- 22 Haziran 2016
- 28
- 7
- 1
- 49
Ben Bahceciyi Kibrisa transfer icin gittigimde ziyaret ettim, Dr Zehra ile konustum. Ve o ana kadar edindigim HIT izlenimi ile karsilastirma firsati buldum Daha once bir fikrim yoktu. Ben ilk olarak ADA tup bebek dusunmustum,kilo verme surecinde ADA tup bebek kapandı bu 6 aylik çocuklara kurtaj yapma skandalı yüzünden. Oradan vazgeçip buraya yoneldim bu ISO sertifikasi var falsn filan yüzünden..madem Bahçeci bu kadar iyiydi madem herşey hakkında bu kadar araştırma yaptınız kafamı kurcalayan bir soru var neden Bahçeci de değil de hit te yaptırdınız donasyonu
Bahcecide aşılama yaptırdım. Zehra Hanım doktorumdu. Evet çok ilgili bir doktordu, istediğim zaman kendisine ulasabiliyordum ancak rahim filmi tedirginliğime rağmen tüplerin durumunu göz ardı etti ve aşılama mı donasyon mu diye sorduğumda aşılama dedi. Aynı sonucu hit e gösterdim ve bu tuplere asilamayi ancak tecrübesiz bir doktor yapar dedi.DİYORUM ve susuyorum bahceci konusunda...Ben Bahceciyi Kibrisa transfer icin gittigimde ziyaret ettim, Dr Zehra ile konustum. Ve o ana kadar edindigim HIT izlenimi ile karsilastirma firsati buldum Daha once bir fikrim yoktu. Ben ilk olarak ADA tup bebek dusunmustum,kilo verme surecinde ADA tup bebek kapandı bu 6 aylik çocuklara kurtaj yapma skandalı yüzünden. Oradan vazgeçip buraya yoneldim bu ISO sertifikasi var falsn filan yüzünden..
Bu ilk ve son denememiz diye düşündük donasyon olarak ama eger karar degistirirsek, Bahceci İstanbul'da baslayip sadece Donasyon icin Kibrisa gidecegim. Ama bu da cok küçük ihtimal. Yani ilk Bahceciyi gorsrm kesinlikle orayi secerdim emin olun.
Sonucta onemli bir zincir..belki yine olmazdi sma bu kadar kötü hisli bir tecrübe kalmazdi aklimda.
Her doktorun eminim yanlışları vardir ama en sevmediğim sey bir doktorun diger doktor hakkinda olumsuz konusmasi ve bu hic profesyonel birsey degil.Bahcecide aşılama yaptırdım. Zehra Hanım doktorumdu. Evet çok ilgili bir doktordu, istediğim zaman kendisine ulasabiliyordum ancak rahim filmi tedirginliğime rağmen tüplerin durumunu göz ardı etti ve aşılama mı donasyon mu diye sorduğumda aşılama dedi. Aynı sonucu hit e gösterdim ve bu tuplere asilamayi ancak tecrübesiz bir doktor yapar dedi.DİYORUM ve susuyorum bahceci konusunda...
canım zaten donasyonu şecmiş tüm arkadaşlarımız emin ol ki her tedavi yolunu denemiş son umudu bu tedavi şekli olan kişiler.Evet Zehra hanım arıyor mesajlara dönüyor yalan diyemem ama verdikleri cevaplar kalıplaşmış ve sitelerinde yazan süslü yazılmış reklam makalerinden farklı birşey degil. Bak ben 5 sene ònce donasyon yaptırdım öyle ilgili öyle güzel konuşuyorlardı ki günde 3 kez arıyorlardı bi gittim müstakil binadan bozma izbe sözde bi hastane %90 başarı şansı verdiler Dr bir defa gördüm sonuç negatif sonra ne Dr nede süslü püslü ilğili konuşan hemşire asistanlara ulaşamadım takı bir haftaýa kadar dönüp bana bir daha ki donasyonu 500 euro indirimli ýapacaģız deyip tel. kapattılar. 3 senedir bütün Dr araştırdım ģörüştüm emin ol hepsi aynı sözler vaatler bir tek hit gerçeklerden bahsetti birinci de olmazsa ki inanıyorum olacak dedi ikinci donasyonu 1000 euro ya yapacağım dedi ve öyle şeyler anlattı ki sonunda seni anlıyorum ve bebek sahibi olmadan seni bırakmayacaģım dedi yani şu ki arkadaşım hepsi aynı ve ben hit le çok şey konuştum muayene ücretini ödeyecek durumum yok dedim almadı takiplere bütçem yok dedim sorun yok sen stres yapma almam bana gel takip için dedi yani vicdanlı biri bak senin daha 6 gün olmuş böyle umutsuz olacağına aç ellerini dua et pozitif düşün hayırlı olanı çağır vücut senin psikolojine göre davranır 4 gün olmuş üye olalı ama hayırlı birşey yazmamıssın iyi kötü sonucu Allah bilir Rabbim ol demezse en iyi Dr da olsa olmaz bilemezsin bahçecide ne yaşayacaktın ama bu şekilde şeyler ýazarak hem benim hemde arkadaşlarımızın umutları ile oynuýorsun Allah a sebat et bekle lütfen.Her doktorun eminim yanlışları vardir ama en sevmediğim sey bir doktorun diger doktor hakkinda olumsuz konusmasi ve bu hic profesyonel birsey degil.
Ben donasyon un en son hala en son son care olması gerektigini düşünüyorum.
Donasyon daha kolay ve basari oranı daha yuksek bir çözum ama öncelikle kendi çözümlerinin bitmis olmasi gerekir.
Eger orada mutlu olmussan ve basarili sonuc almissan senin adina sevindim. Ama benim icin verilen yanlis ve standart kararlar vardı ve ben burada gördüğüm her olumlu olumsuz seyi paylasmaliyim ki herkes ona gore karar versin.
Eger tekrar denersek ki sanmıyorum Zehra Hanimi deniycem, o zaman yazarim ne farki oldugunu .
bir de ýok Dr emriyoları doğru yere koymadı demişsin bunu nasıl anladın ki o bir Dr şırıngayı zaten rahmin içine sokuyor bir de hit bahcecinin Zehra Hn önceki Dr ve kendi ayrılmış sence kötü bir Dr olsa Bahçeci yanında çalıştırırmıydı benim temmuz da başlayacak bilemem neyle karşılaşırım sonuç ne olur ama önce Allah a sonra Dr güveniyorum Dr faktörü bir yere kadar ònce Rabbim in izin vermesi lazım ve kendimi hep olumlu hazırlıyorum sende òyle yap.Her doktorun eminim yanlışları vardir ama en sevmediğim sey bir doktorun diger doktor hakkinda olumsuz konusmasi ve bu hic profesyonel birsey degil.
Ben donasyon un en son hala en son son care olması gerektigini düşünüyorum.
Donasyon daha kolay ve basari oranı daha yuksek bir çözum ama öncelikle kendi çözümlerinin bitmis olmasi gerekir.
Eger orada mutlu olmussan ve basarili sonuc almissan senin adina sevindim. Ama benim icin verilen yanlis ve standart kararlar vardı ve ben burada gördüğüm her olumlu olumsuz seyi paylasmaliyim ki herkes ona gore karar versin.
Eger tekrar denersek ki sanmıyorum Zehra Hanimi deniycem, o zaman yazarim ne farki oldugunu .
İnşallah canım Rabbim hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin dualarım seninle Allah elini boş çevirmesin gönlündekini en güzel şekilde kucağına versin amin ecmain.Hepinize kıbrıstan kucak dolusu selamlar evolve otele geldim yarın büyük gün transferim 11.30 burda yarın transfer olacak arkadaşlar parmak kaldırsın bana dua edin canlarım inşallah Bebeklerim bana tutunur
Canım dualarımız seninle bebeklerini al ve gelHepinize kıbrıstan kucak dolusu selamlar evolve otele geldim yarın büyük gün transferim 11.30 burda yarın transfer olacak arkadaşlar parmak kaldırsın bana dua edin canlarım inşallah Bebeklerim bana tutunur
Canııııım şimdiden hayırlı olsun.Rabbim hamile olmanı nasip etsin.çok heyecanlı...Hepinize kıbrıstan kucak dolusu selamlar evolve otele geldim yarın büyük gün transferim 11.30 burda yarın transfer olacak arkadaşlar parmak kaldırsın bana dua edin canlarım inşallah Bebeklerim bana tutunur
Canim allah yardimcin olsun bos gittin göbisin dolu donersin insallah.dualarimiz seninleHepinize kıbrıstan kucak dolusu selamlar evolve otele geldim yarın büyük gün transferim 11.30 burda yarın transfer olacak arkadaşlar parmak kaldırsın bana dua edin canlarım inşallah Bebeklerim bana tutunur
İnsallah olur canim allah yardimcin olsun kollarin bos kalmasin.bende de erken menopoz adet olmak için ilaç kullanıyormusun yani ben her ay cylo pronova diye hormon kullanıyorum öyle adet oluyorum kendi Dr rahimi canlı tutmak için her ay içip adet olman şart demişti bakalım bayram da adet olacam 2. günü tedaviye başlayacaz Rabbim dualarimızı kabul edip bu mübarek ramazan ayında kapısından boş çevirmesin inşallah
Teşekkür ederim canım kardeşim sen nasılsın ne yapıyorsunCanim allah yardimcin olsun bos gittin göbisin dolu donersin insallah.dualarimiz seninle
amin canım cümlemizin tüm evlat isteyenlerin kucagını doldursun bugün senin içinde dua okudum yarın da okuyacam Rabbim kabul etsin inşallah.transfer saatini baba adını ve ismini özelden at istersen adına okuyayım canım.İnsallah olur canim allah yardimcin olsun kollarin bos kalmasin.
Dun baska dr gidip olcturdum 7 mm dedi esimde cok ilac aldin transferi yaptiralim dedi kabul ettim.persembe gunu transferim olcak bakarsin allah yuzume gulerde bebislerim tutunur.Teşekkür ederim canım kardeşim sen nasılsın ne yapıyorsun
Cok sagol canim allah dualarni duysun bizleride evlatsiz birakmasin.transferim persembe gunu olcak saati henuz belli degil ogrenince yazarim.amin canım cümlemizin tüm evlat isteyenlerin kucagını doldursun bugün senin içinde dua okudum yarın da okuyacam Rabbim kabul etsin inşallah.transfer saatini baba adını ve ismini özelden at istersen adına okuyayım canım.
Allah yüzüne baksın canım hayırlısıyla bebişlerin sana tutunur inşallahCok sagol canim allah dualarni duysun bizleride evlatsiz birakmasin.transferim persembe gunu olcak saati henuz belli degil ogrenince yazarim.
ya işte 7 milim alt sınırmış mesela benim 7 milimdi tuttu ama düştü 5 haftalıkken rahim inceydi çünkü bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorum ama işte rahimde kalınlaşmıyor napacağımı şaşırmış durumdayım bu şekild etransfer olmanında anlamı olmuyor. tek çare taşıyıcı annelik sankiiAslında rahim kalınlıgım 6 7 mm olur genelde bende ocakta histereskopi oldum çizik atıldı şuan adetlerimde bir sorun yok bol nar siyu kullandım ve estrofem ilaç başka birşey yok kalinlastirmiyor fizieoterapi sadece kan akımını hızlandırıyor ama buda son 5 günde fayda vereceğini düşünmüyorum 3 seans sadece ne yapa bilir anlamış değilim oda muama allah yardımcımız olsun
Senin için ve evlat sahibi olmak için böyle uğraşan tüm kadınlar için dua ettim kalben de dilerim ki bebeğini kucağına alasınHepinize kıbrıstan kucak dolusu selamlar evolve otele geldim yarın büyük gün transferim 11.30 burda yarın transfer olacak arkadaşlar parmak kaldırsın bana dua edin canlarım inşallah Bebeklerim bana tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?