Cok guzel degerin.bence hamilesin kuzularini sev ve onlarla konus hep anneleriyle kalsinlar.insallah transferi olanlardan guzel haberleri alcazKızlar transferin 5. Günü E2 594, progestron 13.23 Nasıl cok mu yüksek
Ben varım geçen Mayıs ayında benim e2 114 tu iptal oldu tedavim haziranda 13.7 ye düştü rahat ol lucrin yaparsın her halde inşallah düşerMerhaba arkadaşlar.haziran ayında tedaviye baslayacaktim. Ancak e2 değerim 50 den yüksek olduğu için iptal edildi.şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda. 1 ayda e2 yarıya düşer mi ?
Doktor en iyisini bilir ben 1 ayda düştüğünü gördüm yani inşallah seninde düşer canımLucrin verilmedi canım bana.sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. Yeterli gelir mi acaba
İnsallah canım. Lucrin e baktım şimdi. Uzun protokolde kullaniliyormus ve içim rahatladı. Düşmezse bu yol da varmış yani.gerçi doktoruma sordum endişelenme düşecek demişti de insan yine de tedirgin oluyor işteDoktor en iyisini bilir ben 1 ayda düştüğünü gördüm yani inşallah seninde düşer canım
Hayırlı hamilelikler ve doğumlar dileriz darısı bize inşallah 7. Günümüz az kaldıKan değerim 12.gün 1346.26 canım çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza
Darısı başımıza inşallahKan değerim 12.gün 1346.26 canım çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza
Tebrik ederim inşlh değerin giderek katlanır ve rabbim sonuna kadar devam ettirir.Kan tahlili yaptım 38.9 sonuç transferin 7. Günü ve hamileyimmmmmm
Gozun aydin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ikizler geliyor degerin cok yuksek tebi tek erkek olma ihtimalide varKan değerim 12.gün 1346.26 canım çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza
Super bir haber allah kucagina almayi nasip etsin canim.insallah seninde ikiz olurda kaybettigin zamani bu sekilde giderirsin.darisi bizlerin basinaKan tahlili yaptım 38.9 sonuç transferin 7. Günü ve hamileyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?