Allah yardimcin olsun insallah bebeklerin seninle olurlar dualarimiz seninleBenim de yarın transfer günüm arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım yaa hayırlısı neyse o olsun
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah yardimcin olsun insallah bebeklerin seninle olurlar dualarimiz seninle
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım hayırlı olsunArkadaşlar transferim yapıldı. Sonuç pozitif olur inşallah bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Aminn inşallah Allah razı olsun hepinizden teşşekür ederimRabbim gönlüne göre versin inşallah canım hayırlı olsun
hayırlı olsun canım Rabbim kucağını doldursun inşallah ay ne güzel nasıl hayecanlıyım bende 3 gün oldu ilaçlara başladım kaç gün sonra yapıyorlar ki transferiArkadaşlar transferim yapıldı. Sonuç pozitif olur inşallah bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Benim adetin 22 günü olmuş oldu normal de de 19 ile 22 . Günü transfer yapılıyor . İnşallah güzel sonuçlarla size nasip olur inşallahhayırlı olsun canım Rabbim kucağını doldursun inşallah ay ne güzel nasıl hayecanlıyım bende 3 gün oldu ilaçlara başladım kaç gün sonra yapıyorlar ki transferi
amin canım inşallah güzel pozitif haberlerle başladık inşallah hep öyle devam ederTeşekkür ederim Allah razı olsun. Benim adetin 22 günü olmuş oldu normal de de 19 ile 22 . Günü transfer yapılıyor . İnşallah güzel sonuçlarla size nasip olur inşallah
Adetin 19.gunu yapıldı bana arkadaşa 22 günü yani 19-24 günler arası yapılıyorhayırlı olsun canım Rabbim kucağını doldursun inşallah ay ne güzel nasıl hayecanlıyım bende 3 gün oldu ilaçlara başladım kaç gün sonra yapıyorlar ki transferi
Benimde 15. Gün tekrar yaptırdım kızlar 643500 çıktı benimde şükür arttı..10. Gün test tekrarını yaptım bthcg 156.8 çıktı çok şükür artıyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun Can'ım . Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallahCanım dualarımız seninle umarım bebişlerin tutulmuştur sana
Tebrik ederim inşallah rabbim sonuna kadar devam ettirir. Hayırlı hamilelikler nasip eder inşallahBenimde 15. Gün tekrar yaptırdım kızlar 643500 çıktı benimde şükür arttı..
Maşallah Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin canımBenimde 15. Gün tekrar yaptırdım kızlar 643500 çıktı benimde şükür arttı..
Amin hepimizin canlarımMaşallah Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin canım
Hayirlisi olsun insallah bebislerin seninle olurlar bir guzel haberde senden aliriz.Arkadaşlar transferim yapıldı. Sonuç pozitif olur inşallah bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah
Cok guzel ücüde tutundumu acaba degerin oldukca yuksek masallahBenimde 15. Gün tekrar yaptırdım kızlar 643500 çıktı benimde şükür arttı..
Günaydın hayal65 size özelden mesaj atmıştım görebildiniz mi?Dileklerim canim bize güzel pozitif sonuç haberiyle gel bu gün test günümüz
Bilmiyorum ki canım umarım öyledirCok guzel ücüde tutundumu acaba degerin oldukca yuksek masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?