Cok iyi seninki embriyonda saglikliysa kesin tutunur canimBende bugün ölçtürdüm canım benimki 9,2 çıktı çok mu yüksek
Benim en cok korktugum sey rahimin kalinlasmamasiydi : (( hemsireyle konustum ayni sekilde ilaclara devam bugun estrofem uce cikiyordu zaten.istenilen kalinliga gelmezse transferi iptal etmek istedigimi söyliycem.dördüncü bir negatife ne maddi nede pisikolojik olarak gücüm yokVicut ilaca fazla tepki vermiyor anlaşılan estrofemi 3×1 ve 1 tablet vajinal kullan
Baska ilac vermediler canim.fizyo terapi kalinlastirmiyor sadece rahimin canlanmasini sagliyormus bana faydasi olmadi daha once almistimBunun bir çaresi yokmuymuş fizyoterapiyi bulunduğun yerde alsan mesela ya da başka bir ilaç. Vardır mutlaka bir yolu
herkesin bir korkusu var bacım senin rahim benim hormon diğerlerini başka sorunları okadar stresli bir tedavi ki artık sinirlerim yıpranmış eşimle ufak bir şeyden tartışıyorum allah bize yardım etsin inşallah transfere kadar iyi bir sonuç alırsın dualarım seninleBenim en cok korktugum sey rahimin kalinlasmamasiydi : (( hemsireyle konustum ayni sekilde ilaclara devam bugun estrofem uce cikiyordu zaten.istenilen kalinliga gelmezse transferi iptal etmek istedigimi söyliycem.dördüncü bir negatife ne maddi nede pisikolojik olarak gücüm yok
boş para sumurmekten başka bir şey değil hiç bir yerde uygulanmıyor bu tedavi sadece umut allahtir sonra ilaçlarBaska ilac vermediler canim.fizyo terapi kalinlastirmiyor sadece rahimin canlanmasini sagliyormus bana faydasi olmadi daha once almistim
İnşallah canım umarım hepimizi ki tutunur emeklerimiz boşa çıkmazCok iyi seninki embriyonda saglikliysa kesin tutunur canim
Aynen canim sagligimizami paramizama ümitlerimizemi yipranan ruh saglimuzami hangisine üzülcegimize sasirdik : (( en ufak birsey öfkelenmemize neden olabiliyor.bebeklerimize kavussakda butun kötü günler geride kalsaherkesin bir korkusu var bacım senin rahim benim hormon diğerlerini başka sorunları okadar stresli bir tedavi ki artık sinirlerim yıpranmış eşimle ufak bir şeyden tartışıyorum allah bize yardım etsin inşallah transfere kadar iyi bir sonuç alırsın dualarım seninle
Canım doktor progestan diye bi ilaç kullandirıyormu internet de okudum düşügü önlüyormusCok iyi seninki embriyonda saglikliysa kesin tutunur canim
Tabi transfere 5 gün kala başlar vajinal olarak progestan kapsül kullanırsın hamilelik olursa gebeliğin 3 ayına kadar devam eder progesteron p4 hormonu çok düşük olursa iğne olarakta önerir doktorCanım doktor progestan diye bi ilaç kullandirıyormu internet de okudum düşügü önlüyormus
Canım sen tedaviye başladın mı başladıysan kaçıncı gününde ölçüm yaptırdınBende bugün ölçtürdüm canım benimki 9,2 çıktı çok mu yüksek
Evet canım 14.gününde yaptırdım ölçümü 23 haziranda transferim var dua edin benim içinCanım sen tedaviye başladın mı başladıysan kaçıncı gününde ölçüm yaptırdın
Bu konuda hassas oldugum icindir tedirginligim.rahim kalinligini olcturdukden sonra belli olcak gidis tarihim.fizyo terapi almam gerekirse mecburen erken gitmem gerekecek.insallah bu kez rahim kalinlasirda fizyo terspiye gerek kalmaz.200 eu onun icin vermem gerekecek yine birde otelde kalcagim gin sayisida artiyor : ((
Benimde ilac protokolum ayni.erken menepoz oldugu icin benim rahim iyi kalinlasmiyor.
Kızlar yazışmalarınızı okuyunca bana bilgi verebileceğinizi düşündüm.artık ben de de rahim inceliği sorunu var.tedavi aşamasında fizyoterapist tedavisinden bahsetmişsinizdir.bu nedir nasıl yapılır ücreti nedir bilgi verir misinizYani bu fizikterapi şart değil saçmalık bende yaptım ne olduki bu defada dedi yok dedim ben sadece transfere gidecem burda takip ediyorlar beni hayırlısı olsun inşallah umutcum inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
Ücret 200 euro 5 gün 3 seans rahim kan dolaşımını hızlandırır ama kalınlaşması için bişey yapmıyorKızlar yazışmalarınızı okuyunca bana bilgi verebileceğinizi düşündüm.artık ben de de rahim inceliği sorunu var.tedavi aşamasında fizyoterapist tedavisinden bahsetmişsinizdir.bu nedir nasıl yapılır ücreti nedir bilgi verir misiniz
Siz yaptırdınız mı nasıl bir işlemÜcret 200 euro 5 gün 3 seans rahim kan dolaşımını hızlandırır ama kalınlaşması için bişey yapmıyor
Evet eski tedavide yaptırdım elekteodlar var eksi artı rahim bulunan karın bölgesine yapıştırıp elkro Magnetik dalga ile titreşim veriyorlar sözde rahme gelen kan akışını hızlandırır ve canlılık sağlıyor ama ben bir sonuç alamadım bundan 600 tl para aldılar negatif sonuçlandı şimdi tedavideyim ama bu işlemi yapıcam keşke yapsaydim endişem de kalmadı çünki yaptım da ne oldu allah herseyin hayırlısını versin canım benim tedavi işlemi hakında bilgim de bu kadarSiz yaptırdınız mı nasıl bir işlem
ay hiç öyle adet tarihi denk getirecez falan gibi şeyler demedi bize. halil beye sordum dondurulmuş sperm yada yumurta kullanmak başarıyı etkilermi diye. hiç alakası yok, etkilemiyor öyle kötü etkilese yapmayız zaten, ben 20 senedir bu işi yapıyorum hiç bir etkisini görmedim dedi. sonra hemşireye sordum taze yumurta kullancaz dedi. artık adet tarihi nasıl olcak bilmiyorum. aslında çok da düşünmek istemiyorum. sonuç önemli olan. doktorumuza güveniyorum. herşeyin hayırlısıdonörü bu kadar çabuk nasıl seçtiniz bir ay önceden seçilip adet tarihlerini birbirine uyumlu getirmeye çalışıyorlar dondurulmuş mu kullanacaklar bende temmuzda gideceğim ama bu ay dönörümü seçeceğim temmuzda adet tarihlerimizi denk getirip donörede yumurtlama ilaçları kullandıttıracaklar
ay hiç öyle adet tarihi denk getirecez falan gibi şeyler demedi bize. halil beye sordum dondurulmuş sperm yada yumurta kullanmak başarıyı etkilermi diye. hiç alakası yok, etkilemiyor öyle kötü etkilese yapmayız zaten, ben 20 senedir bu işi yapıyorum hiç bir etkisini görmedim dedi. sonra hemşireye sordum taze yumurta kullancaz dedi. artık adet tarihi nasıl olcak bilmiyorum. aslında çok da düşünmek istemiyorum. sonuç önemli olan. doktorumuza güveniyorum. herşeyin hayırlısı
hayal65 benden hiç rahim kalınlığını yada progestoronumu ölçtürmemi istemediler, acaba arayıp sorsam mı bi, içime bi şüphe düştü. 27 haziranda transferim var. ozamana yakın mı ölçtürmemi isteyecekkler yadaInşallah herşey istediğin gibi olur zaten donör bir hikaye kimse seçtiği döneri gördüm diyemez ne kullanıyorlar tazemi donmuş mu hiç ilgisi yok bize sonuç önemli ve donmuş embriyo taze ye göre daha tutunma şansı iyi biliyorum sen içini ferah tut canım
21 haziran ölcturmen lazım ara sor onlarahayal65 benden hiç rahim kalınlığını yada progestoronumu ölçtürmemi istemediler, acaba arayıp sorsam mı bi, içime bi şüphe düştü. 27 haziranda transferim var. ozamana yakın mı ölçtürmemi isteyecekkler yada
Bunu onların önermesi gerekmez miBenim en cok korktugum sey rahimin kalinlasmamasiydi : (( hemsireyle konustum ayni sekilde ilaclara devam bugun estrofem uce cikiyordu zaten.istenilen kalinliga gelmezse transferi iptal etmek istedigimi söyliycem.dördüncü bir negatife ne maddi nede pisikolojik olarak gücüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?