Aç karnına alın diyor bendeki reçetede biesteronYumurta kalitesini iyileştirme amaçlı ve estrojen üretimine yardimci hormon düzenleyici yani transferden sonra embriyonun tutunması için yardımcı hormonları tetikler bildiği birsey varki vermiş kafanı karıştırma ama bu ilacı uyumadan önce alsan iyi olur acaip bulantı yapıyor hadi hayırlı tedaviler dilerim bol şans
teşekkürler canım tabi ki kullanacağım sadece merak ettim hep yumurtlama için kullanmişlarda Sağol canım senin nasıl gidiyor bebişler ben buradayım diyor muYumurta kalitesini iyileştirme amaçlı ve estrojen üretimine yardimci hormon düzenleyici yani transferden sonra embriyonun tutunması için yardımcı hormonları tetikler bildiği birsey varki vermiş kafanı karıştırma ama bu ilacı uyumadan önce alsan iyi olur acaip bulantı yapıyor hadi hayırlı tedaviler dilerim bol şans
Şuan an icin bir belirti yok normal hormon değişiklikleri inşallah herşey gönlünüzce olacak az kaldıteşekkürler canım tabi ki kullanacağım sadece merak ettim hep yumurtlama için kullanmişlarda Sağol canım senin nasıl gidiyor bebişler ben buradayım diyor mu
inşallah canım hayırlısı olur hepimiz içinŞuan an icin bir belirti yok normal hormon değişiklikleri inşallah herşey gönlünüzce olacak az kaldı
Cok uzuldum bende senin gibi 3 negatif arka arkaya aldim buyuk yikim oluyor biliyorum.kac tane embriyo transfer edildi ?embriyolarin kalitesi neydi?transferde rahim kalinligin kacti?Hit le konustunmu neden olmadigi konusunda aciklama yaptimi?benim anlamadigim olumsuz sonuclara ragmen ilac protokolünün degismemesi.insallah bir dahaki denemende olacak canim allah yardimcin olsunKizlar hitte 3 cu trasferim negatif yine husran....
Ne zaman basliycaksin ilaclara?hayirlisi olsuninşallah canım hayırlısı olur hepimiz için
amin canım bayramda başlamış olurum adetin ikinci günü dedi galiba benim bayramda olacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim kadir gecesi cuma günü ve Ramazan günü hürmetine tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin amin.Kadir geceniz mübarek olsun canlar.Ne zaman basliycaksin ilaclara?hayirlisi olsun
Ben yarın baktircam cnm bu değerlerin kaç çıkması lazım ki normalde.Kızlar transferin 4.günü bu gün e2 348 p4 10.5 çıktı düşük değer ama daha 4.gün ola bilir diye düşünüyorum
cumartesi hormon bakmıyor burda LabaratuarBen yarın baktircam cnm bu değerlerin kaç çıkması lazım ki normalde.
Hadi bakalim güzel sonuca yaklasiyorsundur insallah.bu kez olacak : )Kızlar transferin 4.günü bu gün e2 348 p4 10.5 çıktı düşük değer ama daha 4.gün ola bilir diye düşünüyorum
Aminnn canimamin canım bayramda başlamış olurum adetin ikinci günü dedi galiba benim bayramda olacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim kadir gecesi cuma günü ve Ramazan günü hürmetine tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin amin.Kadir geceniz mübarek olsun canlar.
öncelikle güzel dileklerin için teşekkürler transfer öncesi pr 0.01 den 1.84 arası olmalı bu değerden yüksek olursa tedavi iptal olurmerhaba arkadaşlar öncelikle herkesin Kadir gecesi kutlar tüm dualarımızın ve dileklerimizin gerçekleşmesini dilerim. Sizlere bişey sormak istiyorum bu konuda çok fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim transfer öncesi progesteron değeri kaç olmalı merak ettim
Çok teşekkür ederim Can'ım bugün ölçtürdüm 0.1 çıktı iyimidir kötümüdür bilemedimöncelikle güzel dileklerin için teşekkürler transfer öncesi pr 0.01 den 1.84 arası olmalı bu değerden yüksek olursa tedavi iptal olur
Çok sevindim canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallahKızlar transferin 4.günü bu gün e2 348 p4 10.5 çıktı düşük değer ama daha 4.gün ola bilir diye düşünüyorum
Harika çok sevindim canımKızlar transferin 5. Günü E2 594, progestron 13.23 Nasıl cok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?