Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Pazar yolcuyum salı dönecem inşallah estrofem hariç monodox ve prednol eklene bilir tedaviye şuan ilaçları hariç bende estrofem 4 oldu progestan 100 eklendi gerçi p4 1.03 çıktı cuma tekrar bakacam yukselmesin inşallah yoksa sorun yaşarım yine iptal olma riski var

İnşallah herşey iyi olur... Bebeklerini alıp gelirsin

Son düzenleme:
Olumlu düşün olumlu olsun canım benim.

İlaçlarını yanına alabilirsin transferden sonra estrofem ve progestana dozu artarak devam ediceksin

C
Bugun rahim kalinligini olcturdum malesef 6 mm cikti.sinem hanimla konustum cuma tekrar bakilcak yeterli kalinlik olmazsa transfer iptal olcak.anliycagin canim benim acimdan pek olumlu bir gelisme yok
bir haftada 3 ten 6 ya yükselmiş cumaya daha çok var kalınlaşacak inşallah

arkadaşlar bir konuda yardımcı olurmusunuz? kıbrısta halil ibrahim tekinin merkezinde fizyoterapi seansı aldınız mı hiç tedavi sırasında? rahim inceliği için oldukça faydalıymış biraz bilgi verirmisiniz yaptıranlar varmı aranızda?

Me
Merhaba sen Hitin hastasimisin canım

Nar suyu için faydalı diyorlar canım. Ah şu kalınlık benim de başımın derdi
Ben nar suyu 10 lt kullandım yani faydalıdır doğru diyorlar günde 2 bardak katkısız şekersiz 100 / orijinal nar suyu rahmin kakinlasmasini etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…