Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Aslında rahim kalınlıgım 6 7 mm olur genelde bende ocakta histereskopi oldum çizik atıldı şuan adetlerimde bir sorun yok bol nar siyu kullandım ve estrofem ilaç başka birşey yok kalinlastirmiyor fizieoterapi sadece kan akımını hızlandırıyor ama buda son 5 günde fayda vereceğini düşünmüyorum 3 seans sadece ne yapa bilir anlamış değilim oda muama allah yardımcımız olsun

Ben nar suyu gibi şeylerin bir yarari olacağını sanmiyorum. Belki kan akimini hizlandirma acisindan estrofem aldiginiz ilk süreçte ultrasound da alabilirsiniz ki hic yarari olmasa da zarari da olmaz. Bunun icin Kıbrıs'a gitmenize gerek yok. İstanbul'da her köşedeki fizyoterapist bunu yapabilir. Belki estrofem ilac miktaronizda bir ayarlama yapilmasi gerekebilir. Rahim kalınlığı 7 veya 8 mm zaten alt sinir ama ayni derecede onemli olan rahim yapisinin kalitesi. Bunu da ancak iyi bir doktor ayrinytili bir muayene ile saptayabilir ve ona gore yol haritasi cizer. Ben boyle düşünüyorum.

Transferden sonraki 5. Günüm idrar testi yaptım ve çift çıktıııııı
Gözün aydin,harika,darisi benim basima. 5. Günü nasil hesapladin? Transfer gununu 1. Gun mu saydin?
Tedavinin detaylari hakkinda biraz bilgi verir misin? Yaşın, kacinci denemen, kac embriyo kondu, kalitesi neydi vs. Teşekkürler

Transferim 18 inde yapıldı transferden sonraki gün 1.gün oluyor
36 yaşındayım sol yumurtalığımda çikolata kistim var ve rezervim düşük bahçecide 3 kere tüp yaptık 3.de gebelik oldu fakat 8.haftada kalbi durdu ve bizde donasyon tedavisine karar verdik.
Hit'in muayenahanesi benim bahçecide alıştığım standartlardan çok farklıydı çıktıktan sonra eşime dedim ki kahretsin ki merdiven altına düştük. Magosadaki hastane de öyle ameliyathane kapısının önü cami girişi gibiydi.
Biz ilk görüşmede kaç embriyo konacağını konuşmuştuk ikiz istemediğimi ama tek embriyoyu da riskli gördüğümü söyledim hit te ikiz olursa fetal reduksiyonun riskli olabikeceğini ve tek embriyo tavsiye ettiğini söyledi
Transfer zamanı embriyolog 2 embriyo koyacaklarıı söyledi ben de tek istiyorum dedim 2 koyuyoruz biz dedi tek oluyor dedi o zaman embriyoya güvenmiyorsunuz dedim ve sıkıcı bi sohbet oldu aramızda nitekim 2 embriyo transfer edildi
Önceki transferlerimde kataterin geçişini hep hissederdim hiç anlamadan transfer bitti geçmiş olsun dediler ekranda yarım yamalak gördüm bi tanesinin düşüşünü
Odaya geldiğimde embriyoların durumunu gösteren raporu verdiler 2 tane 4bc transfer edildiği yazıyordu
Çok moralim bozuldu c kısmına hala da bozuk aslında çünkü c plesanta hücrelerinin kalitesini gösteriyor ve c kalite de tutunma olsa bile 8. Haftada kalbi durabiliyormuş
Böyle işte bugün sevinçliyim sonrası nasıl olur bikemiyorum

Çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla doğum yaptığının haberini de alırız. Darısı başıma :)

Canım yalnız anlamadığım birşey var. Donör ün kaliteli yumurtası mı oluşmamış. Ya da olusmadiysa niye başka donör denenmemis

arkadaşlar bence rahim kalınlığına çok takılmayın. 7nin altı olmasın yeter, ben 1.denemede 9.5mm 2.denemede 11 mm ile transfer oldum negatif oldu. 3.de lucrin iğne yapıldığı için 7mm bile olmadı, 6.8 falanmış doktorum 7 diyelim biz buna demişti. çok şükür ikiside tuttu.
bu mübarek günlerde bol bol dua edelim, Allah hepinizin yüzünü güldürsün, hayırlı sonuçlar alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…