Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

bende çok bilmiyorum canım, geçen yıl çok araştırmıştım unuttum. ama 5aa ve 4aa en iyisi diyorlar. 6 ölçeğini çoğu yer kullanmıyor. zaten 5.güne gelmişse o embriyonun şansı yüksek oluyor. o kadar ilaç alıp hazırlanacaksın, inşallah transferini yapar, hamile kalırsın.

Demeyi unuttum bnim embriyoları gitti 3.gün dondurdular sonra çözdüler 4.gün transferi yaptılar ki çoğu merkez yapmaz 4.gün transferi yapmaz emriyolar yavaşladı bu yüzden 6.gün blast oldular yani 6.güne kadar yaşadılar yavaş geliştikleri için sayı düştükçe kaliye düşüyorsa en azından 6bb iyi kalitedir

Kızlar bişey sorucam 3bc mi 4bc daha kaliteli neye göre...
3 4 5 sayı arttıkça kalite düşer 3 aa 4aa 5aa çok iyi kalite 3bb 4bb 5bb 6bb iyi orta 3 bc 4bc 5bc kötünün iyisi sayılır bilirim ben benimde ilk transfer 4bb 4bc di negatif oldu şans bu canım takılma buna hücresi sık fragmantasyonu olmayan aa hücresi gevşek fragmantasyonu az yani kirli olmayan hücreler az olan embriyo ab bb sayılır hücresi gevşek fragmantasyonu çok bc cc kalite sayılır bende aa olsun isterdim ama bb bc de iyi embriyo endişem yok sende rahat ol

Igne yap demedikce herşey iyidir
Bana igne yap dedi çünkü deger 10 un altinda cikti..
Hayal sen su anda tedavi sürecinde misin?
Onca kez yaptırdigini ve hala basarili olmadigina gore hala neden HIT e gidiyorsun? Sonucta maddi olarak bu bir yikim ama manevi yükü de cok agir.
Ben hamile olmaz isem asla HIT e tekrar gitmem ve de kimseye tavsiye etmem.
Hemsireler cok tatli ama oranin ticarethane gibi işleyen bir havası var.
Dun ilk defa sorunum oldu ve caresiz kaldim kendi başıma.

Cok iyi Amiraa, progesteron da 10 un üstü cikmis. Nasil hissediyorsun? Ben umutlu değilim. Bu aksam progesteron ignelerine basliycam. Sen hangi hassasiyetteki testden yaptin? Tekrar yaptın mi?
Benim iki gün önce memelerim birden şişti ve acımaya başladı dün daha iyiydi bugün hiçbişey yok arada belim ağrıyor
İdrar testi 20 bhcg nin üstünü algılıyormuş öyle yazıyordu kağıdında yarın tekrarlamayı düşünüyorum
Sen nasılsın test yapmayı düşünüyo musun

Ben transfere gidecem pazartesi transferimdir ve bunu yazmak istiyorum canım her yer para tuzağı türkiyede kıbrısta tüp bebek sektörü hepsi aynı önemli olan içinden nasıl geliyor öyle yap bitanem ben yine hiti tercih ederim

Benim moralim bozuldu, ben bu sabahta test yaptim birşey cikmadi hassasiyetini yapmıyordu. Bu aksam igne basliycam ama ümidim fazla yok. Benim de senin gibi ikiz istegim yoktu ve iki tane koyunca Dr endise bile etmistim. Ama aslında o kadar karambol olduki transfer sirasinda simdi emin bile degilim düzgünce koyup koymadığından
Ornegin bu igneden hic bahsedilmedi bana.
Insanlar burada o kadar küçük umitlere varini yogunu bağlıyor ama Dr için herkes cok siradan hasta. Tebrik etmeye geldi guya transfer sonrasi ama ictenlikten son derece uzak..
Cok incitti bu sürec beni..
Yanliz Hayal hemsire son derece iyiydi..

Ben pztesi tekrar yaparım..
Mutlu musun Amira, duygularin nasil?

Sana bol sanslar..Bugun aradigimda yurtdisinda dediler..umarim doner pazartesiye..

Hite söyle ultrason resmini ona at o karar versin tek başına karar verip kendini yargilayacaksin hep üzülme bak herşey Güzel olacak
Hit malesef yok ingiltereye gitmis.ben o moralle ultrason sonucunu almadan cıktim ne yapcagimi bilemiyorum bugun cok kotu bir gundu benim icin

Hit malesef yok ingiltereye gitmis.ben o moralle ultrason sonucunu almadan cıktim ne yapcagimi bilemiyorum bugun cok kotu bir gundu benim icin
Yarın başka doktor bul muayine ol derim ultrason resmini de al moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…