Hayirlisi olsun canim.bebislerin sana sıkı sıkı tutunur insallah ve 12 gun sonra guzel haberini paylasirsin.Evet canım çok mutluyum inşallah test günüde bu sevincim iki katına çıkar
Hayirlisi olsun canim,sende bu yolda cok emek verdin sonunda mukafatini aldin darisi bizlerin basinaTesekkur ederim.allah sizlerede nasip etsin. :)
Amin inşallah hamilelik mujdeleriyle dolsun taşsın sayfamızHayirlisi olsun canim,sende bu yolda cok emek verdin sonunda mukafatini aldin darisi bizlerin basina
Amira merhaba canım benim iki embriyom var dondurulmuş 4bc ve 6bb bulunduğumz merkez beni her yönden mahfettiği için başka merkeze geçtim o doktorda belki transferi yaparım belki yapmam diyor sence ne yapmalıyım sen 4bc ile gebe kaldım blast embriyosu benmkilerde bana yardımcı olur musun lütfen..Hayır canım
Bana transfer edilen embriyoların kalitesi 4bc
5 embriyo geldi 5. Güne kadar 13 yumurtadan
İnşallah canım umarım hepimiz hamile oluruzHayirlisi olsun canim.bebislerin sana sıkı sıkı tutunur insallah ve 12 gun sonra guzel haberini paylasirsin.
çok geçmiş olsun canım üzme kendini Allah tan ümit kesilmez her şerde bir hayr vardır derler hayırlısı buymuş hem imkansız dememiş zor demiş bence bu ay yaptırma miyomlarin tedavisini gör bir iki ay sonra tekrar başlarsın moralini yüksek tut üzülme vardır bir hayr canım hem Dr miyomları söylemeden transfer yapsaydı daha mı iyi olacaktı bak eline fırsat geçti en azından tedavi olup tertemiz rahimle denersin miyomlar kalınlaşmasına engeldir belki olacak dua ve sabır et Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.Moralim cok bozuk kizlar,bugun rahim kalinligimi tekrar olcturdum 6 mm kalmis birde doktor rahim icinde kucuk kucuk miyomlarin var dedi hamile kalman cok zor diyip benim moralimi yerle bir etti.transferimi iptal etmek istiyorum merkeze bildircem esimde cok ilac aldin sansimizi deniyelim diyor
Hite söyle ultrason resmini ona at o karar versin tek başına karar verip kendini yargilayacaksin hep üzülme bak herşey Güzel olacakMoralim cok bozuk kizlar,bugun rahim kalinligimi tekrar olcturdum 6 mm kalmis birde doktor rahim icinde kucuk kucuk miyomlarin var dedi hamile kalman cok zor diyip benim moralimi yerle bir etti.transferimi iptal etmek istiyorum merkeze bildircem esimde cok ilac aldin sansimizi deniyelim diyor
Embriyo gelişimin progesteron sağlamıyor canım rahim içine tutunmasını kolaylaştırır ve plasenta olusmuna yardım eder p4 az olan arkadaşlar da var gebe olan sonradan iğne takbiyesiyle gebligi 3 aya kadar destekleyen üzülme boşuna erkendir daha inşallah olur olumlu pozitif alırsınTestler
Amira test sonucunu aldin mi? Benim 5. Gunum progesteron düşük cikti dosaj artacak ama su ana kadar düşük olmasi da embriyo gelişimini engellemistir..cok canim sıkkın.
Sen 5 gun onceden gösteren hassas testlerden mi yapmistin
14.30 da alıcam ben sonuçları yazarım burdanEmbriyo gelişimin progesteron sağlamıyor canım rahim içine tutunmasını kolaylaştırır ve plasenta olusmuna yardım eder p4 az olan arkadaşlar da var gebe olan sonradan iğne takbiyesiyle gebligi 3 aya kadar destekleyen üzülme boşuna erkendir daha inşallah olur olumlu pozitif alırsın
MerhabaAmira merhaba canım benim iki embriyom var dondurulmuş 4bc ve 6bb bulunduğumz merkez beni her yönden mahfettiği için başka merkeze geçtim o doktorda belki transferi yaparım belki yapmam diyor sence ne yapmalıyım sen 4bc ile gebe kaldım blast embriyosu benmkilerde bana yardımcı olur musun lütfen..
Songül,Bakalim..
Yanliz cami önü benzetmeni cok tuttum..
Ben de kibrista iken bahceciyi de araştırdım gercekten aralarinda servis olarak class farki var.
Magosadaki HIT in hastansi sanki seri uretim yapan düşük profilli bir fabrika gibi..
Bahçeci deki doktor tablonun o kadar da kötü olmadığını böyle hastalarda yüzgüldüren sonuçlar aldığını söylediSongül,
Ben 2015 in başında tüp bebek tedavisine başlarken memorial ve bahçeciyle görüşmüştüm memorial bu tablo ile tedaviye başlamanız çok zor dedi bahçeci
embriyolarının kalitesi gayet iyi bence, hazır dondurulmuşun varken neden transfer edilmesin.Amira merhaba canım benim iki embriyom var dondurulmuş 4bc ve 6bb bulunduğumz merkez beni her yönden mahfettiği için başka merkeze geçtim o doktorda belki transferi yaparım belki yapmam diyor sence ne yapmalıyım sen 4bc ile gebe kaldım blast embriyosu benmkilerde bana yardımcı olur musun lütfen..
canınızı hiç sıkmayın, progesteron sonucunun hamilelikle alakası yok, benimde düşük çıkmıştı. hatta negatiflerimde bile daha yüksekti.Testler
Amira test sonucunu aldin mi? Benim 5. Gunum progesteron düşük cikti dosaj artacak ama su ana kadar düşük olmasi da embriyo gelişimini engellemistir..cok canim sıkkın.
Sen 5 gun onceden gösteren hassas testlerden mi yapmistin
Gittiğim dr ilk bunları transfer etmeyelim dedi (tedaviye başladığım dr değil onu değiştirdim) sonra ben ona 1400 tl verdik dondurma için diyince o zaman bi bakalım iyiyse embriyolar çok yamuk yumuk değilse transferi yaparız dedi şimdi hazırlıyor rahimi ayın 8 inde kısmet olursa olcak transfer eğer dr beğenirse embriyoları ben tam olarak anlamıyorm kalitelerden 4bc ne 6bb ne demek oluyor biliyorsan açıklar mısn lütfen canımembriyolarının kalitesi gayet iyi bence, hazır dondurulmuşun varken neden transfer edilmesin.
benimkilerin ikiside 3bc ydi, gayet sağlıklı ilerliyorlar maşallah .. benden başka birçok arkadaşında 3bc yle ikizleri oldu bu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?