Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Pes etmek yok hiç umudunu kayb etme asla vazgeçmek yok aziz gunlerdeyiz allah bize yar ve yardımcı olur inşallah
ben halil bey söyledi sandım canım bence Selda ya mesaj at halil bey ne zaman geliyor diye iyi bir tüp bebek merkezine git orada ölçüm yaptır en iyi bilgiyi onlar verir normal kadın Dr ları tam ölçü yapamıyorlar tüp bebek bilgileri sınırlı oluyor öyle kararını ver Allahtan ümit kesilmez.

Pes etmek yok hiç umudunu kayb etme asla vazgeçmek yok aziz gunlerdeyiz allah bize yar ve yardımcı olur inşallah
Cok zor bir mucadele veriyoruz bu tur seyler umutlarimizi yikabiliyor yada kucucuk bir işik umutlandırabiliyor.allah hepimize yardim etsin bizleride evlat sahibi etsin

Can

Halil bey soylemedi rahim olcturmek icin gittigim doktor soyledi.o kadar ilac aliyoruz hicmi ilerlemez anlamiyorum.erken menepozum benim durumumda olup ilacla herkesin kalinlasiyor bende kalinlasma olmuyor birde miyom problemi cikti

Halil bey soylemedi rahim olcturmek icin gittigim doktor soyledi.o kadar ilac aliyoruz hicmi ilerlemez anlamiyorum.erken menepozum benim durumumda olup ilacla herkesin kalinlasiyor bende kalinlasma olmuyor birde miyom problemi cikti
bende de erken menopoz adet olmak için ilaç kullanıyormusun yani ben her ay cylo pronova diye hormon kullanıyorum öyle adet oluyorum kendi Dr rahimi canlı tutmak için her ay içip adet olman şart demişti bakalım bayram da adet olacam 2. günü tedaviye başlayacaz Rabbim dualarimızı kabul edip bu mübarek ramazan ayında kapısından boş çevirmesin inşallah

Amin inşallah...mutlu bir psikolojiyle döneriz kibristan umarım

Hit herhangi bir doktorda ölçüm yaptırabilirsiniz boşuna para vermeyin demişti ama yine de tüp bebek merkezine mi gitmeli canım

Hit herhangi bir doktorda ölçüm yaptırabilirsiniz boşuna para vermeyin demişti ama yine de tüp bebek merkezine mi gitmeli canım
Tüp Bebek Merkezi daha detaylı ölçüm yapar diye biliriz bende hep tüp bebek doktoruna gidiyorum en iyisin yine onlar bilir yoksa yine kadın doğum doktoruna gide bilirsiniz

tabi ki herhangi bir Dr gidilebilir beni hit muayene edecek hazırlayacak öyle konuştuk ama arkadaşımızın özel bir durumu var o yüzden tüp bebek Dr gitmesini söyledim canım.

Umutsuz olmak için erken bence
Moralini bozma bak ben ve buradaki kadınlar yıllardır uğraşıyoruz
Çok hak veriyorum hassas bir süreç ilgilenilmek istiyorsun en ufak bi olumsuzluk insanı yerle bir ediyor
Mutlu muyum bilmiyorum ama endişeliyim
Bi de çok sinirliyim sebepsiz yere ilaçların etkisi herhalde

Hepimizde aynı moral bozukluğu oluyor.negatiflerin kötü etkisi ama kendi kendimizi motive etmemiz lazım. Sonucun olumlu olacağına adapte olalım. Olmazsa zaten yeterince uzulecegiz şimdiden bu psikolojiye girmeyelim bence

Aynen sana katılıyorum üzülmek için çok erken güzel sonuçlar bizi bekliyor bizde o küçük mucizeleri rabbim bu mübarek günlerin hatırına hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Teşekkürler ama ben simdiden hazirliyorum kendimi. Benimki yumurta donasyonu zaten cok emin olamamıştım duygularim nasil olur diye ve pat diye karar verip solugu kibrista almistik.
Aslinda ben ICSI ile dollemeden ziyade klasik kapta sperm ve yumurtanin karıştırılması yontemini istemiştim çünkü o dogala daha yakin ve genetik bozukluk ihtimali daha düşük. Sonucta esimin spermlerde bir sorun yoktu.
Biz oyle yapmiyoruz dediler.
Herseyi standartlastirmislar. Sonucta doğal dollemede spermin başı yumurtaya girip kuyruğu disarida kalıyor. Icsi ile spermin tamamini yumurtanin icine koyuyorlar ki bu az da olsa genetik bozukluğu yol acabiliyor. Bahçeci sayfasindaki bas embriyolog bu konuda guzel bir video yapmis. Açıklayıcı..
Aslinda genç donördu ama 13 yumurtayi dolledik dediler..bir baskasindandan da 13 duydum..sanirim 13 yumurtaya islem yapiyorlar..
Umarim seninki boyle devam eder..
Amira buradaki bazi kisiler aslinda gercek hastadan ziyade HIT in promosyonunu yapan yapay kullaniciler...buna da dikkat edin derim hepinize..

Herhangi bi belirtin varmı peki karnında kasıklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…