Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hayır canım
Bana transfer edilen embriyoların kalitesi 4bc
5 embriyo geldi 5. Güne kadar 13 yumurtadan
Amira merhaba canım benim iki embriyom var dondurulmuş 4bc ve 6bb bulunduğumz merkez beni her yönden mahfettiği için başka merkeze geçtim o doktorda belki transferi yaparım belki yapmam diyor sence ne yapmalıyım sen 4bc ile gebe kaldım blast embriyosu benmkilerde bana yardımcı olur musun lütfen..

Moralim cok bozuk kizlar,bugun rahim kalinligimi tekrar olcturdum 6 mm kalmis birde doktor rahim icinde kucuk kucuk miyomlarin var dedi hamile kalman cok zor diyip benim moralimi yerle bir etti.transferimi iptal etmek istiyorum merkeze bildircem esimde cok ilac aldin sansimizi deniyelim diyor

çok geçmiş olsun canım üzme kendini Allah tan ümit kesilmez her şerde bir hayr vardır derler hayırlısı buymuş hem imkansız dememiş zor demiş bence bu ay yaptırma miyomlarin tedavisini gör bir iki ay sonra tekrar başlarsın moralini yüksek tut üzülme vardır bir hayr canım hem Dr miyomları söylemeden transfer yapsaydı daha mı iyi olacaktı bak eline fırsat geçti en azından tedavi olup tertemiz rahimle denersin miyomlar kalınlaşmasına engeldir belki olacak dua ve sabır et Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.

Hite söyle ultrason resmini ona at o karar versin tek başına karar verip kendini yargilayacaksin hep üzülme bak herşey Güzel olacak

Testler

Amira test sonucunu aldin mi? Benim 5. Gunum progesteron düşük cikti dosaj artacak ama su ana kadar düşük olmasi da embriyo gelişimini engellemistir..cok canim sıkkın.
Sen 5 gun onceden gösteren hassas testlerden mi yapmistin

Embriyo gelişimin progesteron sağlamıyor canım rahim içine tutunmasını kolaylaştırır ve plasenta olusmuna yardım eder p4 az olan arkadaşlar da var gebe olan sonradan iğne takbiyesiyle gebligi 3 aya kadar destekleyen üzülme boşuna erkendir daha inşallah olur olumlu pozitif alırsın

14.30 da alıcam ben sonuçları yazarım burdan
Bende hayalin dediği gibi biliyorum progestan dozunu ayarlamak için istiyorlar bu testi gebelik ile ilgili bilgi vermiyor
Oncımed diye basit bi testle yaptım 5 liralık ama çok silikti 2.çizgi

Merhaba
Ben henüz kan testi yaptırmadım ve kese de görmedim yani nasıl bir gebelik olduğunu bilmiyorum
Bu konuda doktorunu ve embriyoloğu dikkate al bence
Güven problemin varsa embriyo kaliteletine ait bir rapor isteyerek başka bir embriyolog ile görüşebilirsin
Çok bilinmeyenli bi denklem bu iş
Kusura bakma çok yardımcı olamadım

Songül,
Ben 2015 in başında tüp bebek tedavisine başlarken memorial ve bahçeciyle görüşmüştüm memorial bu tablo ile tedaviye başlamanız çok zor dedi bahçeci

Songül,
Ben 2015 in başında tüp bebek tedavisine başlarken memorial ve bahçeciyle görüşmüştüm memorial bu tablo ile tedaviye başlamanız çok zor dedi bahçeci
Bahçeci deki doktor tablonun o kadar da kötü olmadığını böyle hastalarda yüzgüldüren sonuçlar aldığını söyledi
Biz de üç kere denemeye ve aynı doktorla bu işi götürmeye karar verdik eşimle çünkü sonrasında o doktordan destek almak istedik ve başladık
Herşey çok güzel moral motivasyon espriler şakalar havada uçuşuyor sonuç tabiki negatif ve doktorun cevabı yumurta kalitene ben birşey yapamam deneyeceğiz ok dedik hemen arkasından 2. Negatif
3.başladığımızda bana era yapalım dedi erayı araştırdım ve eminmisiniz bu benim için uygun mu dedim aslında tam senin durumuna uygun değil ama aklında soru işareti kalmasın dedi -era testini yaptırmadım- tüm bu süreç ilgi alaka iletişim şahane ve arada donasyonu da konuşuyoruz çünkü ben hep açık iletişim kuruyorum ve ne düşündüğümü söylüyorum kendisine 3. De gebelik elde ettik 8.haftada kalbi durdu (bu arada gebelik haftasını da yanlış hesapladı)
Kürtajdan sonra donasyona başlama kararı aldık embriyolara cgh yaptırın dedi ve kıbrıstaki yetkilinin telini verdi
Tabi cgh benim aklıma çok takıldı ve bir sürü araştırma yaptım kendisine kafamdaki soruları bir maille gönderdim.bu arada kıbrıstaki özlem hiç bir soruna net yanıt vermiyor muallakta cevaplar veriyor ve geri dönüşü nerdeyse 2 gün sürüyor neyse benim doktorun hemşiresi aradı beni gönderdiğim mailden 3 gün sonra erbil bey nifty öneriyor dedi ne alaka ben bunu mu sordum dedim nifty öneriyor işte dedi ve telefonu kapattı
Bu benim deneyimim beni bağlar bunun sonucunda bahçecinin kapısı altın olsa o kapıyı açmam ben
Böyle işte bu dokturu seçmemdeki bir neden de sorduğum her soruya net cevap aldım hiç şakalar espriler yapıp cevabı güme getirmedi
Bir de ilk denemede olumsuzluk olursa 2.için çok uygun fiyat verdi
Bu yüzden canını sıkmadan yoluna devam et derim naçizane

Amira yazdığı yazıya katılıyorum çünkü bundan önce 1 donasyon yaptım dr firdevs Uğuz ve odedigim fiyat aldigim negatifle ve dondurulmamis embriyo olmadığı için fiyasko oldu tabi ilgi alaka 10 numara derim ve 2 deneme yapmak için 500 euro eksik ver dediler tabi güven vermiyorlar diyerek hite gittim ama çok memnunum ve para konusu çok uygun tekrar demeleri içinde çok makbul bir fiyat verdiler çok şükür inşallah bu defa olur olmasada yine halil beyle devam edecem güveniyorum onlara tabi kendimde sağlıkcıyım ve bu işleri iyi biliyorum

embriyolarının kalitesi gayet iyi bence, hazır dondurulmuşun varken neden transfer edilmesin.
benimkilerin ikiside 3bc ydi, gayet sağlıklı ilerliyorlar maşallah .. benden başka birçok arkadaşında 3bc yle ikizleri oldu bu forumda

canınızı hiç sıkmayın, progesteron sonucunun hamilelikle alakası yok, benimde düşük çıkmıştı. hatta negatiflerimde bile daha yüksekti.
erken gebelik testleri bhcg 2 ve üstüyse gösteriyor.

Gittiğim dr ilk bunları transfer etmeyelim dedi (tedaviye başladığım dr değil onu değiştirdim) sonra ben ona 1400 tl verdik dondurma için diyince o zaman bi bakalım iyiyse embriyolar çok yamuk yumuk değilse transferi yaparız dedi şimdi hazırlıyor rahimi ayın 8 inde kısmet olursa olcak transfer eğer dr beğenirse embriyoları ben tam olarak anlamıyorm kalitelerden 4bc ne 6bb ne demek oluyor biliyorsan açıklar mısn lütfen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…