- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
sende benim gibi günler yaklaştıkça panik olmuşsun arkadaşım dün donör için son kararımızı verdik bildirdik ama gel gör ki içim böyle bi tuhaf 10 gün falan var benimde regli olmama 2. gün çagırdılar ilaç ayarlamaları için.Bu günlerde hit hakkında bir kaç kişi olumsuz şeyler yazıyor korkum daha da yükseliyor inşallah hayırlısı olur bizler için.Nasıl yani hastane sadece tüp bebek için kullanılmıyor mu hiçbirşey anlamadım şu an
Evet canım benim de çok az kaldı. Olumsuz yorumlar zaten rahat olmayan içimi allak bullak ediyor. Geçen yazı eşimin ameliyatı ve benim tüp bebek hazirligim ile heba ettik.bu yaz da tekrar aynı süreçler,kendine dikkat etme, maddi kısıtlama .yine yaz tatilim gidecek. Olumsuz şeyler yaşamaktan sonucun olumsuz olmasından vücut olarak hirpalanmaktan o kadar korkuyorum kisende benim gibi günler yaklaştıkça panik olmuşsun arkadaşım dün donör için son kararımızı verdik bildirdik ama gel gör ki içim böyle bi tuhaf 10 gün falan var benimde regli olmama 2. gün çagırdılar ilaç ayarlamaları için.Bu günlerde hit hakkında bir kaç kişi olumsuz şeyler yazıyor korkum daha da yükseliyor inşallah hayırlısı olur bizler için.
bende bayramda gideceğim bir kaç gün bir yere zaten bayramdan sonra da tedavi başlamış olur ama dikkat ettin mi bu zamana kadar hep iyi yorumlar yazılıyordu sadece birkaç gündür böyle ama bak bir arkadaşımıź daha hamile kaldı iyi düsünelim iyi olsun inşallahEvet canım benim de çok az kaldı. Olumsuz yorumlar zaten rahat olmayan içimi allak bullak ediyor. Geçen yazı eşimin ameliyatı ve benim tüp bebek hazirligim ile heba ettik.bu yaz da tekrar aynı süreçler,kendine dikkat etme, maddi kısıtlama .yine yaz tatilim gidecek. Olumsuz şeyler yaşamaktan sonucun olumsuz olmasından vücut olarak hirpalanmaktan o kadar korkuyorum ki
Canım böyle başarılı sonuçları duyunca umudum daha da artıyor. Kocaman ailenle sana sağlık ve mutluluk dilerim.biesteron faydalı oluyor o halde.ne kadar süre kullandın canım transfer öncesi
teşekkür ederim canım içimize su serptin Rabbim miniklerine hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı başımıza inşallah.Kızlar okuyorum dayanamadim yazayım dedim. korkmayın tedirgin olmayın cesaretinizde kirilmasin.kimse benim babamın oğlu değil bir menfatimde söz konusu değil ama gerçekten inanın ve guvenin.halil bey boş bir adam değil.evet görünüş belki seri üretim fabrika olayı gibi ama gerekli titizlik ve özeni emin olun gosteriyor sadece sizi pispislamiyor hepsi bu.sizi pispislasa eminim bir cogunuz en mukemmeli halil ibo diyecektiniz.şimdiye kadar defalarca başka yerlerde deneyip hem vücut hem ruh sağlığımız yiprandi sonuç ne oldu peki deydimi onca sıkıntıya her defasinda kandik yine gittik niye çünkü ilgi alaka pispislama on numaraydi.bırakın bu kez pispislanmayin ama istediginiz şeye sahip olun.inanın olacagina.en vazgectigim anda sahip oldum miniklerime.allah sizlerede tattirsin bu duyguyu.ama sakin kalın güvenin dua edin ve inanın...hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sevgili anne adayları...
Canım inşallah bu cabalarimiza değer. Biesteron demiştin. Bana da önerildi ancak midemi bulandirdigi için erteledim kullanmayı. Adetimle başlamayı düşünüyorum. Kullanmasam mı acaba.hormonlarimda şu an bir sorun yok. Boşuna mı acabaKızlar okuyorum dayanamadim yazayım dedim. korkmayın tedirgin olmayın cesaretinizde kirilmasin.kimse benim babamın oğlu değil bir menfatimde söz konusu değil ama gerçekten inanın ve guvenin.halil bey boş bir adam değil.evet görünüş belki seri üretim fabrika olayı gibi ama gerekli titizlik ve özeni emin olun gosteriyor sadece sizi pispislamiyor hepsi bu.sizi pispislasa eminim bir cogunuz en mukemmeli halil ibo diyecektiniz.şimdiye kadar defalarca başka yerlerde deneyip hem vücut hem ruh sağlığımız yiprandi sonuç ne oldu peki deydimi onca sıkıntıya her defasinda kandik yine gittik niye çünkü ilgi alaka pispislama on numaraydi.bırakın bu kez pispislanmayin ama istediginiz şeye sahip olun.inanın olacagina.en vazgectigim anda sahip oldum miniklerime.allah sizlerede tattirsin bu duyguyu.ama sakin kalın güvenin dua edin ve inanın...hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sevgili anne adayları...
teşekkür ederim canım içimize su serptin Rabbim miniklerine hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı başımıza inşallah.
Canım inşallah bu cabalarimiza değer. Biesteron demiştin. Bana da önerildi ancak midemi bulandirdigi için erteledim kullanmayı. Adetimle başlamayı düşünüyorum. Kullanmasam mı acaba.hormonlarimda şu an bir sorun yok. Boşuna mı acaba
Canım çok sevindim darısı bana ve diğer isteyen arkadaşlara ama daha erken değilmi tatlımTesekkur ederim.allah sizlerede nasip etsin. :)
Canım hayırlısı olsun.içime su serptin şu an.mutlu olduğun yazı dilinden çok belli.umarım bizde aynı şekilde ayrılırız kibristanKızlar Kıbrıs dan merhaba bugün 14.30 transferim oldu okadar ilgililerdiki anlatamam transferden önce ve sonra hit geldi nasıl olduğumu sordu sonra transferi yaptı bismillah diyerek nasıl oldu bitti anlamadım tamam bitti dediler elimi sıktı o koca yürekli adam hayırlısı dedi gitti ve ben bebislerimi alıp yarın sabah binip geliyorum olumsuz diyen arkadaşlar olabilir ama benim başımdan geçenler bunlar umarım herkesin umutları gerçek olur....
canım inşallah hayırlısı olur Rabbim o mucizeyi tamamlayıp kucagına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar Kıbrıs dan merhaba bugün 14.30 transferim oldu okadar ilgililerdiki anlatamam transferden önce ve sonra hit geldi nasıl olduğumu sordu sonra transferi yaptı bismillah diyerek nasıl oldu bitti anlamadım tamam bitti dediler elimi sıktı o koca yürekli adam hayırlısı dedi gitti ve ben bebislerimi alıp yarın sabah binip geliyorum olumsuz diyen arkadaşlar olabilir ama benim başımdan geçenler bunlar umarım herkesin umutları gerçek olur....
Bu sefer başarılı olacak inşallah canım benim.hayırlı olsunCanlarım tedirgin olan endişe yaşayan çelişkilerle kalan anne olmak için çabalayan kader arkadaşlarım beni de dinleyin pazartesi benim 7. Deneme transferim olacak farklı yerlerde farklı doktorlara la cokkkkkk ilgilenen hastanelerde birsürü tüp bebek ve donasyon yaptım inanaki birceden yazdığı gibi sadece pof poflama hepsi para tuzağı ben geçen yıl hitte donasyon yaptım sonuç negatif ama doktorum dan asla vaz geçmedim tekrar bu sene gidiyorum inanaki ilgisi pofpofu olmasada kendimi gönül rahatlığıyla onun yaptığı tedaviye emanet ediyorum olumlu veya olumsuz halil bey asla sizi anne olmadan bırakmaz
Amin canım hepimizin kucağı bebeklerle dolsuncanım inşallah hayırlısı olur Rabbim o mucizeyi tamamlayıp kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Evet canım çok mutluyum inşallah test günüde bu sevincim iki katına çıkarCanım hayırlısı olsun.içime su serptin şu an.mutlu olduğun yazı dilinden çok belli.umarım bizde aynı şekilde ayrılırız kibristan
Ben bile heyecanlandım bakk insallahhEvet canım çok mutluyum inşallah test günüde bu sevincim iki katına çıkar
Magosa tıp merkezinin ilk katı tüp bebek servisi olarak kullanılıyorNasıl yani hastane sadece tüp bebek için kullanılmıyor mu hiçbirşey anlamadım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?