Çok üzüldüm ya. Borajet le bende 7 saat rötar beklemistim bi kere bi daha tövbe ettim cnm. En iyisi thy, anadolujet, pegasus. Diğerleri tırt. Çok stres yapmamaya çalış yinede
Evet atatürk havalimanı dış hatlardaVala kafam bimilyon istanbul havalimanında patlama oldu dediler
05355042126İstanbulda Selda hanımın telefonunu bilen var mı aceba
Selam canım inşallah bebişlerinizi tutunur. Bende perşembe transfere gircem transfer öncesi kan alıp progestan hormonuna bakıyorlarmi acaba bide bana daha rahim kalinliği min bilgisini de vermediler. Şuan kaç onu bile bilmiyorum transfer günü mutlaka ultrason ile isticem embriyolarin da onun da baş kan ne gibi prosedürler var mesela bilmem gereken. Kalitesi ile ilgili bir belge veriyorlar mı yani30 dakika yattım çok iyi neşeli transfer yaptık Güle oynaya bol dualarla otele döndüm herkes yogun bir tempolu çalışıyor ilgilerini eksik etmediler ama HIT i okadar ozlemistimki anlatamam canım doktorum ya hemsirelerime teşekkür ediyorum ellerinden geleni yaptılar artık hersey rabbim elinde kun fe yekun desin yeter inşallah hepimize bol şans dilerim canlarım transfer ultrason görüntüleri ve embriyo kalitesi bilgisini embriolog ali bey evraklarla tedavi protokolünü hemşire hanımlar verdiler bana bebişlerimle kendimi daha iyi his ediyorum bir anne adayı olarak hislerim çok güzel mutluyum
200 lira ben durumum yok dedim almadıCuma günü ön görüşmeye gideceğim kızlarr nasıl heyecan başladı anlatamam.
Ön görüşmede muayne parası ne kadar
Bedava muayene ücreti yok hayırlı olsun canımCuma günü ön görüşmeye gideceğim kızlarr nasıl heyecan başladı anlatamam.
Ön görüşmede muayne parası ne kadar
Hayırlısı olsun canım benim geçen ay bende iptal oldum sonu hayırlı olsun üzme kendini herseyde bir hayır varKizlar benim transfer kaldi rahim cok inceydi.bugun endoskopi rahim filmi cekildi bir ay sonra tedavi yeniden basliycak hakkimizda hayirlisi
Hayırlısı böyleymiş cnm geç olsun güç olmasınKizlar benim transfer kaldi rahim cok inceydi.bugun endoskopi rahim filmi cekildi bir ay sonra tedavi yeniden basliycak hakkimizda hayirlisi
Geç olsun güç olmasın derlerKizlar benim transfer kaldi rahim cok inceydi.bugun endoskopi rahim filmi cekildi bir ay sonra tedavi yeniden basliycak hakkimizda hayirlisi
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınKizlar benim transfer kaldi rahim cok inceydi.bugun endoskopi rahim filmi cekildi bir ay sonra tedavi yeniden basliycak hakkimizda hayirlisi
Canım üzüldüm ama pes etme inşallah bir gün sende anne olacaksınKizlar hitte 3 cu trasferim negatif yine husran....
Yumurta kalitesini iyileştirme amaçlı ve estrojen üretimine yardimci hormon düzenleyici yani transferden sonra embriyonun tutunması için yardımcı hormonları tetikler bildiği birsey varki vermiş kafanı karıştırma ama bu ilacı uyumadan önce alsan iyi olur acaip bulantı yapıyor hadi hayırlı tedaviler dilerim bol şanskızlar halil bey ilaçlarimı yazdı bugün diğer ilaçlarla birlikte biosteron deha yazmış araştırdım biraz yumurta rezervi düşük olanlarda yumurta kalitesini arttırmak içinmiş ama ben zaten yumurta don. yaptıracıgım yumurta donasyonu yaptırmış arkadaşlar size de yazıldı mı bizim durumumuzda olanlarda ne gibi fayda sağlıyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?