Sagol canim insallah 8 olur transferim gerceklesir.bu kez yeterli kalinlikli olmadin gitmek istemiyorum parayi zor ayarladim kendimi riske atmak istemiyorum.Inşallah cuma günü 8 olur dualarım seninle canım benim
Pazar yolcuyum salı dönecem inşallah estrofem hariç monodox ve prednol eklene bilir tedaviye şuan ilaçları hariç bende estrofem 4 oldu progestan 100 eklendi gerçi p4 1.03 çıktı cuma tekrar bakacam yukselmesin inşallah yoksa sorun yaşarım yine iptal olma riski varİnşallah gönlümüzden geçeni Rabbim bize kısmet eder.Aramızda pek bişey yok canım kalıcakmısın sende kıbrısta bende bir gün kalıcam cuma günü sabah dönücem. Birde şu an kullandığım ilaçları götüreyim?
Haklısın bende aynı durumdayımSagol canim insallah 8 olur transferim gerceklesir.bu kez yeterli kalinlikli olmadin gitmek istemiyorum parayi zor ayarladim kendimi riske atmak istemiyorum.
İnşallah herşey iyi olur... Bebeklerini alıp gelirsinPazar yolcuyum salı dönecem inşallah estrofem hariç monodox ve prednol eklene bilir tedaviye şuan ilaçları hariç bende estrofem 4 oldu progestan 100 eklendi gerçi p4 1.03 çıktı cuma tekrar bakacam yukselmesin inşallah yoksa sorun yaşarım yine iptal olma riski var
CanıM hayırlısıyla inşallah bebeklerini al da gel.Canım benim Persembe transferim dua edin benim için
Olumlu düşün olumlu olsun canım benim.Pazar yolcuyum salı dönecem inşallah estrofem hariç monodox ve prednol eklene bilir tedaviye şuan ilaçları hariç bende estrofem 4 oldu progestan 100 eklendi gerçi p4 1.03 çıktı cuma tekrar bakacam yukselmesin inşallah yoksa sorun yaşarım yine iptal olma riski var
İlaçlarını yanına alabilirsin transferden sonra estrofem ve progestana dozu artarak devam ediceksinİnşallah gönlümüzden geçeni Rabbim bize kısmet eder.Aramızda pek bişey yok canım kalıcakmısın sende kıbrısta bende bir gün kalıcam cuma günü sabah dönücem. Birde şu an kullandığım ilaçları götüreyim?
bir haftada 3 ten 6 ya yükselmiş cumaya daha çok var kalınlaşacak inşallahBugun rahim kalinligini olcturdum malesef 6 mm cikti.sinem hanimla konustum cuma tekrar bakilcak yeterli kalinlik olmazsa transfer iptal olcak.anliycagin canim benim acimdan pek olumlu bir gelisme yok
Merhaba sen Hitin hastasimisin canımarkadaşlar bir konuda yardımcı olurmusunuz? kıbrısta halil ibrahim tekinin merkezinde fizyoterapi seansı aldınız mı hiç tedavi sırasında? rahim inceliği için oldukça faydalıymış biraz bilgi verirmisiniz yaptıranlar varmı aranızda?
İnsallah canim,o kadar ilac aliyoruz bos yere almamis olurum.Cuma gunu netlesir durumumC
bir haftada 3 ten 6 ya yükselmiş cumaya daha çok var kalınlaşacak inşallah
Nar suyu için faydalı diyorlar canım. Ah şu kalınlık benim de başımın derdiİnsallah canim,o kadar ilac aliyoruz bos yere almamis olurum.Cuma gunu netlesir durumum
Ben nar suyu 10 lt kullandım yani faydalıdır doğru diyorlar günde 2 bardak katkısız şekersiz 100 / orijinal nar suyu rahmin kakinlasmasini etkiliyorNar suyu için faydalı diyorlar canım. Ah şu kalınlık benim de başımın derdi
Peki işe yaradımıBen nar suyu 10 lt kullandım yani faydalıdır doğru diyorlar günde 2 bardak katkısız şekersiz 100 / orijinal nar suyu rahmin kakinlasmasini etkiliyor
hastası değilim ama fizyoterapi için tedavi olmak istiyorum sadece hastlarınamı yapıyor bunu hasta olmayan yapılmıyormu kimse yokmu terapi alan ?Me
Merhaba sen Hitin hastasimisin canım
Fizyoterapi ye gidiyorum 3 te randevum . Dönüşte Görüşürüz :)
İlk denememiz Superdi. Tabi benim icin. İlk görüşmeye gittiğimizde hemen tedaviye başladık. Ufak ufak klinikle ilgili sıkıntılarımızda başlamış oldu. Ama moralim bozulmasın diye herkese herseye hay hay dedim geçtim,üstünde durmadım. Rahimdeki kalinlasma istenilen gibi olmadı. 7.8 mm civariydi.hit yeterli dedi yaptı transferi.sonuc...negatif....hemsire ve takipler ilgili cok sıkıntı yasadım ama ilk denememde unutamadığım.....transfer icin bana saat 13:30 dendi. Saat 17:00de girdim.beklerken ki stresimi bir bilseniz. Birde mesaileri 17:00 de bitiyomus.transferden çıktığımda ne doktor ne hemsire kimse kalmamıştı.bizi hasta bakıcı taburcu etti.
Neyse ilk deneme dedik,cok sarsılmadık. Hemsire aradı donmuslarimiz var hemen deneyelim şansımız daha yüksek olur dedi,ok dedik bizde.iki tadayım arası sadece dort gun ara oldu.ilaci bıraktım ucuncu gun hastalandım,dördüncü gun tekrar ilaçlara başladım. Orasiyla ipler iste bu denememde koptu. Aynı tedavi şekliyle tekrar başladık.sadeçe bir kere rahim kalınlığıma bastırdılar,transfer icin çağırdılar...suprizzzzz.... Rahim kalinlasmamisti,hit transferi bu rahme yapmam dedi.hemen fizyoterapi ayarladılar,transferi oyle yaptılar uc gun sonra. Bu arada daha fazla ilaç yüklemeye başladılar. Uzaktan kumanda ile takip cok zor oluyordu farkındaydim ama onlarida anlamaya calisiyodum,tek hastaları ben değilim diyodum. Ta ki en ihtiyacım olduğu acil bir durumda ne klinik ne hemşirem iki gun kimseye ulaşamadım.burdaki doktorumlada bu sayede tanıştım.ikincisi beni cok yıpratdı kızlar.sonuc.....dis gebelik....burdaki doktorumla aylarca uğraştık dis gebelikten kurtulmak icin.yemin ettim hite bir daha gitmiceme. Burdaki doktorum artik benim elimdekin hic endişelenme dedi. Ama illaki hit,ondan iyisi yok dedi. Sen hic klinikle muhatap olmican herseyi ben ayarlicam,zamani gelince de sen gidip sadece bebekleri alıp gelicen dedi. İki ay dinlenme verdi bana.sonra histeroskobi yaptı.ertesi ayda onlarınkinden daha farkli bir sekilde tedaviye başladı. 8mm bile olamayan rahmim bu şekilde 14mm oldu.donor takibi,kaç embriyo transfer edileceği,hatta dis gebelik yaşadığım icin embriyoları nereye koyacağına kadar hepsini doktorum ayarladı. Biz esimle şahane bir bes gunluk tatil yaptık.uc tane bes gunluk embriyo transfer edildi.oyle 6.testi falan hiçbiri olmadı.onuncu gun hemen gebelik testi.sonuc....betahcg 496. Uc taneden ikisi tutunmuştu. Bir isterken Rabbim bize iki vermişti. Allah en zor günümde karşıma bir melek çıkarmıştı. Simdi doktorum benim kahramanım. Beni hic bırakmadı.hem doktorum hem psikologum oldu. Doğumumu da o yaptıracak.....
Biz terapi aldık ama bişeye yaramadı kendi adıma konuşuyorumhastası değilim ama fizyoterapi için tedavi olmak istiyorum sadece hastlarınamı yapıyor bunu hasta olmayan yapılmıyormu kimse yokmu terapi alan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?