Allah cumlemizin yüzünü güldürsun inşallah canlarım rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin hepinize destekleriniz için teşekkür ederim dualarım sizinleSuper bir haber allah kucagina almayi nasip etsin canim.insallah seninde ikiz olurda kaybettigin zamani bu sekilde giderirsin.darisi bizlerin basina
İnşallah canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değilGozun aydin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ikizler geliyor degerin cok yuksek tebi tek erkek olma ihtimalide var
Ayyy hadi gözün aydın çifte bayram oldu sizeKan tahlili yaptım 38.9 sonuç transferin 7. Günü ve hamileyimmmmmm
Evet Bayramıma bayram katan mucizem geldi şükür Rabbime çok teşekkür ederim canım benimAyyy hadi gözün aydın çifte bayram oldu size
Tebrik ederim cnm darısı bize inşallahKızlar kan tahlilim pozitif çıktı darısı size
Çoook sevindim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana inşallahKan tahlili yaptım 38.9 sonuç transferin 7. Günü ve hamileyimmmmmm
Aminnn inşallah canım benimÇoook sevindim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile evladını kucağına almayi nasip etsin .darısı bizim başımıza inşallah.Kızlar kan tahlilim pozitif çıktı darısı size
Maşallah subhanallâh ne güzel haberler çok sevindim .Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin yüce Mevlam seni sevindiren Rabbim bizleri de sevindirsin inşallah.Bu gün transferin 7.günü idrarda hassas test yaptım toz pembe 2 . çizgiyi gördüm şükür Rabbime çok şükür 20 yıl sonra bu hissi yaşıyorum şükür Rabbime cok şükür hamd olsun
Hadi hayırlısı cnm. Herşey hayal ettiğinden de güzel olsun inşallah. Rabbim yardımcın olsunKızlar bugün regli oldum yarın kan da e2 ye baktırıp ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah bende hayırlı haberlerimi paylaşırım dua edin bana da canlarım.
amin canımHadi hayırlısı cnm. Herşey hayal ettiğinden de güzel olsun inşallah. Rabbim yardımcın olsun
Tedavin hayirli olsun canim,sira sende kizlar ayaklarini surtdu arkasindan bizler hamile gelicez insallah.Kızlar bugün regli oldum yarın kan da e2 ye baktırıp ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah bende hayırlı haberlerimi paylaşırım dua edin bana da canlarım.
bana 3 embriyo Blast 3bc 3bc 2 kalitede transfer edildiHayal65 ve As1234 sizlere kac embriyo transfer edildi ve embriyolarin kalitelerini yazarmisiniz
5 gun embriyosuydu yanlis hatirlamiyorsam kac hucreli oldugunu ogrendinmi ?bana 3 embriyo Blast 3bc 3bc 2 kalitede transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?