Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Super bir haber allah kucagina almayi nasip etsin canim.insallah seninde ikiz olurda kaybettigin zamani bu sekilde giderirsin.darisi bizlerin basina
Allah cumlemizin yüzünü güldürsun inşallah canlarım rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin hepinize destekleriniz için teşekkür ederim dualarım sizinle

Bu gün transferin 7.günü idrarda hassas test yaptım toz pembe 2 . çizgiyi gördüm şükür Rabbime çok şükür 20 yıl sonra bu hissi yaşıyorum şükür Rabbime cok şükür hamd olsun
Maşallah subhanallâh ne güzel haberler çok sevindim .Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin yüce Mevlam seni sevindiren Rabbim bizleri de sevindirsin inşallah.

Kızlar bugün regli oldum yarın kan da e2 ye baktırıp ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah bende hayırlı haberlerimi paylaşırım dua edin bana da canlarım.

Kızlar bugün regli oldum yarın kan da e2 ye baktırıp ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah bende hayırlı haberlerimi paylaşırım dua edin bana da canlarım.
Hadi hayırlısı cnm. Herşey hayal ettiğinden de güzel olsun inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Tedavin hayirli olsun canim,sira sende kizlar ayaklarini surtdu arkasindan bizler hamile gelicez insallah.

Hayal65 ve As1234 sizlere kac embriyo transfer edildi ve embriyolarin kalitelerini yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…