E peki transfer tarihini neye göre söylediler kihayal65 benden hiç rahim kalınlığını yada progestoronumu ölçtürmemi istemediler, acaba arayıp sorsam mı bi, içime bi şüphe düştü. 27 haziranda transferim var. ozamana yakın mı ölçtürmemi isteyecekkler yada
Hayal cok guzel aciklamasini yapmis.fizyoterapinin cok etkili oldugunu dusunmuyorum.bunu sadece Halil bey yaptiriyor diger merkezlerde yokKızlar yazışmalarınızı okuyunca bana bilgi verebileceğinizi düşündüm.artık ben de de rahim inceliği sorunu var.tedavi aşamasında fizyoterapist tedavisinden bahsetmişsinizdir.bu nedir nasıl yapılır ücreti nedir bilgi verir misiniz
Malesef canim daha oncede rahim ince oldugu halde transferim iptal edilmedi.insallah pazartesi rahim kalinligi daha iyi olurBunu onların önermesi gerekmez mi
Senin yumurta donasyonumu olcakti?tahlil ve rahim kalinligina baktirman icin tarihleri bildiriyorlarhayal65 benden hiç rahim kalınlığını yada progestoronumu ölçtürmemi istemediler, acaba arayıp sorsam mı bi, içime bi şüphe düştü. 27 haziranda transferim var. ozamana yakın mı ölçtürmemi isteyecekkler yada
Allah yardimcin olsun emeklerin bisuna gitmesin canim.bebislerin seninle olcak buna inan.bize guzel haberi vereceksinEvet canım 14.gününde yaptırdım ölçümü 23 haziranda transferim var dua edin benim için
Benim adetimin 14. Günü istedilerhayal65 benden hiç rahim kalınlığını yada progestoronumu ölçtürmemi istemediler, acaba arayıp sorsam mı bi, içime bi şüphe düştü. 27 haziranda transferim var. ozamana yakın mı ölçtürmemi isteyecekkler yada
İnşallah canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.Allah yardimcin olsun emeklerin bisuna gitmesin canim.bebislerin seninle olcak buna inan.bize guzel haberi vereceksin
Cnm cvp geç olcak ama kusura bakmayın fazla girmiyorum forma ..haşi konusunda hiç bişey yapmadı sevgili hit sadece inan olcak dedi fakat ben araştırmalar yaptım ne duyduysam yaptım gıda testi falan yaptım gulutensiz beslenmeye çalıştım neye alerjim varsa onu kestim işte cnm elimden ne geldiyse yapmaya çalıştım faydası oldumu bilmiyorum degerlerimiz aynı...inşallah olcak cnm pes etmeden denicez..bende haşimato hastasıyım yeni öğrendim daha doğrusu halil bey anti lerime baktırmamı söyledi onun sayesinde öğrendim temmuzda bayram sonu kısmet olursa gideceğiz Dr görüştüm yarın donörüm seçilecek size haşimato ile ilgili ne tedavi uyguladı bende diğerleri normal sadece anti tpo 369 anti TG 4.4 çıktı endokrin ilaç vermedi
Cnm arkadaşım kadardaşım,ben inanıyorumki rabbim o güzel yüzünün yüreginin temizligi hürmetine sanada minik meleklerden vericek,,inşallah seninle bi gün grüşecegiz bu konuştuklarımızı tazeleyip gülecegiz miniklerimizle beraberallaha emanet ol cnm hamileyim yazısını gücem burda allahın izniyle:)Canım arkadaşım gönlü kadar kendide güzel iyi niyetlim sen bana öncü olmasan bu kadar yol gelemezdim umarım bende senin gibi meleğime kavuşurum.Rabbim gönlüne göre verdi kızlarınla bir ömür boyu mutlu ol çünki sen bunu hakkettin kat kat fazla hakkını ödiyemem ben senin
Canımsın inşallah o günleri görürüz bir gün görüşücez canım allaha emanet olCnm arkadaşım kadardaşım,ben inanıyorumki rabbim o güzel yüzünün yüreginin temizligi hürmetine sanada minik meleklerden vericek,,inşallah seninle bi gün grüşecegiz bu konuştuklarımızı tazeleyip gülecegiz miniklerimizle beraberallaha emanet ol cnm hamileyim yazısını gücem burda allahın izniyle:)
inşallah canım bana ilaç verdi günde bir tane aç karnına içiyorum hamile kalsamda devam etmem gerekiyormuş temmuz gibi gideceğim tekrar ölçtürecegim zaten temmuzda da tüp bebek tedavim başlıyor benim içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun.Cnm cvp geç olcak ama kusura bakmayın fazla girmiyorum forma ..haşi konusunda hiç bişey yapmadı sevgili hit sadece inan olcak dedi fakat ben araştırmalar yaptım ne duyduysam yaptım gıda testi falan yaptım gulutensiz beslenmeye çalıştım neye alerjim varsa onu kestim işte cnm elimden ne geldiyse yapmaya çalıştım faydası oldumu bilmiyorum degerlerimiz aynı...inşallah olcak cnm pes etmeden denicez..
Hayırlısı olsun canım. Şu temmuz ayı hepimiz için oldukça kritik olacağa benziyor. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Hamileliğin hayali bile inanılmaz heyecan verici.Allahım duysun yüreğimizdeki sesleri ,çırpınışları,telaslari. Duysun da ol desin.inşallah canım bana ilaç verdi günde bir tane aç karnına içiyorum hamile kalsamda devam etmem gerekiyormuş temmuz gibi gideceğim tekrar ölçtürecegim zaten temmuzda da tüp bebek tedavim başlıyor benim içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun.
amin inşallah canımHayırlısı olsun canım. Şu temmuz ayı hepimiz için oldukça kritik olacağa benziyor. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Hamileliğin hayali bile inanılmaz heyecan verici.Allahım duysun yüreğimizdeki sesleri ,çırpınışları,telaslari. Duysun da ol desin.
Canım benim Persembe transferim dua edin benim içinBu günlerde transfer olacak arkadaşlar bu gün tahlil ve ultrason yaptınız mı
Hayırlı haberler bekliyorum canım inşallah bayram sekerleriyle bize müjde verirsin benimde transfer pazartesi insallahCanım benim Persembe transferim dua edin benim için
Nerdesin nasıl oldun seni merak ediyorum umutcumMalesef canim daha oncede rahim ince oldugu halde transferim iptal edilmedi.insallah pazartesi rahim kalinligi daha iyi olur
Bugun rahim kalinligini olcturdum malesef 6 mm cikti.sinem hanimla konustum cuma tekrar bakilcak yeterli kalinlik olmazsa transfer iptal olcak.anliycagin canim benim acimdan pek olumlu bir gelisme yokNerdesin nasıl oldun seni merak ediyorum umutcum
İnşallah gönlümüzden geçeni Rabbim bize kısmet eder.Aramızda pek bişey yok canım kalıcakmısın sende kıbrısta bende bir gün kalıcam cuma günü sabah dönücem. Birde şu an kullandığım ilaçları götüreyim?Hayırlı haberler bekliyorum canım inşallah bayram sekerleriyle bize müjde verirsin benimde transfer pazartesi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?