Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Aç karnına alın diyor bendeki reçetede biesteron

teşekkürler canım tabi ki kullanacağım sadece merak ettim hep yumurtlama için kullanmişlarda Sağol canım senin nasıl gidiyor bebişler ben buradayım diyor mu

QUOTE="As1234, post: 47147237, member: 739329"]Aç karnına alın diyor bendeki reçetede biesteron[/QUOTE]
Son yemek kaçta yiyorsun ki akşam 8 den sonra 12 de iç zaten yemekten 2 3 saat sonra uygundur

teşekkürler canım tabi ki kullanacağım sadece merak ettim hep yumurtlama için kullanmişlarda Sağol canım senin nasıl gidiyor bebişler ben buradayım diyor mu
Şuan an icin bir belirti yok normal hormon değişiklikleri inşallah herşey gönlünüzce olacak az kaldı

Kizlar hitte 3 cu trasferim negatif yine husran....
Cok uzuldum bende senin gibi 3 negatif arka arkaya aldim buyuk yikim oluyor biliyorum.kac tane embriyo transfer edildi ?embriyolarin kalitesi neydi?transferde rahim kalinligin kacti?Hit le konustunmu neden olmadigi konusunda aciklama yaptimi?benim anlamadigim olumsuz sonuclara ragmen ilac protokolünün degismemesi.insallah bir dahaki denemende olacak canim allah yardimcin olsun

Ne zaman basliycaksin ilaclara?hayirlisi olsun
amin canım bayramda başlamış olurum adetin ikinci günü dedi galiba benim bayramda olacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim kadir gecesi cuma günü ve Ramazan günü hürmetine tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin amin.Kadir geceniz mübarek olsun canlar.

Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.Rabbim bu özel ve güzel gecede hepimizin kalbindeki isteği gerçekleştirir inşaallah.Birbirimize dua edelim çünkü müslümanın müslümana ettiği dua daha makbulmuş.Hepinizi öpüyorum

Kızlar transferin 4.günü bu gün e2 348 p4 10.5 çıktı düşük değer ama daha 4.gün ola bilir diye düşünüyorum

Aminnn canim

merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin Kadir gecesi kutlar tüm dualarımızın ve dileklerimizin gerçekleşmesini dilerim. Sizlere bişey sormak istiyorum bu konuda çok fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim transfer öncesi progesteron değeri kaç olmalı merak ettim

öncelikle güzel dileklerin için teşekkürler transfer öncesi pr 0.01 den 1.84 arası olmalı bu değerden yüksek olursa tedavi iptal olur

Kızlar transferin 4.günü bu gün e2 348 p4 10.5 çıktı düşük değer ama daha 4.gün ola bilir diye düşünüyorum
Çok sevindim canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin çok dua ediyorum hepimiz için Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…