Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Evet çok iyi geçti ve transfer olduk 3 adet embriyo kondu 3bc 3bc 2 oda arkadaşım dileklerim oda transfer oldu şansa aynı odada yattik artık sonuca kadar dinlenecem yarın akşam eve dönüş var

Kaç dakika yattın bişey hissettinmi peki
30 dakika yattım çok iyi neşeli transfer yaptık Güle oynaya bol dualarla otele döndüm herkes yogun bir tempolu çalışıyor ilgilerini eksik etmediler ama HIT i okadar ozlemistimki anlatamam canım doktorum ya hemsirelerime teşekkür ediyorum ellerinden geleni yaptılar artık hersey rabbim elinde kun fe yekun desin yeter inşallah hepimize bol şans dilerim canlarım transfer ultrason görüntüleri ve embriyo kalitesi bilgisini embriolog ali bey evraklarla tedavi protokolünü hemşire hanımlar verdiler bana bebişlerimle kendimi daha iyi his ediyorum bir anne adayı olarak hislerim çok güzel mutluyum

maşallah canım ne güzel moral oldun bize enerjin hiç düşmesin inşallah Rabbim in izniyle tutunurlar ve size hayırlı salih sağlıklı evlat olurlar

Anne içim içime sığmayor 7 . mi ilk transfer mi heyecanı sevinci yaşanıyor rahmim kıpır kıpır göbek atasım var ya bu ne kadar güzel bir gün olsun olmasın mutluyum hepinize böyle güzel duygu yaşamanızı dilerim rabbim bebeklerimize can kan versin inşallah

Kızlaaarrr bugün transfer olduk oda arkadaşım hayal65 ile çok heyecanlıydım içimden sürekli ağlamak geliyor ama mutluluktan. İnşallah 12 gün sonrada aynı heyecan ve mutluluk ile yazarım size
Kız ufaklık geldinmi hoş geldin maşallah sana ha söyle pozitif ol güzel yüzün hep gülsün canım benim hayırlı haberler yaz burda okuyalım herkese destek umut olalalım

Son düzenleme:
Kızlaaarrr bugün transfer olduk oda arkadaşım hayal65 ile çok heyecanlıydım içimden sürekli ağlamak geliyor ama mutluluktan. İnşallah 12 gün sonrada aynı heyecan ve mutluluk ile yazarım size
Rabbim öncelikle size daha sonra sırası gelen bizlere tüm evlat isteyenlere pozitif sonuçlar görmeyi mutlu hamilelikler yaşamayı ve evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.hep mutlu olun pozitif olun sizler nasıl hissederseniz sonuçlarda bir o kadar güzel olur canlarım bebeklerinize sahip çıkın iyi bakın ev kirlenmiş şurası tozlanmış bırakın evi 12 gün bok götürsün siz dinlenin bol bol su için evin içinde 10 ar dakika yürüyüşler yapın kan akışı rahimde iyi olsun bebişler sımsıkı tutunsun cansınız öpüyorum sizi ve çok çok tebrik ediyorum yeni anneleri.

Cokkkkkk Teşekkürler canlarım bizi çok mutlu ettiniz güzel yürekli güzel dilekli arkadaşlarım inşallah allah hepimizi sevindirir bu bayram mübarek günler hatırına

Transferin hayirli olsun canim kuzucuklarin annelerine sımsıkı tutunsun.onlarda eminim annelerinin o guzel heyecaninin karsiligini verip mutlu edeceklerdir.

Transferin hayirli olsun,12 gun sonra mutluluk gozyaslarni dokersin bizede guzel haberi verirsin insallah.bebislerin hep seninle olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…