron rahim icini embriyo tutunması için ortam hazırlıyor çok önemli 1.4 altında olması lazım bize çok önemli inşallah güzel sonuç alırsın
SüperCanım 0,05 çıktı sonuç nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?