Süper olmuş hadi hayırlısıKızlar merhaba benim 6.gün oldu bugün ve değerim e2 208,40 p4 12,70 nasıl sizce bebeklerim benimlemi
Darısı senin ve burda olan canlarımın başına hep birlikte çığlık çığlığı hamileyimmm yazalım inşallahTransferin hayirli olsun canim kuzucuklarin annelerine sımsıkı tutunsun.onlarda eminim annelerinin o guzel heyecaninin karsiligini verip mutlu edeceklerdir.
Teşekkürler ama ben simdiden hazirliyorum kendimi. Benimki yumurta donasyonu zaten cok emin olamamıştım duygularim nasil olur diye ve pat diye karar verip solugu kibrista almistik.
Aslinda ben ICSI ile dollemeden ziyade klasik kapta sperm ve yumurtanin karıştırılması yontemini istemiştim çünkü o dogala daha yakin ve genetik bozukluk ihtimali daha düşük. Sonucta esimin spermlerde bir sorun yoktu.
Biz oyle yapmiyoruz dediler.
Herseyi standartlastirmislar. Sonucta doğal dollemede spermin başı yumurtaya girip kuyruğu disarida kalıyor. Icsi ile spermin tamamini yumurtanin icine koyuyorlar ki bu az da olsa genetik bozukluğu yol acabiliyor. Bahçeci sayfasindaki bas embriyolog bu konuda guzel bir video yapmis. Açıklayıcı..
Aslinda genç donördu ama 13 yumurtayi dolledik dediler..bir baskasindandan da 13 duydum..sanirim 13 yumurtaya islem yapiyorlar..
Umarim seninki boyle devam eder..
Amira buradaki bazi kisiler aslinda gercek hastadan ziyade HIT in promosyonunu yapan yapay kullaniciler...buna da dikkat edin derim hepinize..
Teşekkürler ama ben simdiden hazirliyorum kendimi. Benimki yumurta donasyonu zaten cok emin olamamıştım duygularim nasil olur diye ve pat diye karar verip solugu kibrista almistik.
Aslinda ben ICSI ile dollemeden ziyade klasik kapta sperm ve yumurtanin karıştırılması yontemini istemiştim çünkü o dogala daha yakin ve genetik bozukluk ihtimali daha düşük. Sonucta esimin spermlerde bir sorun yoktu.
Biz oyle yapmiyoruz dediler.
Herseyi standartlastirmislar. Sonucta doğal dollemede spermin başı yumurtaya girip kuyruğu disarida kalıyor. Icsi ile spermin tamamini yumurtanin icine koyuyorlar ki bu az da olsa genetik bozukluğu yol acabiliyor. Bahçeci sayfasindaki bas embriyolog bu konuda guzel bir video yapmis. Açıklayıcı..
Aslinda genç donördu ama 13 yumurtayi dolledik dediler..bir baskasindandan da 13 duydum..sanirim 13 yumurtaya islem yapiyorlar..
Umarim seninki boyle devam eder..
Amira buradaki bazi kisiler aslinda gercek hastadan ziyade HIT in promosyonunu yapan yapay kullaniciler...buna da dikkat edin derim hepinize..
Merhaba canim ben bu ay hitte 3 cu kez trasfer oldum ve yarin Kanda gebelik testi yapicam bu yazdiklarina aynen katiliyorum umudumuzu varimiz yogumuz duygularimiz psikolaojimiz alt ust oluyor sanirim yine negatif benim cunku bugun idrar testi yaptim negatif cikti hakkimizda hayirlisi Allah korkusu olan insanlarla karsilasiriz insallahIlk
tüp bebeğe ankarada Bülent Traş la 8 yıl önce başladım 3 tüp bebek yaptım kendi yumurtamla rezerv azlığı nedenle sadece 3 4 yumurta oluyordu oda 2 tane anca çıkardı bir 6 haftalik düşük hariç gebelik olmadı 4. Denemeye firdevs uguz kolon hastanesinde donasyon la yaptım (mutlu ol eski nic ) orda dondurma işlemi yokmuş kandırıldık yani 14 yumurta aldı donörden son 4 tane Blast oldu dedi ve transfer etti sonu fiyasko oldu 5 . donasyonu ada tüp bebek merkezinde yaptım oda tutmadı 6. Deneme hitte 2 embriyo transfer etti tutmadı o arada haşimoto tiroid ve şeker hastalığıyla tanıştım anti tpo tsh şeker uçmustu okadar ilaç kullanmıştım bir türlü kendime gelmedim 1 yıl ara verdim tsh şeker iyi olana kadar ilaç içtim sonra HSK ve rahme çizik yaptırdım şubatta para denklemler sonucu haziranda anca başladım tedaviye 1 defa hormonlar yüzünden iptal oldum şimdi iyi allaha emanet gidiyorum yarin 3 tane donmusum var onları alaçam para iadesine bakarsın hiç bir tedavimde iade almadım firdevs uguz 2 defa tekrar donasyona gel 500 euro eksik alırız dedi ilk tedavide 4000 euro aldı tabi masraflar hariç hitte 4700 verdim ama en azından donmuş embrio var transfere 1500 vercem fakat olmazsa bu defa tedavim 3700 yani indirimli olacak artık yoruldum Madi manevi gücüm olsada yaşım çok oldu artık bundan sonra şansım az demeye dilim varmiyor içimde evlat hasreti Sönmez
6.günü test kaçtı canım hemen olumsuz olma bak Rabbim ol derse olur.Merhaba canim ben bu ay hitte 3 cu kez trasfer oldum ve yarin Kanda gebelik testi yapicam bu yazdiklarina aynen katiliyorum umudumuzu varimiz yogumuz duygularimiz psikolaojimiz alt ust oluyor sanirim yine negatif benim cunku bugun idrar testi yaptim negatif cikti hakkimizda hayirlisi Allah korkusu olan insanlarla karsilasiriz insallah
Cnm 6.ci gun progesteron 9.08 cikti6.günü test kaçtı canım hemen olumsuz olma bak Rabbim ol derse olur.
Ben bugun baktim cnm negatif 11 gundeyimAy kızlar karnimda ve kasiklarimda hafif bir ağrı ve batma hissi var. İnşallah bi sorun yoktur. zaten şu 5 gün içelim diye verdikleri prednol denen ilaç miğdemi çok kötü yaptı tadı iğrençbide idrarda gebelik ne zaman belli olur ki acaba baksak.
Besmele kız bi sabr et daha dün transfer olduk olcak o kasık ağrısı batma iyiye elamettir ama gebelik testi için 1 hafta bekle prednolu gece yatmadan önce alsaydin keski zehir gibidirAy kızlar karnimda ve kasiklarimda hafif bir ağrı ve batma hissi var. İnşallah bi sorun yoktur. zaten şu 5 gün içelim diye verdikleri prednol denen ilaç miğdemi çok kötü yaptı tadı iğrençbide idrarda gebelik ne zaman belli olur ki acaba baksak.
Hayal65 cim herhalde kendimi çok dinliyorum. Bi uğraş bulup ilgimi dağıtmam lazımBesmele kız bi sabr et daha dün transfer olduk olcak o kasık ağrısı batma iyiye elamettir ama gebelik testi için 1 hafta bekle prednolu gece yatmadan önce alsaydin keski zehir gibidir
Prednol beni transfer günü kusturdu ne yediysem kustum ve çok korktum sonraki günlerde de mide bulantım geçmedi bitene kadarAy kızlar karnimda ve kasiklarimda hafif bir ağrı ve batma hissi var. İnşallah bi sorun yoktur. zaten şu 5 gün içelim diye verdikleri prednol denen ilaç miğdemi çok kötü yaptı tadı iğrençbide idrarda gebelik ne zaman belli olur ki acaba baksak.
İnşallah yükselirCnm 6.ci gun progesteron 9.08 cikti
Bende de ağrı batma var ama takmayacan onlara kendini dinlemeHayal65 cim herhalde kendimi çok dinliyorum. Bi uğraş bulup ilgimi dağıtmam lazım
kitap oku şöyle merak ettiğin ilgini çekecek bir kaç kitap al zaman daha çabuk geçerHayal65 cim herhalde kendimi çok dinliyorum. Bi uğraş bulup ilgimi dağıtmam lazım
Çok üzüldüm ya. Borajet le bende 7 saat rötar beklemistim bi kere bi daha tövbe ettim cnm. En iyisi thy, anadolujet, pegasus. Diğerleri tırt. Çok stres yapmamaya çalış yinedeBorajette 9 saat roterle havalaninda mağdur kaldık kaç saattir bekliyorum havalaninda karnıma ağrılar girdi stresi çabası başka ucak bulamıyoruz resmen rezillik
antalyaya Pegasus thy vardı aktarma uzun süredir dedim almadım borajette aldım oda 6 saat roter yaptıKötü olmuş nereye gidiyorsunuz ki thy yada anadolu jet te bilet yokmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?