Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşlar transferim yapıldı. Sonuç pozitif olur inşallah bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım hayırlı olsun

Arkadaşlar transferim yapıldı. Sonuç pozitif olur inşallah bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah
hayırlı olsun canım Rabbim kucağını doldursun inşallah ay ne güzel nasıl hayecanlıyım bende 3 gün oldu ilaçlara başladım kaç gün sonra yapıyorlar ki transferi

hayırlı olsun canım Rabbim kucağını doldursun inşallah ay ne güzel nasıl hayecanlıyım bende 3 gün oldu ilaçlara başladım kaç gün sonra yapıyorlar ki transferi
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Benim adetin 22 günü olmuş oldu normal de de 19 ile 22 . Günü transfer yapılıyor . İnşallah güzel sonuçlarla size nasip olur inşallah

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Benim adetin 22 günü olmuş oldu normal de de 19 ile 22 . Günü transfer yapılıyor . İnşallah güzel sonuçlarla size nasip olur inşallah
amin canım inşallah güzel pozitif haberlerle başladık inşallah hep öyle devam eder

Adetin 19.gunu yapıldı bana arkadaşa 22 günü yani 19-24 günler arası yapılıyor

Hayirlisi olsun insallah bebislerin seninle olurlar bir guzel haberde senden aliriz.

Dileklerim canim bize güzel pozitif sonuç haberiyle gel bu gün test günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…