Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Transferin hayirli olsun canim kuzucuklarin annelerine sımsıkı tutunsun.onlarda eminim annelerinin o guzel heyecaninin karsiligini verip mutlu edeceklerdir.
Darısı senin ve burda olan canlarımın başına hep birlikte çığlık çığlığı hamileyimmm yazalım inşallah

Offf aktarmalı uçaktan sıkıldım vala sabahtan yollardayım ilaçları bile yolda içiyorum ☺

Merhaba canim ben bu ay hitte 3 cu kez trasfer oldum ve yarin Kanda gebelik testi yapicam bu yazdiklarina aynen katiliyorum umudumuzu varimiz yogumuz duygularimiz psikolaojimiz alt ust oluyor sanirim yine negatif benim cunku bugun idrar testi yaptim negatif cikti hakkimizda hayirlisi Allah korkusu olan insanlarla karsilasiriz insallah

6.günü test kaçtı canım hemen olumsuz olma bak Rabbim ol derse olur.

Ay kızlar karnimda ve kasiklarimda hafif bir ağrı ve batma hissi var. İnşallah bi sorun yoktur. zaten şu 5 gün içelim diye verdikleri prednol denen ilaç miğdemi çok kötü yaptı tadı iğrenç bide idrarda gebelik ne zaman belli olur ki acaba baksak.

Ben bugun baktim cnm negatif 11 gundeyim

Besmele kız bi sabr et daha dün transfer olduk olcak o kasık ağrısı batma iyiye elamettir ama gebelik testi için 1 hafta bekle prednolu gece yatmadan önce alsaydin keski zehir gibidir

Besmele kız bi sabr et daha dün transfer olduk olcak o kasık ağrısı batma iyiye elamettir ama gebelik testi için 1 hafta bekle prednolu gece yatmadan önce alsaydin keski zehir gibidir
Hayal65 cim herhalde kendimi çok dinliyorum. Bi uğraş bulup ilgimi dağıtmam lazım

Prednol beni transfer günü kusturdu ne yediysem kustum ve çok korktum sonraki günlerde de mide bulantım geçmedi bitene kadar

Borajette 9 saat roterle havalaninda mağdur kaldık kaç saattir bekliyorum havalaninda karnıma ağrılar girdi stresi çabası başka ucak bulamıyoruz resmen rezillik

Borajette 9 saat roterle havalaninda mağdur kaldık kaç saattir bekliyorum havalaninda karnıma ağrılar girdi stresi çabası başka ucak bulamıyoruz resmen rezillik
Çok üzüldüm ya. Borajet le bende 7 saat rötar beklemistim bi kere bi daha tövbe ettim cnm. En iyisi thy, anadolujet, pegasus. Diğerleri tırt. Çok stres yapmamaya çalış yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…