Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

E peki transfer tarihini neye göre söylediler ki

Hayal cok guzel aciklamasini yapmis.fizyoterapinin cok etkili oldugunu dusunmuyorum.bunu sadece Halil bey yaptiriyor diger merkezlerde yok

Senin yumurta donasyonumu olcakti?tahlil ve rahim kalinligina baktirman icin tarihleri bildiriyorlar

Cnm cvp geç olcak ama kusura bakmayın fazla girmiyorum forma ..haşi konusunda hiç bişey yapmadı sevgili hit sadece inan olcak dedi fakat ben araştırmalar yaptım ne duyduysam yaptım gıda testi falan yaptım gulutensiz beslenmeye çalıştım neye alerjim varsa onu kestim işte cnm elimden ne geldiyse yapmaya çalıştım faydası oldumu bilmiyorum degerlerimiz aynı...inşallah olcak cnm pes etmeden denicez..

Cnm arkadaşım kadardaşım,ben inanıyorumki rabbim o güzel yüzünün yüreginin temizligi hürmetine sanada minik meleklerden vericek,,inşallah seninle bi gün grüşecegiz bu konuştuklarımızı tazeleyip gülecegiz miniklerimizle beraberallaha emanet ol cnm hamileyim yazısını gücem burda allahın izniyle:)

Canımsın inşallah o günleri görürüz bir gün görüşücez canım allaha emanet ol

inşallah canım bana ilaç verdi günde bir tane aç karnına içiyorum hamile kalsamda devam etmem gerekiyormuş temmuz gibi gideceğim tekrar ölçtürecegim zaten temmuzda da tüp bebek tedavim başlıyor benim içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun.

Hayırlısı olsun canım. Şu temmuz ayı hepimiz için oldukça kritik olacağa benziyor. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Hamileliğin hayali bile inanılmaz heyecan verici.Allahım duysun yüreğimizdeki sesleri ,çırpınışları,telaslari. Duysun da ol desin.

amin inşallah canım

Bu günlerde transfer olacak arkadaşlar bu gün tahlil ve ultrason yaptınız mı

Nerdesin nasıl oldun seni merak ediyorum umutcum
Bugun rahim kalinligini olcturdum malesef 6 mm cikti.sinem hanimla konustum cuma tekrar bakilcak yeterli kalinlik olmazsa transfer iptal olcak.anliycagin canim benim acimdan pek olumlu bir gelisme yok

Hayırlı haberler bekliyorum canım inşallah bayram sekerleriyle bize müjde verirsin benimde transfer pazartesi insallah
İnşallah gönlümüzden geçeni Rabbim bize kısmet eder.Aramızda pek bişey yok canım kalıcakmısın sende kıbrısta bende bir gün kalıcam cuma günü sabah dönücem. Birde şu an kullandığım ilaçları götüreyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…