Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Nar suyu için faydalı diyorlar canım. Ah şu kalınlık benim de başımın derdi
Nar suyuda icmeye basladim fakat benim nar suyunun etkiliyecegini pek dusunmuyorum.okadar ilac aliyorum etkisi olmuyor nar suyumu kalinlastiracak .denemedigimiz sey kalmadi birseyler duyuyoruz hemen uygulamaya geciyoruz ama sonucta pek bir degisiklik olmuyor : (( Allah yardimcimiz olsun

Aslında nar suyunu baştan icecektin can ama yine geç değil inşallah olacak bu defa

Merhaba Dr Bey sizin ostrojen tedaviniz sonucunda eger endometrium kalınlığınızi 7 mm civarinda tespit etti ise size ultrason tedavisinin yararlı olabilecegini soyluyor. 3 kez yarim saat sureyle ve 200 Euro. Bilimsel hicbir dayanagi yok. Ben acikcasi ozellikle de transferden 5 gun önce bunun pek faydası olacagini dusunmuyorum. Ama bizler o kadar çaresiz ve o kadar istekliyiz ki her küçük umide bile sarilmak istiyoruz. Eger bu tedaviyi ilac tedavisinin en başından itibaren alacak isen bir faydasi olabilir kan akimini artirma acisindan ama son beş gunde bir yarari olacağını sanmıyorum. Arastirdim hicbir merkez bunu uygulamiyor
Bol sanslar

Arkadaşlar ben uzun araştırmalar sonunda Hit de kara kildim ama ilk görüşmemde son derece hayal kirikligi yaşadım. Ben onca kendisi hakkinda yazilan olumlu yorumdan sonra daha detayli bir muayene ve biraz daha detayli ilgi bekliyor idim. Son derece istatistikten uzak yuvarlama rakamlar , genel tabirler.
Sanirim ünlü olmasının verdigi bir hava var üstünde
Orada siradan bir ivf prosesinin bir parcasi olacagimi hissettim. Kesinlikle kişiye ozel ve ayrintili ozentili değil. Cok iyi düşünün derim

istanbul da hit te ön görüşmeye 1 temmuz da gidecek varmı acaba?

Canım her merkez aynı tüm doktorlarda aynı kimseden özel muamele bekleme biz kaç merkez kaç doktor değiştik sayamam şimdi ınanki hepsi aynıdır sadece hit bi işin uzmanı ve işini iyi bilen biri kimseni etkilemek istemiyorum herkesin kendi kararı ama çok döndük dolaştık ondan iyisi yok derim

Merhaba Hayal65, sen sonucta hamile kaldin mi? Umarim oyle olmustur. Benim özel ilgiden kastım daha detayli bir süreç takibi. Ornegin ben ilk muayenemde butun gecmisimi ve hikayemi paylastim. Ikinci muayenede bana ki tedavinin ortasina gelmisiz hic benim hikayemden habersizmis gibi sorular sormasi bende iyi takip edilmedigim izlenimi birakti.
Ornegin transfer oncesi kac embriyo konacagi cok onemli bir konu ve bunu ancak ameliyathanede birkac saniye icinde karar verebiliyorsun.
Embriyo transferinin basariya etkisi en az yuzde 10 ve ben kesinlikle embriyo ışığının rahmime düştüğünü göremedim cok arzu ettigim halde.
Embriyo transferi icin koydugu o metal ayirac oyle canimi yaktiki tek düşündüğüm bir an evvel o metalin icimden cikmasi isteği oldu.
Hem senin için cok onemli olan o sirada hemşireler alakasiz seyler konusuyordu başımda ve de Dr Tekin de bir tanesini fircaliyordu düzgün gösterin şu rahmi diye..yani tam bir karambol..
Transfer sonrası odalara geliyor asistani ile tebrik etmek icin guya ama ne bir goz teması ne bir içten tebrik. Son derece mekanik bir geçmiş olsun ziyareti. Olmasa daha iyi.
Umarim senin hislerin iyidir ama benim diyecek cok şeyim oldu..

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ilgi bekleme kimseden senin hikaye benim hikaye derken bizi aklında tutmaz kimse binlerce hastası var ve kendinizi ona anlatmaya çalışmayın boş hemşirelere gelince onlarda boş benim transferimde hemşire bulgardi ne konuştular bile anlamadım ve hamilelik olmadı bu hafta gidecem tekrar pazartesi transferim var bu benim 7 . demem 3 donasyon olacak hitte 2. Deneme ilki olmadı hayırlısı bi defa olur inşallah ekranı kendine doğru tutuyor bende görmedim embriyo transferinde bebeisi zaten yaş itibari ile ayarlıyor kaç adet embriyo konacagi benim 3n son 5 embriyo vardı 2 koydu 3 dondurdu kalitesi orta yani hiç soru sormadım cvb vermiyor çünki artık umut tan başka bir çaremiz olmuyor allah büyüktür inşallah olana kadar denicem oda biyere kadar imkanlara bağlı

Hitte karar kıldım demiştin. Anladığım kadarıyla memnun da kalmadın. Peki şu an kiminle ilerliyorsun tedavinde? Donasyona başvurma sebebin neydi ?

Donasyon sebebim erken menopoz. Benim ilk ve de son tedavim olacak çünkü maddi manevi kaldiramayiz. Su an gebelik olusup olusmadigini bekliyorum. Senin hikayen nedir? Olumlu oldu mu? Hit ile mi tedavi oldun?

Donasyon sebebim erken menopoz. Benim ilk ve de son tedavim olacak çünkü maddi manevi kaldiramayiz. Su an gebelik olusup olusmadigini bekliyorum. Senin hikayen nedir? Olumlu oldu mu? Hit ile mi tedavi oldun?
Benim sperm donasyonu olacak.Tedaviye başlamama 1 hafta kaldı. İşin açıkçası olumsuz yorumlar karşısında şüphelerim oluşuyor. Peki ilgisizlik hissettiğin noktada neden vazgeçme yolunu secmedin. Neticede kibrista birkaç doktor daha var

Cunku tedaviye başlamış oluyorsun ve o siraya dek tasidigin umitlerini kaybetmeme adina sabir ediyorsun. Bir de donor u de seçmiş oluyorsun ve o da ilaclara baslamis oluyor. Gerci onlar herseye para gozuyle bakiyor ama ben etik olarak tedavinin ortasinda cekip gidemezdim.
Umarim bu hislerime deger ve olumlu sonuç alirim ama cok emin degilim.
Bir de odeme konusu bir muamma. Eger son transfer günü hic embriyo olusmamissa bile 4000 euro odemek durumunda imissiniz. Bunu anca transfer gününden birgun once ogrendim.
Zaten once ödeme tamamlanmış mi ona bakip sonra transfer yapiyorlsr..

Böyle olumsuz bir deneyim yaşamış olman gerçekten üzücü. Ancak tedavisinde başarıya ulaşananların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla.umudunu çok erken kaybetmişsin gibi.umarım herşey dilediğin gibi olur.

Sana katiliyorum basari konusunda ama bu sadece HIT kaynaklı değil. Eger bir klinige yuzbin hasta giderse ve bunun yuzde 10 u bile basarili olursa 10 bin basarili hasta eder. Eger 1000 hasta giderse 100 hasta iyi sonuc alir. Yani neden nimet abla biletlerinden cok kazanan bilet cikiyor cunku cok daha fazla bilet satiyor da ondan.
Keske her hastaya daha ozel bir sekilde davranip baksalar ama hastalar o kadar siradan olmuş ki onlara..
Yanliz hemsireler son derece kibardi

Bir de sonuçta tecrübe kazanmış biri olarak ne önerirsin. Kıbrıs a gitmemeli mi ne yapmalı

Biz terapi aldık ama bişeye yaramadı kendi adıma konuşuyorum
aa hadi ya benim tedavim istanbulda olcak tek kıbrısa şu fizyoterapi belki kalınlaştırır diye gidicektim ama nişantaşındada varmış bu işi yapan merkez bakalım nolcak . kimisi faydası var diyuor kimisi yok diyor arada kaldım bende valla... rahime çizikte atıldı benim şubat ayında ama malesef yine en son 7 milimde kaldı peki sizinde adet miktarınız az mı rtayim inceliği olan hastalarda adet miktarı azalrımış sizindemi öyle benim bir gün sürüyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…