Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Vala kafam bimilyon istanbul havalimanında patlama oldu dediler
Çok üzüldüm ya. Borajet le bende 7 saat rötar beklemistim bi kere bi daha tövbe ettim cnm. En iyisi thy, anadolujet, pegasus. Diğerleri tırt. Çok stres yapmamaya çalış yinede

Selam canım inşallah bebişlerinizi tutunur. Bende perşembe transfere gircem transfer öncesi kan alıp progestan hormonuna bakıyorlarmi acaba bide bana daha rahim kalinliği min bilgisini de vermediler. Şuan kaç onu bile bilmiyorum transfer günü mutlaka ultrason ile isticem embriyolarin da onun da baş kan ne gibi prosedürler var mesela bilmem gereken. Kalitesi ile ilgili bir belge veriyorlar mı yani

Cuma günü ön görüşmeye gideceğim kızlarr nasıl heyecan başladı anlatamam.
Ön görüşmede muayne parası ne kadar

Kizlar benim transfer kaldi rahim cok inceydi.bugun endoskopi rahim filmi cekildi bir ay sonra tedavi yeniden basliycak hakkimizda hayirlisi

Kizlar benim transfer kaldi rahim cok inceydi.bugun endoskopi rahim filmi cekildi bir ay sonra tedavi yeniden basliycak hakkimizda hayirlisi
Hayırlısı olsun canım benim geçen ay bende iptal oldum sonu hayırlı olsun üzme kendini herseyde bir hayır var

Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyoya neler oluyor?
Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyonun gelişim aşamaları
Tüp bebek tedavilerinde embriyo transferi yapıldıktan sonra hamilelik sonucu alınmasına kadar geçen süreye kadar yaklaşık 12 gün sürer . Aşağıda iki çeşit tablo hazırladım .Anne adayından yumurta alınıp döllendikten sonra embriyonun 3 .cü gün transferinden sonra ile 5 gün blastosist aşamasına geldikten transferinden sonra gebelik testine kadar olan günlerde embriyonun rahiminizde ki yaşam mücadelesini buradan okuyabilirsiniz. 3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
1 gün embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor

2. Gun Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor

3. Gun Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
4.gun Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar

5.gun Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır

6. Gun Yerleşme işlemi devam eder

7. Gun Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.

8. Gun Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
9. Gun Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

10.gun Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder

11.gun HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

#########################

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları

1.gün Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar

2. Gun Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar

3 . Gün blastosist rahim zarının içine derin iliştirir

4.gun Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor

5. Gun Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar

6.gun Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar

7.gun Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
8.gun gelişim devam eder

Bilginiz olsun diye paylaştım merakınızı giderin

kızlar halil bey ilaçlarimı yazdı bugün diğer ilaçlarla birlikte biosteron deha yazmış araştırdım biraz yumurta rezervi düşük olanlarda yumurta kalitesini arttırmak içinmiş ama ben zaten yumurta don. yaptıracıgım yumurta donasyonu yaptırmış arkadaşlar size de yazıldı mı bizim durumumuzda olanlarda ne gibi fayda sağlıyor bilen var mı?

Yumurta kalitesini iyileştirme amaçlı ve estrojen üretimine yardimci hormon düzenleyici yani transferden sonra embriyonun tutunması için yardımcı hormonları tetikler bildiği birsey varki vermiş kafanı karıştırma ama bu ilacı uyumadan önce alsan iyi olur acaip bulantı yapıyor hadi hayırlı tedaviler dilerim bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…