- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
Fark etmez hormon testi aç tok olsada olur ama ben hep aç yaptımkızlar acil cevap lütfen sabah e2 testi yaptıracagım aç mı tok mu yaptırılıyor bu test siz nasıl yaptırdınız
Canım benim 3 tane 4bc 4bc 3 bc benim eşimde kromozom bozukluğu olduğu için teste gittiHayal65 ve As1234 sizlere kac embriyo transfer edildi ve embriyolarin kalitelerini yazarmisiniz
5.gun embriyosu hücre sayısı sayılmaz derecede çünki 120 hücre üstü sıvı boşluk ve troktedermden oluşan bir embriyo ve tutunma olasılığı yüksek 5.gune ulaşan embriyo zaten en kaliteli yani 3 . günü atlatma şansı yakalamış sağlıklı hücreden ibaret ve 5.gun embriyosu 2 3 4 5 kalite olsa bile gebelik şansı yüksektir5 gun embriyosuydu yanlis hatirlamiyorsam kac hucreli oldugunu ogrendinmi ?
Bilgi icin sagol canim5.gun embriyosu hücre sayısı sayılmaz derecede çünki 120 hücre üstü sıvı boşluk ve troktedermden oluşan bir embriyo ve tutunma olasılığı yüksek 5.gune ulaşan embriyo zaten en kaliteli yani 3 . günü atlatma şansı yakalamış sağlıklı hücreden ibaret ve 5.gun embriyosu 2 3 4 5 kalite olsa bile gebelik şansı yüksektir
Gozun aydin tedavin basliyor artik sorunsuz bir tedavi surecin olsun canime2 değerim 10 çıktı Selda gayet iyi dedi ilaçlarıma başladım inşallah hayırlı sonuçlar alırım sıra bende galiba canlarım dualarınızı eksik etmeyin
Tebrik ederim rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirsin10. Gün test tekrarını yaptım bthcg 156.8 çıktı çok şükür artıyor
Allah razı olsun canım Rabbim herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim rabbim inşallah sonuna kadar devam ettirsin
Benim de yarın transfer günüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım yaa hayırlısı neyse o olsunAllah razı olsun canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah
inşallah Allah razı olsun. Allah isteyen herkese pozitif sonuçlar nasip etsin inşallahHayirli olsun inşallah güzel haberlerinizi aliriz
10. Gün test tekrarını yaptım bthcg 156.8 çıktı çok şükür artıyor
inşallah canım Rabbim evlatlarına kavuştursun hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzBenim de yarın transfer günüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım yaa hayırlısı neyse o olsun
inşallah canım Rabbim evlatlarına kavuştursun hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz[/ra
inşallah Allah razı olsun hepinizdeninşallah canım Rabbim evlatlarına kavuştursun hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Tebrik ederim cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin10. Gün test tekrarını yaptım bthcg 156.8 çıktı çok şükür artıyor
Amin Inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsun canın benim haberini dört gözle bekliyorumTebrik ederim cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Cok guzel canim insallah hep boyle guzel ilerler10. Gün test tekrarını yaptım bthcg 156.8 çıktı çok şükür artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?