Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bugun rahim kalinligina baktirdim 3mm cikti moralim cok bozuldu.ne yapsam bilemiyorum

14.gün ama çok tükettim nar suyusunu soya filizi ve avakado yu sence devam edeyim mi fazla yükselirse ondan korkuyorum
Bana göre bitkisel şeyleri bırakabilirsin estrofeme devam ediyorsun değilmi günde 4 taneye geçicekmisin bişiy dediler mi ve 10 günün falan daha var transfere kadar çok kalınlaşması da sorun tabii

Tr
14.gün ama çok tükettim nar suyusunu soya filizi ve avakado yu sence devam edeyim mi fazla yükselirse ondan korkuyorum
Transfer adetin 18 19. Günü yapılır bildiğim yani 5 gün felan var yarın progesteron eklenecek tedaviye en fazla 11mm olur endometryumun endişe etme canım

Bana göre bitkisel şeyleri bırakabilirsin estrofeme devam ediyorsun değilmi günde 4 taneye geçicekmisin bişiy dediler mi ve 10 günün falan daha var transfere kadar çok kalınlaşması da sorun tabii
Estrofem üç canım cumartesi dörte çıkıcak bencede en iyisi bırakmak ada çayıda içtim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…