Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bildiğim kadarıyla sperm yumurtaya icsi edildiği zaman kuyruğu kopaılıyor öyle tam sperm enjekte edilmiyor ve ben yarın kıbrısa uçuyorum pazartesi transferim var geçen yıl funzeymet le beraber tedavi yaptım olmadı bu sene arkadaşım hamile umarım benimde şansım yaver olur dua edin bana hepinizin dualarına ihtiyacım var

Dualarım seninle umarım Rabbim yüzüne bakar kucağını boş bırakmaz

Bahcecinin videolarini veya youtube den o islem nasıl oluyor onu oku..

Olabilir tabi düzelteyim bari 23 perşembe
Senin rahim kalinligi yapisi nasildi? Kac embriyo koydular? Sali gunu progesteron ve E2 baktiracaksin 5. Gunde..sen hala embriyo tutunma asamasindasin..benimki 5. Günü gecti..tuttuysa tuttu..
Ama benim progestron iyi absorbe olmadi en bastan sanirim ve cok ozensiz bir tedavi yaptiklari için benim premenopoz oldugumu goze almayip bana da ellerindeki standart tedaviyi uyguladilar..

Bana ameliyathanede konulduğunda ilk üç dakikada tutunduysa tutunmuş tur denildi ama rahim kalınlığı 9.2 di 3 embriyo konuldu 4bc 4 bc 3 bc

Okumuş um ben 7. Denmeyi yapıyorum ve 43 yaşındayım okadar çok bu işlemle ilgilendim ki artık ezberledim bu işlemleri
6 deneme 30000 bin Euro eder sadece deneme ucreti..parayi da bir yana bırak..vücuduna cok zarari var bu hormon yuklemelerinin..
Sana bir indirim yapiyorlar mi? Ornegin bahceci de 3 kerede hamile kalmiyor isen buyuk bir kismini geri oduyorlar..
Bahceciden Zeren Hanimla konus derim. Koru korune HIT e takilma bu kez de olmazsa..inan adamin extra birsey yaptigi yok..sadece nimet abla gibi cok inssn gidiyor ondan dolayi hamilelik yuzdesi artiyor..
Butun bilgiler bakkal defteri tutar gibi tutuluyor..
Ben Amerika Hastanesinde tedavi gördüm bir ara istanbulda ve oradan sonra HIT in yeri ve verdikleri hizmetin kalitesi gercekten merdiven alti gibi kaliyor

Bana ameliyathanede konulduğunda ilk üç dakikada tutunduysa tutunmuş tur denildi ama rahim kalınlığı 9.2 di 3 embriyo konuldu 4bc 4 bc 3 bc
Herkese başka hikaye..bana da 5 gun icinde tutunur dediler..cok iyiymis kalitelerin..umarim basarili olur..rahim kalinligin da iyi 8 in ustunde..ikiz e de hazir misin?

Ilk
tüp bebeğe ankarada Bülent Traş la 8 yıl önce başladım 3 tüp bebek yaptım kendi yumurtamla rezerv azlığı nedenle sadece 3 4 yumurta oluyordu oda 2 tane anca çıkardı bir 6 haftalik düşük hariç gebelik olmadı 4. Denemeye firdevs uguz kolon hastanesinde donasyon la yaptım (mutlu ol eski nic ) orda dondurma işlemi yokmuş kandırıldık yani 14 yumurta aldı donörden son 4 tane Blast oldu dedi ve transfer etti sonu fiyasko oldu 5 . donasyonu ada tüp bebek merkezinde yaptım oda tutmadı 6. Deneme hitte 2 embriyo transfer etti tutmadı o arada haşimoto tiroid ve şeker hastalığıyla tanıştım anti tpo tsh şeker uçmustu okadar ilaç kullanmıştım bir türlü kendime gelmedim 1 yıl ara verdim tsh şeker iyi olana kadar ilaç içtim sonra HSK ve rahme çizik yaptırdım şubatta para denklemler sonucu haziranda anca başladım tedaviye 1 defa hormonlar yüzünden iptal oldum şimdi iyi allaha emanet gidiyorum yarin 3 tane donmusum var onları alaçam para iadesine bakarsın hiç bir tedavimde iade almadım firdevs uguz 2 defa tekrar donasyona gel 500 euro eksik alırız dedi ilk tedavide 4000 euro aldı tabi masraflar hariç hitte 4700 verdim ama en azından donmuş embrio var transfere 1500 vercem fakat olmazsa bu defa tedavim 3700 yani indirimli olacak artık yoruldum Madi manevi gücüm olsada yaşım çok oldu artık bundan sonra şansım az demeye dilim varmiyor içimde evlat hasreti Sönmez

Herkese başka hikaye..bana da 5 gun icinde tutunur dediler..cok iyiymis kalitelerin..umarim basarili olur..rahim kalinligin da iyi 8 in ustunde..ikiz e de hazir misin?
Kızlar Blast embriyo 2 3 saat içinde tutunur rahme yani hastanede yattığınız süre ona göre diye biliyorum bende

kolon british ada ve mağusa tıp merkezi hepsi aynı derim 3 nede gittim donasyona artık allah nasip eder bu son olur başka hastanelerde aramam

Canım benim

Tanrim..
Umarim bu sefer olur,sana olumlu enerjilerimi yolliycam pazartesi günü.
Ama çocuk evlat edinmeyi de düşün kendi cocugun olsa bile.
Biz düşünüyoruz..
Sonucta bu insanlar transfer yapip duracak ve kasalari dolacak..

madem Bahçeci bu kadar iyiydi madem herşey hakkında bu kadar araştırma yaptınız kafamı kurcalayan bir soru var neden Bahçeci de değil de hit te yaptırdınız donasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…