Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Nasıl yani hastane sadece tüp bebek için kullanılmıyor mu hiçbirşey anlamadım şu an
sende benim gibi günler yaklaştıkça panik olmuşsun arkadaşım dün donör için son kararımızı verdik bildirdik ama gel gör ki içim böyle bi tuhaf 10 gün falan var benimde regli olmama 2. gün çagırdılar ilaç ayarlamaları için.Bu günlerde hit hakkında bir kaç kişi olumsuz şeyler yazıyor korkum daha da yükseliyor inşallah hayırlısı olur bizler için.

Evet canım benim de çok az kaldı. Olumsuz yorumlar zaten rahat olmayan içimi allak bullak ediyor. Geçen yazı eşimin ameliyatı ve benim tüp bebek hazirligim ile heba ettik.bu yaz da tekrar aynı süreçler,kendine dikkat etme, maddi kısıtlama .yine yaz tatilim gidecek. Olumsuz şeyler yaşamaktan sonucun olumsuz olmasından vücut olarak hirpalanmaktan o kadar korkuyorum ki

Bakalim..
Yanliz cami önü benzetmeni cok tuttum..
Ben de kibrista iken bahceciyi de araştırdım gercekten aralarinda servis olarak class farki var.
Magosadaki HIT in hastansi sanki seri uretim yapan düşük profilli bir fabrika gibi..

bende bayramda gideceğim bir kaç gün bir yere zaten bayramdan sonra da tedavi başlamış olur ama dikkat ettin mi bu zamana kadar hep iyi yorumlar yazılıyordu sadece birkaç gündür böyle ama bak bir arkadaşımıź daha hamile kaldı iyi düsünelim iyi olsun inşallah

Canım böyle başarılı sonuçları duyunca umudum daha da artıyor. Kocaman ailenle sana sağlık ve mutluluk dilerim.biesteron faydalı oluyor o halde.ne kadar süre kullandın canım transfer öncesi

Benim ikinci tedavi surecim çok dandikti :) nisanda başlayan tedavinin transferi ancak haziran ayinda gerceklesti.beş yıldır yolunda giden hic bir yukselme dusme olmayan hormonların çıldırdı ve biz tam uçak biletlerini alıp gitmeye hazırlanırken son bir hafta kala yapilan test sanırım e2ydi almış başını gidiyor bu kez onu dusurmeye çalışıyorlar felan.çıldırıyorumtabi çünkü artik halim kalmamış. İptal ettiğim uçak bileti cezasiyla bi kere daha kibrisa gider gelirdim :) bence sebep biesterondu çünkü onu kullandıktan sonra böyle oldu. Tedaviler iptal olmasaydi 3 hafta kullanmis olacaktim ama süreç uzayinca 3 aya yakin kesmeden kullandım.oda yaklaşik 2 kutu felan oldu.

Kızlar okuyorum dayanamadim yazayım dedim. korkmayın tedirgin olmayın cesaretinizde kirilmasin.kimse benim babamın oğlu değil bir menfatimde söz konusu değil ama gerçekten inanın ve guvenin.halil bey boş bir adam değil.evet görünüş belki seri üretim fabrika olayı gibi ama gerekli titizlik ve özeni emin olun gosteriyor sadece sizi pispislamiyor hepsi bu.sizi pispislasa eminim bir cogunuz en mukemmeli halil ibo diyecektiniz.şimdiye kadar defalarca başka yerlerde deneyip hem vücut hem ruh sağlığımız yiprandi sonuç ne oldu peki deydimi onca sıkıntıya her defasinda kandik yine gittik niye çünkü ilgi alaka pispislama on numaraydi.bırakın bu kez pispislanmayin ama istediginiz şeye sahip olun.inanın olacagina.en vazgectigim anda sahip oldum miniklerime.allah sizlerede tattirsin bu duyguyu.ama sakin kalın güvenin dua edin ve inanın...hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sevgili anne adayları...

teşekkür ederim canım içimize su serptin Rabbim miniklerine hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı başımıza inşallah.

Canım inşallah bu cabalarimiza değer. Biesteron demiştin. Bana da önerildi ancak midemi bulandirdigi için erteledim kullanmayı. Adetimle başlamayı düşünüyorum. Kullanmasam mı acaba.hormonlarimda şu an bir sorun yok. Boşuna mı acaba

Midem bulaniyor karnım agridi başım döndü diye bisey yok arkadaşım.drun ne dediyse ne zaman basla dediyse baslamalisin o bırak dediginde birakmalisin.hic birşey boşuna değildir emin ol. Allah eninde sonunda actigin elini geri cevirmryecektir. Sakin ol ve denileni yap.olmazsa bir daha olmazsa bir daha pes etmek yok. Baska baska yerlerde 3 defa denedim sonuç 0 ve 4 ameliyat yumurta rezervi 0.02 bitti yani .belki oralara gitmeseydim ilk bu dra gitseydim kendi yumurtalarimida kullanabilirdim.

Kızlar Kıbrıs dan merhaba bugün 14.30 transferim oldu okadar ilgililerdiki anlatamam transferden önce ve sonra hit geldi nasıl olduğumu sordu sonra transferi yaptı bismillah diyerek nasıl oldu bitti anlamadım tamam bitti dediler elimi sıktı o koca yürekli adam hayırlısı dedi gitti ve ben bebislerimi alıp yarın sabah binip geliyorum olumsuz diyen arkadaşlar olabilir ama benim başımdan geçenler bunlar umarım herkesin umutları gerçek olur....

Canım hayırlısı olsun.içime su serptin şu an.mutlu olduğun yazı dilinden çok belli.umarım bizde aynı şekilde ayrılırız kibristan

Canlarım tedirgin olan endişe yaşayan çelişkilerle kalan anne olmak için çabalayan kader arkadaşlarım beni de dinleyin pazartesi benim 7. Deneme transferim olacak farklı yerlerde farklı doktorlara la cokkkkkk ilgilenen hastanelerde birsürü tüp bebek ve donasyon yaptım inanaki birceden yazdığı gibi sadece pof poflama hepsi para tuzağı ben geçen yıl hitte donasyon yaptım sonuç negatif ama doktorum dan asla vaz geçmedim tekrar bu sene gidiyorum inanaki ilgisi pofpofu olmasada kendimi gönül rahatlığıyla onun yaptığı tedaviye emanet ediyorum olumlu veya olumsuz halil bey asla sizi anne olmadan bırakmaz

canım inşallah hayırlısı olur Rabbim o mucizeyi tamamlayıp kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Bu sefer başarılı olacak inşallah canım benim.hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…